Занимавки, моделиране, апликации за малки и големи 3

• 266 008
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
мерси Simple Smile
Преписвам го, защото нямам скенер
pour 1/4 contens of on bag of chalk mixture into a mixing bowl or measuring cup. Add slightly less than 3 ounses of  wather, and mix thoroughly.

# 211
сложете на 1 / 4 от съдържанието на от опаковката с тебешир смес в смесителна купа или мерителна чашка. Добавете малко по-малко от 3 унции вода, и разбъркайте добре.

3 oz=88.72 ml вода

# 212
titina, ме е изпреварила, нямам какво да добавя Hug освен да пожелая приятно творчество Hug

# 213
Направихме ги, даже не съм спазвала точните пропорции и си станаха супер фигури Simple Smile Децата много се радваха Simple Smile Сега остава да си намерим гипс отнякъде и да си правим пак, че се занимават много добре.
И ако може да ми дадете идея как да си направим отливки за нови видове фигури  newsm78

# 214
Гипс може да вземеш от всеки магазин, където има строителни материали. А за формички - силиконови формички за сладки, иначе другите форми се наричат калъп и са доста скъпи

# 215
  • España (Плевен)
Здравейте и от мен.
Имам 5 годишна дъщеря и за градината се опитвам да направя
някой нещица за украса и забавление на децата.
Ето какво сме правили до сега:

Направих и един лист за Деня на Будителите:

# 216
Здравейте, искам да попитам как се работи с филцплат? За ето това костюмче пише, че се ползва за очичките филцплат. Но лепи ли се? Или се шие върху плата не можах да разбера? За пръв път ще боравя с такова нещо, благодаря предварително! Hug

http://ivaalex.blogspot.com/2011/10/blog-post_8845.html

Кати, браво, страхотни неща! Simple Smile

# 217
КАТИ, чудесно творчество Hug Още е малко рано, но тук отрано се подготвят за Коледа, та ето ти малко празнични идейки за коледен календар: http://www.allcrafts.net/xmas/advent-calendars.htm

# 218
  • España (Плевен)
Благодаря, Галче. Това със снежния човек е картичка за Дядо Коледа. Пратихме я вече с нашите желания...  Mr. Green

# 219
# 220
  • Някъде в облаците
  bouquet  bouquet  :bouquet:basis - поздравления за линковете; страхотни са, запазих ги и мисля, че напролет ще направим прекрасна градинка;  Laughing Laughing Laughing

# 221
# 222
  • Добрич
Как да направим градинка на феитe на балкона си.
...

Много интересни идеи. За двор също стават.

# 223
  • Варна
К А Т И, огромно БЛАГОДАРЯ!
Не искаш ли материали по математика?

Ето ние какво направихме за Хелоуин. Малко се поизложихме с приготовленията, но нямам време покрай малкия звяр. Но вечерта ще бъде най-готината баба Яга с модерна метла (блу меджик бокс  Laughing) и ще обере бонбоните на съседите  Rolling Eyes

Закачихме я на входната врата, че да не ни влизат злите сили в къщата
Ето какво още сме правили междувременно:
Пано от пластилин и боядисани макаронени изделия

и
Балерина от тел и салфетка:

Балерина

# 224
  • España (Плевен)
К А Т И, огромно БЛАГОДАРЯ!
Не искаш ли материали по математика?

Искам   Peace

Общи условия