Oriflame - тема за клиенти и консултанти

• 41 489
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
# 691
момичета,блясъка за устни с 3Д ефект е страхотен,дори е меко казано,такъв блестящ и искрящ и с такава хубава текстура не съм срещала.Благодаря ви за препоръките   bouquet

# 692
мирослава к.ш. , благодаря, май това е, но не е наличен за продажба Rolling Eyes

Защо при поръчката ншкой продукти ми ги дава в червено, значи ги няма - ясно, но по-късно пращат ли ги или пак трябва да се поръчат newsm78

Детската четка за коса и пилата за крака, както и детския шампоан не ми ги дава налични #2gunfire
аз тая четка за коса от кога я чакам и пак я нямам .

# 693
Аз мога да се похваля, че достигнах и втората стъпка за новорегистрирани и си имам новия парфюм Dazzling Grace, страхотен е.  Hug
и аз го взех Simple Smile много е хубав нали?но при мен стана малък проблем.след като сложих помпи4ката  и го пребрах в кутията......след малко видях че цялата кутия е мокра.с ужас установих че отгоре праскалото ми е развалено-отлепено и сега парфюма ми е на половина Sad

# 694
момичета,блясъка за устни с 3Д ефект е страхотен,дори е меко казано,такъв блестящ и искрящ и с такава хубава текстура не съм срещала.Благодаря ви за препоръките   bouquet
за кои точно става въпрос , че ми стана любопитно newsm78

# 695
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22632
Мисля, че за този пишеше, че е 3д, не си нося каталога. Но аз го имам и него и препоръчах, действително е много готин. Peace

# 696
  • София
Аз мога да се похваля, че достигнах и втората стъпка за новорегистрирани и си имам новия парфюм Dazzling Grace, страхотен е.  Hug
и аз го взех Simple Smile много е хубав нали?но при мен стана малък проблем.след като сложих помпи4ката  и го пребрах в кутията......след малко видях че цялата кутия е мокра.с ужас установих че отгоре праскалото ми е развалено-отлепено и сега парфюма ми е на половина Sad

парфюм с помпичка в чантата  Shocked
има смели хора на този свят  Hug

вероятно нищо му няма на пръскалото, но сложено в чанта почти винаги прави поразии.. затова всички парфюми с такава помпичка имат т.нар. "транспортна капачка" - тази, с която ти е дошъл.. 

ако не искаш поразии друг път, транспортирай си го с нея, а пък красивата помпичка си ползвай само за нанасяне (или ако си го държиш на тоалетката)  Peace

това важи и за парфюмите Мис О  Peace

# 697
Аз мога да се похваля, че достигнах и втората стъпка за новорегистрирани и си имам новия парфюм Dazzling Grace, страхотен е.  Hug
и аз го взех Simple Smile много е хубав нали?но при мен стана малък проблем.след като сложих помпи4ката  и го пребрах в кутията......след малко видях че цялата кутия е мокра.с ужас установих че отгоре праскалото ми е развалено-отлепено и сега парфюма ми е на половина Sad

вероятно нищо му няма на пръскалото, но сложено в чанта почти винаги прави поразии.. затова всички парфюми с такава помпичка имат т.нар. "транспортна капачка" - тази, с която ти е дошъл.. 

ако не искаш поразии друг път, транспортирай си го с нея, а пък красивата помпичка си ползвай само за нанасяне (или ако си го държиш на тоалетката)  Peace

Полезен съвет! И аз не знаех!Elitza_Z, благодаря! Hug Hug Heart Eyes

# 698
  • София

Полезен съвет! И аз не знаех!Elitza_Z, благодаря! Hug Hug Heart Eyes

то не е лошо и да го пише на кутийката  Peace
но понеже досега не съм ползвала лично такъв аромат нито на Орифлейм, нито на друга (маркова  Laughing) марка, не съм се заглеждала дали реално го пише, или се предполага, че потребителят се ражда научен  Crazy

# 699
Отзиви за новия крем "Bio Clinic"?

# 700
Искам да кажа за този гланц :

Наистина подсилва страшно цвета на устните.
Взех го и преди още аз да си сложа, дадох на съквартирантката да пробва и за има-няма 2-3 минути, цветът на устните и стана много ярък - нейния си, но много подсилен. После и аз пробвах - много приятно седи и ароматчето е хубаво. Доволна съм.

# 701
Ето и снимка на част от моите нови придобивки от старият каталог http://xyzxyzxyz.snimka.bg/daily/orifleyim.571452.22821614

# 702
Petq Petkova, като ти гледам придобивките, явно си новичка - ЧЕСТИТО И МНОГО УСПЕХИ с Орифлейм!

# 703
Отзиви за новия крем "Bio Clinic"?
Имам клиентка, която си го взе предният каталог, но е още рано за реални отзиви.

# 704
  • Бургас
Едно питане имам към по-запознатите - преди можеше да се пуска "празна" поръчка, в която да идват само 3-те каталога и безплатните печатни материали и да няма такса обработка/доставка. Инфото беше от спонсора ми и досега не ми се беше налагало май да ползвам тази опция. Онзиден, обаче, пуснах една такава и системата си я прие, имах за плащане 2.10лв и отивайки днес да си я търся... ми няяаамааа. Влизам си аз в профила - мърмърици, махнали са ми я тази поръчка и имам нова фактура с минус 2.10лв и това е. Тоест каталози йок Rolling Eyes Аз ли нещо съм в грешка или има промени някакви? Или трябва да си пусна само и единствено безплатните материали, за да дойдат така newsm78

Общи условия

Активация на акаунт