Любители на котки - тема 46 - новогодишна!

• 57 198
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Искам гииииии!  Grinning

# 616
Е, Тан, не беше едно кило, ама ме е яд, че не можах да намачкам  нито едно. Иначе са си сладури, ама верно клонирани  hahaha
Много хубава физиономия си хванала на първата снимка  Heart Eyes

# 617
  • София

Да им купим ли самолетни билети? Ще облагородим американската котешка нация  hahaha.

# 618
Хаха. Абе ако имаше къде да ги дяна, и ако билетите бяха по-евтинки, да ги взема... ама не може  Sad Тя и Богданка в момента е полу-нелегално в този апартамент. Хазяйката не искаше животни, но племенникът й уреди сделката от нейно име и удобно "пропусна" да ни спомене този факт, защото ни хареса  Whistling Та малко я поставихме под свършен факт. Накрая се съгласи, де, но не мога да мъкна повече животни  Confused

П.П. Днес работя от вкъщи, заради снежната буря която е сковала целия град, и Богданка си умира от ревност че обръщам внимание само на компютъра  Mr. Green В момента ми е седнала в скута и следи какво правя, като от време на време се опитва да се налегне върху ръцете ми или да си обърше носа в лицето ми. Ех каква съм лоша значи  Laughing

П.П.П. Уф много нахална става като й дойде уречения час за хранене. Аз упорито настоявам точно на часа да я храня, но тя още половин час по-рано започва да нахалства, вой до небесата, и започва да яде найлон! Уж все го крия, но някоя торбичка тук-там се намира, и като дойде време за ядене, нагъва найлона. Та се чудя, дали го гризе защото е гладна, или за да привлече внимание, защото много добре знае че не й давам да джвака такива неща. Понякога си мисля че нарочно го прави, за да й обърна внимание и да я нахраня...

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 23:36 от Дидитка

# 619
  • София
Коледна звезда  hahaha

Дидитка, сигурно го прави, за да привлече внимание.  Laughing  И Мъро непрекъснато прави такива неща - например отваря вратата без да излиза, за да стана да я затворя и така да му обърна внимание  Laughing. Хитри са и то много!  Mr. Green

# 620
  • София
Харо също е цар на привличането на внимание. Поне при работата на лаптопа не ми пречи, гледа да ми полегне на крака, до мен, зад мен, и само от време на време ме мачка с лапи.
Може да си отваря врати, но предпочита някой друг да го направи вместо него. Даже и сина ми се научи като го чуе, че е забравен в кухнята да тича да му отваря Simple Smile

При опит за излизане от хола е мълчалив. Сяда на облегалката с гръб към нас и муцуна към вратата и чака. Не се обажда, а само от време на време поглежда зад себе си дали някой му обръща внимание.
Влиза обаче с трясък и широко отваряне на вратата. Даже понякога се надигам да видя дали не е сина ми Simple Smile

# 621
  • на брега на морето
Хазяйката не искаше животни, но племенникът й уреди сделката от нейно име и удобно "пропусна" да ни спомене този факт, защото ни хареса  Whistling Та малко я поставихме под свършен факт.

Моите наематели също пропуснаха при подписването на договора да ми споменат, че ще си доведат кучето. Ех да беше котка, да я мачкам, мачкам...

Трейси, как е Закчо?

АнМари, като те четях пред погледа ми изникна същата картина с последния ми котарак.

# 622
Котьо Тръмп  Hug добре е Заки, продължава да си подбира храната, но като си намери какво иска си го яде, вода пие, играе, мисля, че се разминахме с вируса, поне при него  Praynig

Иначе в момента си е наумил, че ще яде сурова кайма, но не му се отваря парашута  Naughty и разбира се имаше малко дрис-дрис от млякото Blush Стелка за баня почти нямаме... но сега спи и ще използвам момента да науча за утрешния изпит, защото уча ден за ден, а  предните дни покрай Дара си ходих ей така за пробата...

# 623
  • на брега на морето
Ох, Трейси Hug Hug Hug, стискам  палци да си вземеш изпитите,  разкарай стелката да не стане беля, млякото и при моя котак даваше дрис-дрис, сурово месо - сигурно е решил да става лъв, целувам го тоя сладур и те така. Продължавай внимателното набюдение, че треска ме тресе.
Да пишеш как си взела изпита Grinning

# 624
Здравейте момичета, искам да питам някой ползвал ли е котешка тоалетна Асан?
http://www.zoomagazin.eu/index.php?more=1&clear=1&cat=19 … 12274&start=0

Стана ми много интересно,но не можах да разбера от какво точно е тази тоалетна и как така 10 литра тежат 3 килограма и отиват за 5 седмици  Shocked Ако някой е ползвал или има представа как е в действителност нека сподели  Simple Smile

# 625
  • Край ''синьосиньото синьо море''
РОСКО СИ ТЪРСИ ДОМ!!! Котето е на около 2-3 месеца. Прибрахме го преди около месец. Беше премръзнал и с наранена лапичка. Сега се чувства добре. Излекувахме лапичката, захранихме го, обезпаразитен е вътрешно, има си хигиенни навици и е много забавен. Единственото което остава е да намери своите добри и ГРИЖОВНИ стопани. Благодаря Ви предварително.

# 626
  • Варна
Сузи,
какво стана с момичето, което го искаше?

# 627
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Свързахме се с момичето, видяхме се , поговорихме, но след това не сме се чували повече. Затова реших отново да потърся някого, който има желание да го осинови.

# 628
Здравейте момичета, искам да питам някой ползвал ли е котешка тоалетна Асан?
http://www.zoomagazin.eu/index.php?more=1&clear=1&cat=19 … 12274&start=0

Стана ми много интересно,но не можах да разбера от какво точно е тази тоалетна и как така 10 литра тежат 3 килограма и отиват за 5 седмици  Shocked Ако някой е ползвал или има представа как е в действителност нека сподели  Simple Smile

Пресована хартия.
Аз я взех за моята котка неотдавна, но... не можа да свикне и се върнахме към старата. (коментарът там е от мен, между другото) :Р Много е странна, не може да се 'ровичка' така като другите Simple Smile

И все пак на някои котки им допада. Аз я подарих на едно познато коте, което няма никакви проблеми с ползването й  Wink

Други мацки от форума също бяха писали, че са доволни.

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 19:49 от Меичка

# 629
susy много сладко коте! Дано да си намери добри стопани Heart Eyes Hug Hug Нагушкай го от мен:)

Общи условия

Активация на акаунт