Любители на котки - тема 46 - новогодишна!

• 57 192
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Съвсем случайно Simple Smile
Може докато спи да го поразбуташ и да дебнеш с фотоапарата - много е вероятно да се прозее Laughing

# 646
Ето и един облизващ се Алф Laughing

изглежда много лош с тези светещи очи  hahaha

# 647
  • София
 Joy hahaha Какви тигри, какви зъби...
Ето ни и нас в тази поза  Laughing

# 648
  • София
Палечка89, снимките са случайни, въпрос на време. Без светкавица при апарат с бърз фокус биха се получили по-добри снимки.

# 649
  • Между гори и планини
Аз пък не съм се сещала да хвана Кетушка как се прозява. За това пък я снимах в щастливият й гальовен период преди операцията. Сега пак мърка доста, но не е както преди. Доста е стресната и плашлива. Ето ви едно филмче на търкалящо се коте  Wink

http://www.vbox7.com/play:77735112

# 650
  • София
Глезла Simple Smile

Харо обича да се търкаля само по теракота в коридора. Понякога си мисля, че е само защото теракота е по-хладен. Лятото определено много често се търкаля.

# 651
Ох колко сладко се търкаля!  Heart Eyes Богданка се приучи така да се търкаля когато иска внимание. Предполагам е забелязала, че като се търкулне и клякаме да я галим по коремчето, и сега когато иска да изрази нежност или просто иска контакт с нас, обръща петалата и започва. Така ни посреща от работа, задължително по гръб, и докато не отидем да я погалим подобаващо не спира.

# 652
Галена Богданка и глезена Кети са много сладки,а прозяващите се котета са супер и облизващия се Алф Heart Eyes.

# 653
Уау, страшни тигри последните страници!

Аз малко ще поспамя, но да се похваля - имаме нов член на семейството! Бебе момченце е, фъзи лоп, работно заглавие - Му. Засега котаците са предимно объркани, имахме малко притеснения да не го помислят за храна, но не, любопитни са, но и ги е страх, идват, душат и бягат.

# 654
Уау, страшни тигри последните страници!

Аз малко ще поспамя, но да се похваля - имаме нов член на семейството! Бебе момченце е, фъзи лоп, работно заглавие - Му. Засега котаците са предимно объркани, имахме малко притеснения да не го помислят за храна, но не, любопитни са, но и ги е страх, идват, душат и бягат.

Това бебе какво е?

# 655
# 656
И аз тата си помислих, но на снимката ми изглежда особено!?
Котетата, не ядат зайче , нали?

# 657
  • In a surreal moment!
Мис Нелииии...каква пухена яхния  Joy Joy Joy  шушумига малка... временно или завинаги?

От мен едно шумно папане на попарка, с лошо качество , ама телефон и звука е важен  Mr. Green
http://vbox7.com/play:694a4737

# 658
  • Между гори и планини
Дидитка, бялото коремче на Богданка направо си "плаче" за мачкане...мрррррр...
Надявам се Кети да стане гальовна пак, сега е малко дръпната. Днес за първи път отново легна по гръб и на-накрая ми позволи лекииииинко да й пипна корема и операцията. Конците вече са твърди, другата седмица ги махаме. Днес се разигра, вече бяга както преди и й се ходи към хола - стегна му се душата на животинчето в спалнята.
Икси, хубаво си ги научила да ядат попарка. Аз я пробвах Кети, ое в денят който я прибрах. Обаче това е котка с характер - или ще й дам това което обича, или стои гладна и "заравя" храната.

# 659
  • In a surreal moment!
При мен има един ефект - разяждат се един от друг, т.е. достатъчно е един да се размляска и другите хукват към паницата. Маша също е капризна. Увлича се с другите, локне-цокне колкото да се залъже и почва да досажда при нас на масата , ако вечеряме или да се оглежда... Ама като и се скарам или види , че няма аванта и се връща на купата, при мен лигавщини не минават ...Но положението е друго, тя излиза , ще си хване нещо...при вас с Кети не е така, разбирам те защо се чудиш как да и угодиш...

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 22:21 от ИКСИ

Общи условия

Активация на акаунт