Занимавки, моделиране, апликации за малки и големи 3

• 265 552
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Strahotna tema

# 136
  • варна
Блестящо!

# 137
Супер темичка GrinningЗаписвам се да я следя с една снимка от миналото лято на Изригващ вулкан по идея на Крокотак

# 138
# 139
# 140
Ето какво сътворихме вчера с голямото дете.

# 141
Kenga, това е нощна лампа, нали? От какви материали е?

# 142
Kenga, това е нощна лампа, нали? От какви материали е?
Направихме я от пластмасова чаша за сок. От онези, които имат капаче и се пробиват със сламка. Мисля, че с чаши от макдоналдс също би се получило. Изрязахме тялото и го облепихме с хартия. В този случай хартията е ръчно рециклирана в домашни условия, но би могла да се замени със салфетки, например. В основата сложихме чаена свещичка, която би могла да се замени с диод или малка лампичка.

# 143
  • Vaudreuil Canada
Страхотна тема - благодарности за събраните линкове   bouquet

# 144
  • Sofia
Здравейте. Дайте идея с каква боя мога да нарисувам пластмасови саксии? Само да не е на спрей, да може да се рисува с четка.

# 145
Акрилна боя - тя е същата, с която се рисуват гипсовите фигурки по морето.

# 146
  • Sofia
А къде се продава във вариант, в който може да се рисува с четка? Защото аз само на спрей намирам, а не искам да ги боядисвам, а да ги рисувам.

# 147
Всички магазини за художнически материали - Шипка 6, Слънчоглед, Импресия
Продава се на бурканчета, разрежда се с вода. Да не е много гъста, защото става релефна и може да се обели, но и много рядка не е добре - когато изсъхне цвета не е достатъчно наситен

Като се замисля, ако е много рядка може и да не може да "хване" върху пластмаса...

Ако не хваща ще се наложи да грундираш... трудно ми е да кажа с какво... гипс Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 10:18 от AnMary

# 148
  • Sofia
Благодаря.  Hug

# 149
Пробвай с латекс, фасаген. Сложи основа и върху нея рисувай

Общи условия

Активация на акаунт