Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря идеи за мартеници?
Къде мога да намеря идеи за пролетна или първа пролетна картина?
Как мога да намеря вдъхновение за декорация на рожден ден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря идеи за мартеници?
-
Къде мога да намеря идеи за пролетна или първа пролетна картина?
-
Как мога да намеря вдъхновение за декорация на рожден ден?
-
Как мога да намеря идеи за картички за Баба Марта?
-
Какви са някои ефективни методи за преподаване на децата да четат и пишат?

спешно ми трябва да намеря един сайт, в който освен картинки за оцветяване и много други занимавки имаше и идейки за фигурки с помощта на ролки от тоалетна хартия. Разпечатваш шаблона, оцветяваш и лепиш - получават се пеперудки, зайчета и всякакви др. Този сайт съм го пратила на сума ти познати, а сега не го намирам
Бях го открила от тук. 

Цоп в тази тема, защото не мога да се стърпя да споделя - крокотак го използваме активно от 1 г. и 6 месеца. Невероятни, ама невероятни идеи - имаме колекция, дано остане време да снимам "съкровищата" ни от крокотак, които дъщеря ми старателно събира в отделно шкафче. За зимата беше хит Снежния човек от шишето на Данонино - спеше с него и го носеше една седмица в ДГ да се хвали.
И................. сега имаме нова тема - иска да я уча да чете.
. В началото на есента купих пълния комплект на Моливко (в нашата ДГ учат по Булвест 2000), а на мен Моливко много ми харесва и събота и неделя се занимаваме по половин един час. Може би някое букварче от стари години да намеря. 
, а аз да кажа - браво
.