Тема Незабравима (Unutulmaz) 145

• 35 730
  • 751
  •   1
Отговори
# 675

Е тая снимка направо ме разби!
Каламици изглежда ще излезе права,че Харун в Англия е преспал с Едже, макар и без любов!
А стига бе?! smile3514 Ти го гониш през вратата, то ти влиза през комина!
Малииииииииииии! Е,сега вече Еда ще задейства адвокатите! И няма да му прости!

Ох и Ямурчето нещо много щастливо ми се вижда .Дано да е само заради подаръците. ooooh! Но този снимка 100% ще е в плика .Пита се само кой ги е снимал. newsm78

# 676
  • София

Каламици изглежда ще излезе права,че Харун в Англия е преспал с Едже, макар и без любов!
Айде стига, бе!  newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 Той дали е преспал или не вече няма и значение. Ей тая снимка е достатъчна да взриви Еда! После да отиде да обяснява Харун, че не е камила! smile3555 Верно, че той изглежда малко неподготвен за тази целувка, дето му отпрасква Едже, но какво от това! Е, сега вече нещета съвсем се оплетоха. Остава само по някаква причина Еда да не ги види!  Praynig

# 677
# 678
# 679
  • Русе
Сега остава да ни покажат как Арас целува Еда, а Харун се гърчи от ревност!

# 680

Мокси, и аватарчето ти е много ефирно. Харесва ми!  Hug

love001  love001  love001

# 681
Искаааам !!  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 682

А стига бе?! smile3514 Ти го гониш през вратата, то ти влиза през комина!
Малииииииииииии! Е,сега вече Еда ще задейства адвокатите! И няма да му прости!

Ох и Ямурчето нещо много щастливо ми се вижда .Дано да е само заради подаръците. ooooh! Но този снимка 100% ще е в плика .Пита се само кой ги е снимал. newsm78

Момичета, откакто видях тази снимка се моля с две ръце този път да е нечий сън. Знам, че е малко вероятно, но все пак...
А, и не бих изтърпяла отново сълзите и болката на Еда...

# 683
  • София
Заслужи си го,искам това да го видя  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 684

Айде стига, бе!  newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 Той дали е преспал или не вече няма и значение. Ей тая снимка е достатъчна да взриви Еда! После да отиде да обяснява Харун, че не е камила! smile3555 Верно, че той изглежда малко неподготвен за тази целувка, дето му отпрасква Едже, но какво от това! Е, сега вече нещета съвсем се оплетоха. Остава само по някаква причина Еда да не ги види!  Praynig

Момичета след тази снимка се чувствам много зле . ooooh! ooooh! ooooh!Оставям ви и излизам навън да ме духне малко вятъра   Cry за да избистря предстоящото развитие в любимия ми филм Незабравима на който по подходящо име е  Непоносим  Crossing Arms

# 685
Само да добавя ,че аз с тази снимка вече не съм на себе си е ли пък ако пуснат и някой такъв фрагмент  smile3514 smile3514 smile3514 Мокси и аз като теб ще се моля да е сън ама не е  Praynig

# 686
  • София
Само незнам какво ще обясни Харун за тази снимка на Еда? Че, не е знаел за чувствата на Едже???? Абе, Харун го изкараха ега ти глупака, лъжеца или използвача! Да се чудиш кой е верния отговор  newsm78 newsm78 newsm78 Няма смислен отговор след всичките му клетви, колко е страдал и му е било тежко. Освен, ако Рекси не излезе права, че Едже го е монтирала!  #Cussing out

# 687

Разбихте ми сърцето с тази снимка doh
Как Харун позволява да се случват такива неща??? Глупак! Наивник! Малоумник! Празнословец!

# 688

ВАЛДЕС  ВЪХ УБИ МА   smile3514 smile3514 smile3514 newsm45 newsm45 newsm45С ТАЗИ СНИМКА
ЕЕ не тъкмо се посмях със стихето на шефката и сега ме вледенихте. Въх ужас направо са разтроих да видя Харун в друга светлина. А за Серхан да не говорим. Добре че се крие в личния живот че така съм свикнала с Йозлем да го виждам ще ми се развали настроението за филма чк.

Шефке ама много яко влезна днеска. Дано така да ти е весело до края на годината Hug Hug Hug

# 689
Мокси, дано да е сън! И ако е сън, той ще е на Едже!
Може би и затова нашите "мили сценаристи" наблягат толкова на това,че е 5 рожден ден на Ямур.

Общи условия

Активация на акаунт