Тема Незабравима (Unutulmaz) 145

• 35 755
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Момичета,
коментирали ли сте тази снимка? Дали тук Харун сочи Едже? И от какво толкова е щастливо детето, какво ли му казва? Само да не е "Усмихни се, мама Едже да те снима".  ooooh!

# 571
Здравейте, компания незабравима! Hug Hug Hug
Хубав и успешен първи работен ден за годината!

# 572
МОКСИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! newsm59 newsm59 newsm59

Мария,
доколкото знам Мокси има рожден ден утре - 4 януари, но ако кажете може и от днес да започнем с пожеланията... Hug

Гуфи благодаря за корекцията .Мани мани явно още съм  доста с пияна глава от тези празници.

Утре е слънца мои рождения ден, Мария не се притеснявай всички сме в това положение!
Благодаря ти, за пожеланията...

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 11:42 от moxito

# 573
Guffi, kаквото и да и казва Харун на Ямур на горната снимка Еда трябва сега само и единствено на него да вярва , а не на самозваната  бъдеща съпруга. Никоя връзка не би издържала разяждана от съмнения и подозрения.Но тяхната любов ще издържи на всички изпитания и превратности на съдбата . Peace

# 574
Колкото и да е жалко,

взехме да живеем с малко,

глави смирено да навеждаме

и свойте мисли да подреждаме.
Нека да живеем, не да оцеляваме,

нека да се борим, не да се надяваме.
И дните ни сега и за напред

да са изпълнени с късмет,

с дъх на бор и топъл дим в комина.
ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!

Ч.Н.Г. Незабравими! txtloves  love001

# 575
Guffi, kаквото и да и казва Харун на Ямур на горната снимка Еда трябва сега само и единствено на него да вярва , а не на самозваната  бъдеща съпруга. Никоя връзка не би издържала разяждана от съмнения и подозрения.Но тяхната любов ще издържи на всички изпитания и превратности на съдбата . Peace
И аз се надявам да е така, но самия факт, че Еда не е на рожденият ден на детето а някъде сама и страда е показателен. Едже успя да настрои детето срущу майка му и сега то не я иска. А Харун допуска Едже да изместе Еда от живота на детето. Ако има сега някой виновен за развоя на събитията за напред ще е той а не Еда. Мое мнение  Hug

# 576
  • Русе
И аз се надявам да е така, но самия факт, че Еда не е на рожденият ден на детето а някъде сама и страда е показателен. Едже успя да настрои детето срущу майка му и сега то не я иска. А Харун допуска Едже да изместе Еда от живота на детето. Ако има сега някой виновен за развоя на събитията за напред ще е той а не Еда. Мое мнение  Hug
Подкрепям с две ръце! И както писах по-напред, не му завиждам на Харун за батака, в който сам се вкара! Ха, да видим , как ще се излиза от него?! doh smile3506

# 577
  • Русе
Здравейте скъпи приятели!

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
В секундите надбягани от пулса на сърцето,
пристига сняг на прага ни и става много светло!
Приижда с гръм и музика, облечена във бяло,
средношната илюзия да почнем от начало -
да сложим ясна граница на своя ден предишен,
и върху чиста страница - ден първи да напишем!
След празничните изстрели в пространствата далечни,
ще срешнем нови истини и хора по-човечни!
Тревоги ще изпитаме, ще се стремим към нови цели....
В ноща прииждат дните ни, като снежинки бели!

За много години, Моксито!  love001  love001  love001 txtloves txtloves txtloves
Страхотен поздрав! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 578
  • София
Уф,ми Харун да вземе  малко да се осъзнае,а не само да кара Еда да страда,че вече много ме ядосва.Как да му има доверие след всички глупости,които сътвори,а и продължава  newsm78 newsm78 newsm78 Мисли че със сила и някоя друга мила дума ще оправи това объркано положение,ама не насочва тези усилия в правилната посока-вместо да дърпа Еда и да я заключва,за да не си тръгне,да развърти няколко шамара на Едже, шутовете през вратата #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out  и забрана повече да не идва в дома му .

# 579
  • Русе
Колкото и да е жалко,

взехме да живеем с малко,

глави смирено да навеждаме

и свойте мисли да подреждаме.
Нека да живеем, не да оцеляваме,

нека да се борим, не да се надяваме.
И дните ни сега и за напред

да са изпълнени с късмет,

с дъх на бор и топъл дим в комина.
ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!

Ч.Н.Г. Незабравими! txtloves  love001

Здрава, успешна и много щастлива и на теб, Ир! newsm51 newsm51 newsm51

# 580
  • Русе
Уф,ми Харун да вземе  малко да се осъзнае,а не само да кара Еда да страда,че вече много ме ядосва.Как да му има доверие след всички глупости,които сътвори,а и продължава  newsm78 newsm78 newsm78 Мисли че със сила и някоя друга мила дума ще оправи това объркано положение,ама не насочва тези усилия в правилната посока-вместо да дърпа Еда и да я заключва,за да не си тръгне,да развърти няколко шамара на Едже, шутовете през вратата #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out  и забрана повече да не идва в дома му .
Преведи го и го пусни на АТВ! hahaha/шеги4ка/
Особено след думите , които Харун й каза, ако бях на мястото на Едже, бих се обърнала и заминала отново в Англия! Оттегляне с достойнство! Дори и да ме боли, да страдам, моето място не е било там!Но...затова съм Уинона, а не Едже. hahaha hahaha hahaha

# 581
Вени по нашия въпрос пълно затъмнение. ooooh! Момичета знае ли някой защо във фейсбук няма страницата на Unutulmaz dizi в която си качвахме нашите снимки и коментари  newsm78 или аз нещо немога да се ориентирам  newsm78 Praynig

# 582
  • София
Вени по нашия въпрос пълно затъмнение. ooooh! Момичета знае ли някой защо във фейсбук няма страницата на Unutulmaz dizi в която си качвахме нашите снимки и коментари  newsm78 или аз нещо немога да се ориентирам  newsm78 Praynig
Страницата е спряна още от сряда. #Cussing out #Cussing out

# 583
  • София
Guffi, kаквото и да и казва Харун на Ямур на горната снимка Еда трябва сега само и единствено на него да вярва , а не на самозваната  бъдеща съпруга. Никоя връзка не би издържала разяждана от съмнения и подозрения.Но тяхната любов ще издържи на всички изпитания и превратности на съдбата . Peace
Преведи го и го пусни на АТВ! hahaha/шеги4ка/
Особено след думите , които Харун й каза, ако бях на мястото на Едже, бих се обърнала и заминала отново в Англия! Оттегляне с достойнство! Дори и да ме боли, да страдам, моето място не е било там!Но...затова съм Уинона, а не Едже. hahaha hahaha hahaha
А няма да им давам идеи на сценаристите,само ако платят авторско право  hahaha hahaha hahaha hahaha че да имаме за екскурзийка до Босфора  Joy Joy Joy Но на драго сърце аз ще бия шамарите на Едже  #Cussing out #Cussing out #Cussing out ,да отменя Харун в това,че той да има време да се извинява на Еда  Crazy
Малииии,днес съм много войнствена  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 584
Страницата е спряна още от сряда. #Cussing out #Cussing out

Защо ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт