Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 864
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
Прибираме се от детска градина с малкия и той по пътя започва:Мамо,купи ми полицейска кола?
Не може ,вече имаш достатъчно подаръци..
Ама тогава ще кажа на Дядо Коледа..
Той вече ти донесе-казавам аз
Ами тогава Дядо Мраз-настоява малкия
И той ти донесе вече подаръкът си!
Ами тогава ще кажа на татко ми да ми купи-решава той
Е,какво ще стане то,ако и ние с беба(сестричката му)започнем да искаме от баща ти постоянно да ни купува подаръци?
Ами нищо,казва той,просто всички ще имаме подаръци!
 Joy Joy
На три години хитрува,пък на 30 незнам Laughing

# 31
Бяхме на хомеопат с детето и вечерта с дядо си говорят как е минало и той го бъзика патка  - хомеопатка ...
По-късно вече обяснява на баща си "Ами като бяхме при хомео...., хомео.... как беше, при хомеоптицата ....."  Joy

# 32
От днес: "Кога ще стана на 9 години и 5 минути?"  newsm78
Или - мери се на кантара и си мърмори: "Тежа два километра!" bowuu /това май не е ново/ 

# 33
Колко съм назад, чак сега виждам новата тема  Embarassed
За да не е запис само  Grinning малката се опитва да говори и на рибата казва ипт  Heart Eyes

# 34
Семейството на брат ми живеят в къща с двор,
лятото в двора се появява гущерче,което кръщават Пешо,
един ден, малкото влечуго пада от оградата в скута на снаха ми,тя изпищява стреснато,
племенницата към брат ми:" Тате,тате,Пешо влезе в дупето на мама"....

# 35
  • Бургас
Тя:Искам на лаптопа!
Аз:Не работи!
Тя:Искам да си играя с твоя телефон!
Тя:Искам в банята!
Тя(супер ядосано):Какво изобщо работи в тази къща?

# 36
Слуша новините за бейби бума .И се изцепи -Как се правят бебетата? Joy

# 37
Давам на малката да похапва соленки - рибки. Разсейвам се нещо и спирам да давам. " Мамооооо, дай ми рибки, беееее." Давам и казвам: " Без бе". Малката: "Дай ми рибки без бе" Laughing

# 38
 Вчера го взимам от детската градина / 3 група/.
  - Мамо, госпожата ни е видяла керемидите.
  -Кое???
  - КЕ-РЕ-МИ-ДИ-ТЕ!
  - Какви керемиди ,бе мамо???
  -  Те са едни такива триъгълни .Летяла е със самолет и е ходила в Египет.Чааак във Африка! И е видяла пустинята! А знаеш ли къде живеят крокодилите?

# 39
  • София
  -Кое???
  - КЕ-РЕ-МИ-ДИ-ТЕ! .....

Joy Joy Joy Египетските керемиди....  hahaha

# 40
Много са ми любими тези теми  Hug

Днес си почетох и се смея от сърце Joy

И аз като вас съм пълна с такива бисери.

Това, за което се сещам веднага е:
Прибирам се в късния следобяд с момичетата, вече изморена; изнервена от изминалия ден; опашката в Била; това, че не мога 15мин да си намеря място; къде да паркирам; торбите ми тежат, едната ми девойка тича напред, другата се влачи 2метра зад мен, аз подвиквам ту на едната да спре, ту другата са се забърза- въобще чудна картинка. В един момент се поглеждам напред и виждам голямото ми момиче( 6г) с една голяяяма пръчка. Викнах и без да искам малко по-високо да хвърли пръчката, веднага! (съответно вече ангажирах погледа на всички минаващи по улицата) , а тя се обръща и толкова невинно, но също така на доста висок глас "Но, мамо, защо?! Виж колко е хубава с нея можем да си ровим в буклука!"  Стана ми толкова смешно, особено като видях няколко заинтригувани погледа вероятно опитвайки се да отгатнат с какво съм напълнила торбите... Преставих си, как изглеждаме... В индианска нишка, аз с двете пълни Била торбички, девойката с "пъчката за буклук" отпред и изцапаната ми девойка от градината отзад. До вкъщи се смях сама на всяка крачка...

Не съм сигурна, дали не съм го писала, простете, ако се повтарям. Когато голямото ми момиченце беше на 2 говореше перфектно и казваше "Р", само дето слагаше "Р" в много думички без "Р" или разменяше някои срички в думата, най- сладкото е:

Дядо, отрови баба! (която пуши на балкона)

Момичетата ходят на пеене. Музикалния педагог им свири част от Лебедово езеро и ги пита какво е това? "Лебедово езеро" отвръщатат те; "Браво! Точно така, това е Лебедово езеро от Чайковски. Миа, какво е Лебедово езеро? Малката ми дъщеричка: "Лебедово езеро е голяма вода с патенца."  Joy

# 41
  -Кое???
  - КЕ-РЕ-МИ-ДИ-ТЕ! .....

Joy Joy Joy Египетските керемиди....  hahaha

Божеее, в началото дори не се усетих.  smile3555  Joy

# 42
  • Плевен
Привет в любимата ми тема!

Моята ми е много смешна, като твърди, че едно момиченце в градината се казва Ирослава, но госпожите я наричат Яничка.
Аз не виждам нищо общо и все питам: Да не е Янислава?
А тя: Не бе, ИРОСЛАВА, толкова ли е трудно!?!

Не мога да разбера как така на Ирослава ще казват Яничка  Thinking  Laughing

# 43
Днес се опитвам да сваля нещо от гардероба, като съм се покачила на стола за компютъра, който се върти, сваля се и се вдига и като за капак има и люлееща се функция  ooooh! И тъкмо достигам заветната цел на гардероба и ахааааааааа, да я хвана столът се залюлява и завърта в едната посока, аз съответно се хващам за гардероба, опитвайки се да не падна, а малкият, който с неприкрит интерес гледа сценката се хваща за главата с две ръце и възкликва "Олеле, майкооооооооо"  Joy

# 44
Имате чудесни деца Simple Smile Аз нямам, но ми се иска да чета забавните откровения на вашите мъничета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт