Тема Незабравима (Unutulmaz) 145

• 35 743
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Две хубави думи

Ще те чакам в нощите свит,

в съня на спящите птици,

под месец от мисли извит,

под нежния лик на звездите.

Ще бъда в горите усойни,

неусетил слепия страх-

щом в сънища ,пъстри,безбройни

с теб ще съм,както и бях.

И ще погълна гъстия мрак,

полепнал по пустите друми,

ще изричам думите пак-

две само- две хубави думи..
Ивайло Яков

# 586
Здравейте, Незабравими! Имам чувството, че отнякъде се познаваме с вас, но откъде ли? Байгън ми дойде вече от тоя сериал и затова така се кръстих. Пак ли драми се очертават? Прави сте, че единственият изход е да бъде разкрит Бату, а оттам и Едже. Иначе Харун май никога няма да прогледне и да разбере, че с мълчание, мекушавост към жените, екшъни с пищови с мъжете, бълскане на волана и монолози пред огледалото нищо няма да постигне. Ще доживеем ние до щастливия финал - вервайте ми, но защо трябва толкоз мъчително и трудно да е всичко, като може и малко по-приятно и нормално да е очакването на финала.

# 587
Иринче след празнично добре те е споходила музата  Hug Heart Eyes да ти е на кадем цялата нова  година така  Hug Heart Eyes а ние ще си четем и ще възхищаваме на талантливите хора .  bouquet

# 588
Ей, компания! Ехооооо!
Като гледам и слушам  Серхан в последното интервю пред İyi seyirler, моментално си обяснявам онези снимки от Кулата на девицата. Извинявам се на дизайнера на панталона, защото и аз като повечето тук си мислех, че е объркал кройката. Но тези думи на Серхан изясняват каква била работата.

......Може ли да споделите някои малки тайни, може да е полезно за някого?
Сутрин си приготвям специална закуска - аз сам я приготвям вкъщи всяка сутрин- сандвич с хляб от трици. Винаги имам в себе си шепа орехи, 1-2 зелени чушки на снимачната площадка. Пия специални витамини и минерали и билков чай......

Както се разбира, човекът имал в джоба чушка и орехи. За триците не знам, тях май на нас ги пробутва. За витамините не споменава точно откъде ги пие, ама от последните епизоди се вижда /справка - снимката в следващия пост на reksi/. И все жаден за още...

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 12:55 от rosisan

# 589
  • София

ОСТАНИ ТАЗИ НОЩ

Дамян Дамянов

Остани тази нощ! Тук при мен остани!
...Двете тежки врати любовта ни ще скрият,
ще ни пазят отвън тези неми стени.
За една нощ сами ще избягаме ние.
Ще избягам във теб, ще избягаш във мен.
В тиха златна гора ще потънеме двама
и ще гоним насън оня дивен елен,
който бяга във нашите сънища само!

Остани тази нощ! Като куче отвън
ще ни пази до утрото будният вятър...
Остани тази нощ!...Остани!...Остани!...
И прокарай ръка по лицето ми тъмно -
като в лист изпомачкан мойте бръчки махни!
А когато от наште целувки се съмне
и когато се вдигне небесният кош,
ти излез, разкажи по най-бързия вятър
за човешката обич и за нашата мощ -
и ще стане по-светла земята...

# 590
  • Русе
Ей, компания! Ехооооо!
Като гледам и слушам  Серхан в последното интервю пред İyi seyirler, моментално си обяснявам онези снимки от Кулата на девицата. Извинявам се на дизайнера на панталона, защото и аз като повечето тук си мислех, че е объркал кройката. Но тези думи на Серхан изясняват каква била работата.

Сутрин си приготвям специална закуска - аз сам я приготвям вкъщи всяка сутрин- сандвич с хляб от трици. Винаги имам в себе си шепа орехи, 1-2 зелени чушки на снимачната площадка. Пия специални витамини и минерали и билков чай......

Както се разбира, човекът имал в джоба чушка и орехи. За триците не знам, тях май на нас ги пробутва. За витамините не споменава точно откъде ги пие, ама от последните епизоди се вижда. И все жаден за още...

hahaha hahaha hahaha Диетата му ми е ясна! Само се чудя, как така целия асортимент се е "събрал" на едно място! Embarassed Embarassed Embarassed

# 591
Байгън, страхотен ник си си избрала.
Наистина байгън от драми  Naughty

# 592
Пред  огледалото

Стоя пред старо огледало,
което още си е цяло
торби висят ми под очите
щръкнали са ми ушите

Гледам страдалец един,
на който викат господин
а той от мъка се стопил
сякаш някой го е бил

Какво направи с мен, Еда?
За  мене стана ти съдба
А сега ми биеш шута,
моя прелестна кошута

Аз горя по тебе, мила
Ти за мен си се родила
Овъгли ми ти душата
Луд направи ме в главата

Ще те чакам цял живот
Да ти сложа брачния хомот
Ти за мен си всьо и вся
Хванах си със теб беля

Моля те, при мен ела си
Не може никой да угаси
нашата любов чутовна
не бъди към мен отровна

Ще те поканя на закуска
Ще целуна твойта бузка
Ще те нагостя със трици
Правя аз от тях мекици

Ще ти сложа чушки две
От тях да ти се дояде
А после орехи ще чупим
Вместо вечно да се цупим

# 593
Добър ден, дами и Господа!
Желая приятен ден на форума!

# 594
Байгън, страхотен ник си си избрала.
Наистина байгън от драми  Naughty

А, избрал съм си, не съм си избрала. Ама ти май не ме позна?

# 595
Ей, компания! Ехооооо!
Като гледам и слушам  Серхан в последното интервю пред İyi seyirler, моментално си обяснявам онези снимки от Кулата на девицата. Извинявам се на дизайнера на панталона, защото и аз като повечето тук си мислех, че е объркал кройката. Но тези думи на Серхан изясняват каква била работата.

Както се разбира, човекът имал в джоба чушка и орехи. За триците не знам, тях май на нас ги пробутва. За витамините не споменава точно откъде ги пие, ама от последните епизоди се вижда. И все жаден за още...

Здравейте

Роси искренно ме расмя с това  hahaha hahaha hahaha hahaha

Сигурно чушките ги слага по отгоре в джоба а орехите по надолу  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 12:56 от dejavue

# 596
  • Русе
Пред  огледалото

Стоя пред старо огледало,
което още си е цяло
торби висят ми под очите
щръкнали са ми ушите

Гледам страдалец един,
на който викат господин
а той от мъка се стопил
сякаш някой го е бил

Какво направи с мен, Еда?
За  мене стана ти съдба
А сега ми биеш шута,
моя прелестна кошута

Аз горя по тебе, мила
Ти за мен си се родила
Овъгли ми ти душата
Луд направи ме в главата

Ще те чакам цял живот
Да ти сложа брачния хомот
Ти за мен си всьо и вся
Хванах си със теб беля

Моля те, при мен ела си
Не може никой да угаси
нашата любов чутовна
не бъди към мен отровна

Ще те поканя на закуска
Ще целуна твойта бузка
Ще те нагостя със трици
Правя аз от тях мекици

Ще ти сложа чушки две
От тях да ти се дояде
А после орехи ще чупим
Вместо вечно да се цупим

Прекрасно стихче, Байгън! Но защо те асоциирам с Бганьо?! newsm78

# 597
Защо мислите,че след като сериала е  със заглавие "Незабравима" задължително трябва Еда да умре. Така и не разбрахме дали Еда е незабравимата, или любовта им  Thinking
Според мен, въртят сучат финала ще е щастлив. Най-малкото го дължат на феновете, след всички тези драми..  Crossing Arms
Но да си призная и идилията ми беше дошла до гуша (стихотворения, ресторанти, рози, танци..) Трябваше да има малко тръпка, но в никакъв случай чак такива страдания за Еда.. Close
Да ви кажа, тя си говори,че няма да прости на Харун, но го направи още когато се обърна към него и гледаше влюбено в леглото  Joy Joy Но после да се подсили драмата се разсърди пак  Joy Joy
Сега като погледне и някоя друга снимка , пак ще има драми.... Харун да хване да ритне Еджето и да я изкара от живота си, защото не може така.. Еда е права да се сдухва , като я гледа покрай него и детето си  Crossing Arms Ямур ще приеме майка си въпрос на време е. За нея имаше нови усещания, когато Еда беше близо. Усещаше майка си. И закопняваше повече за нея, особено след като спа в прегръдките й. Самата тя каза,че не е като с Едже.  Hug
Ще завърша със следното : Едже може да е била на 5 рожденни дни на Ямур, но дали ще бъде на следващите? Thinking Малко се съмнявам  Joy Joy

# 598
След като прочетох последните постове съвсем се отчаях, мисля да не следя вече с такова нетърпение сериала. Ще се прехвърля на друга вълна.
Яд ме е, че от всички турски сериали загледах точно най-драматичния с очертаващ се кофти финал. А, как мразя гадните финали. Много съм клиширана, да, но не ги обичам.... Ех, дано има хубав финал! Каламици съвсем ме сдуха с поста си Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Айде лека, дами и господа:)

Споко! Каквото и да става,ние си имаме нашия форум, където можем да изпускаме парата и да ближем рани!
Невъзможно е да гледаш този филм сам със себе си! Направо можеш да луднеш!

# 599
Прекрасно стихче, Байгън! Но защо те асоциирам с Бганьо?! newsm78

Странно наистина, но кой е тоя Бганьо, че нали съм нов и не го познавам?

Общи условия

Активация на акаунт