Oriflame - тема за клиенти и консултанти

• 41 512
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, аз все не мога да се оправя да си пусна бързо поръчката, кога най -рано мога да я пусна в неделя вечерта или в понеделник? То май в понеделни е блокирана възможността за поръчка newsm78

# 631
  • Бургас
В понеделник след 10 часа сутринта - тогава "отваря" сайтът за поръчки от новия каталог Peace

# 632
# 633
 Имам процедурен въпрос. Имам поръчан комплект от брошура 04 на стр. 124 South for men Гледам обаче, че един от продуктите го няма в налчност. Сега седя и се чудя, ако ги пусна в комплект, да не ми ги таксуват на единична цена всеки продукт поотделно, заради липсващия, или по-добре да се откажа и да ги поръчам в следващата кампания, че тогава хем има вероятност да са налични, хем май по-малко ще ми струват. Моля за съвет.
Имам спомен преди Нова година поръчвах някакъв зимен комплект и заради липсващ елемент от комбинацията другите два продукта ми ги таксуваха на по-скъпата единична цена.

# 634
Пробвай да ги сложиш в кошницата, на 3 стъпка ти дава цените в окончателен вид

# 635
Пробвай да ги сложиш в кошницата, на 3 стъпка ти дава цените в окончателен вид
Ок ,благодаря!  bouquet

# 636
Има ли сред вас представител от Стара Загора? Ще ми се да видя новия каталог, тъй като си имам любими орифлеймски продукти, а жената, от която поръчвах преди, вече не се занимава.

# 637
Здарвейте ! Искам да попитам довони ли сте от този гланц за устни : http://bg.oriflame.com/catalog-images/product/global/10672_1.png Траен ли е ? А също и да питам ползвали ли сте гела за вежди на Джордани Голд ?Благодаря предварително Simple Smile

# 638
Гелът за вежди го ползва редовно моя клиентка, но за миглите си, и е безкрайно доволна Peace

# 639
Момичета консултант съм на Орифлейм (моя голяма грешка Laughing) и се чудя защо спряха да ми пращат каталози по пощата ? Отначало винаги имах каталог и после изведнъж спряха ? Попринцип и аз спрях да правя поръчки, но понякога нещо ми харесваше и пусках.  Wink

ПП. В новия каталог от понеделник има ли готини неща, мисля сега няква чантичка или бижу, или нещо интересно да поръчам на промоцийка, че една приятелка има рожден ден скоро  Heart Eyes

# 640
Щом е грешка не съжалявай много Wink Виж каталога в сайта. Изпращат се само няколко /мисля че 2/ от последната поръчка. Ако не пуснеш в този период - има в сайта

# 641
Щом е грешка не съжалявай много Wink Виж каталога в сайта. Изпращат се само няколко /мисля че 2/ от последната поръчка. Ако не пуснеш в този период - има в сайта
Да аз го разгледах, но нали е до неделя валиден и се чудех дали в новичкия, който важи от понеделник нататък има интересни неща, примерно повече избор на бижута, че сякаш нищо не ми допадна в сегашния.

# 642
# 643
Момичета, вече се регистрирах, благодарение на Агата, така че проблемът е разрешен. Приятен ден на всички Hug

# 644
http://sk.oriflame.com/products/catalogue-viewer-next.jhtml
за такива като мен които нямат търпение, но не ми се отварят всички страници Sad

Общи условия

Активация на акаунт