Тема Незабравима (Unutulmaz) 145

• 35 730
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • София

Е тая снимка направо ме разби!
Каламици изглежда ще излезе права,че Харун в Англия е преспал с Едже, макар и без любов!
Айде стига, бе!  newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 Той дали е преспал или не вече няма и значение. Ей тая снимка е достатъчна да взриви Еда! После да отиде да обяснява Харун, че не е камила! smile3555 Верно, че той изглежда малко неподготвен за тази целувка, дето му отпрасква Едже, но какво от това! Е, сега вече нещета съвсем се оплетоха. Остава само по някаква причина Еда да не ги види!  Praynig

Момичета след тази снимка се чувствам много зле . ooooh! ooooh! ooooh!Оставям ви и излизам навън да ме духне малко вятъра   Cry за да избистря предстоящото развитие в любимия ми филм Незабравима на който по подходящо име е  Непоносим  Crossing Arms
Марийче, много си права. Мога и да добавя Невъзстановима! Сега вече само Ямур може да ги събере!  Crossing Arms

# 691
Сега остава да ни покажат как Арас целува Еда, а Харун се гърчи от ревност!
Само незнам какво ще обясни Харун за тази снимка на Еда? Че, не е знаел за чувствата на Едже???? Абе, Харун го изкараха ега ти глупака, лъжеца или използвача! Да се чудиш кой е верния отговор  newsm78 newsm78 newsm78 Няма смислен отговор след всичките му клетви, колко е страдал и му е било тежко. Освен, ако Рекси не излезе права, че Едже го е монтирала!  #Cussing out
Педставям си сцената да е както МОкси каза. Едже да спретнала рожденни ден на Ямур. И само с Харун да отидат там дето става тая работа. И в един момент тя да го целунне без той да очаква докато той се обръща примерно. А през това време папарака нает от Едже да снима за Едичка. въх ужас

# 692
Аз работя и хвърлям по половин око , но снимката я видях  и ако съм аз  #2gunfire няма грешка-прошка, защото не е приятелска по бузата или по челото, ами  #Crazy ли нещо не довиждам  newsm78
А Ямурчето колкото и щастливо да изглежда на снимката ще видите, че инстинктивно ще познае майка си, защото мама се усеща, дори когато наистина е умряла както моята. Само като си затворя очите и ..... Затова набързо между високата тръстика написах нещо кратко, което важи не само за мен, но и за Ямур , а предполагам  и за всички вас:

НА МАМА

Глава положила на твойто рамо
усещам нежността ти мила мамо!
Не искам нищо друго - само
да си до мене мила мамо!

Когато съм тъжна към теб се обръщам,
когато боли ме пак "Мамо" повтарям.
В страхът си на сън тебе прегръщам,
с твоя подкрепа души отварям.

Знам, че когато стана голяма
и към мен се обръщат с "Мама",
за теб ще съм още детето, което
с усмивка ти сгрява сърцето!

# 693

Каламици изглежда ще излезе права,че Харун в Англия е преспал с Едже, макар и без любов!
айй колко ужасна снимка.значи,ако снимката е правена на рожден ден в англия,то в такъв случай харун със сигурност знае,че едже има чувства към него,между тях е имало нещо,което пък обезмисля думите на едже към бату,че щяла да му признае,че го обича,че той не знаел....много странна работа!а вариянта,че едже е подготвила тайно с ямур рождения й ден и са направили изненада на харун ми се струва напълно възможен.той няма къде да ходи,ще не ще,ще празнува,нали не смее и думичка да каже  #Cussing out личи си,че е изненадан от целувката,не я е очаквал.еджето си е наела фотограф,който да ги снима и праща снимките на еда  ooooh!

# 694
  • София
Мокси, дано да е сън! И ако е сън, той ще е на Едже!
Може би и затова нашите "мили сценаристи" наблягат толкова на това,че е 5 рожден ден на Ямур.
Ама, ейййййййййй садисти, бе!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire И как я промушиха тази снимка днес.  smile3555 До преди малко я нямаше! Валдес, голям дедектив си!  smile3530

# 695

айй колко ужасна снимка.значи,ако снимката е правена на рожден ден в англия,то в такъв случай харун със сигурност знае,че едже има чувства към него,между тях е имало нещо,което пък обезмисля думите на едже към бату,че щяла да му признае,че го обича,че той не знаел....много странна работа!а вариянта,че едже е подготвила тайно с ямур рождения й ден и са направили изненада на харун ми се струва напълно възможен.той няма къде да ходи,ще не ще,ще празнува,нали не смее и думичка да каже  #Cussing out личи си,че е изненадан от целувката,не я е очаквал.еджето си е наела фотограф,който да ги снима и праща снимките на еда  ooooh!
Абе донякъде може и да е в Англия. Ама в Англия къде има места с такива кюнци дето вика Бобо. Направо си е в Турция някъде

# 696
  • София
Сега остава да ни покажат как Арас целува Еда, а Харун се гърчи от ревност!
Само незнам какво ще обясни Харун за тази снимка на Еда? Че, не е знаел за чувствата на Едже???? Абе, Харун го изкараха ега ти глупака, лъжеца или използвача! Да се чудиш кой е верния отговор  newsm78 newsm78 newsm78 Няма смислен отговор след всичките му клетви, колко е страдал и му е било тежко. Освен, ако Рекси не излезе права, че Едже го е монтирала!  #Cussing out
Педставям си сцената да е както МОкси каза. Едже да спретнала рожденни ден на Ямур. И само с Харун да отидат там дето става тая работа. И в един момент тя да го целунне без той да очаква докато той се обръща примерно. А през това време папарака нает от Едже да снима за Едичка. въх ужас
Малииииииииииииии, като нищо и така може да е! smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 Бату ряпа да яде пред милата си сестричка!  #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

# 697
Тази снимка сигурно я постнаха за да ни подготвят за фрагмента/ Очаквайте неочакваното

# 698
  • София
Аз работя и хвърлям по половин око , но снимката я видях  и ако съм аз  #2gunfire няма грешка-прошка, защото не е приятелска по бузата или по челото, ами  #Crazy ли нещо не довиждам  newsm78
А Ямурчето колкото и щастливо да изглежда на снимката ще видите, че инстинктивно ще познае майка си, защото мама се усеща, дори когато наистина е умряла както моята. Само като си затворя очите и ..... Затова набързо между високата тръстика написах нещо кратко, което важи не само за мен, но и за Ямур , а предполагам  и за всички вас:

НА МАМА

Глава положила на твойто рамо
усещам нежността ти мила мамо!
Не искам нищо друго - само
да си до мене мила мамо!

Когато съм тъжна към теб се обръщам,
когато боли ме пак "Мамо" повтарям.
В страхът си на сън тебе прегръщам,
с твоя подкрепа души отварям.

Знам, че когато стана голяма
и към мен се обръщат с "Мама",
за теб ще съм още детето, което
с усмивка ти сгрява сърцето!
Шефче, почти ме разплака с това стихче. Невероятно е! Силно, трогателно, въздействащо! Абе, ти си върхът!  smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 699
UNUTULMAZ 05 Ocak 2011, Çarşamba 22:10
това нов час на излъчване ли е  newsm78

# 700
Имам една добра новинааа Филма вече ще е от 22:10

UNUTULMAZ  05 Ocak 2011, Çarşamba 22:10

В сайта на телевизията http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2011/01/05/unutulmaz_371849683975

# 701

В сайта на телевизията http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2011/01/05/unutulmaz_371849683975
Ами те всичко промениха в тоя филм вече и часа промениха какво повече да очакваме.

# 702
  • София

Това вече и на мен ми изглежда най-логично.  newsm10

# 703
Мокси, дано да е сън! И ако е сън, той ще е на Едже!
Може би и затова нашите "мили сценаристи" наблягат толкова на това,че е 5 рожден ден на Ямур.
Ама, ейййййййййй садисти, бе!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire И как я промушиха тази снимка днес.  smile3555 До преди малко я нямаше! Валдес, голям дедектив си!  smile3530

Напълно съм съгласна в с вас, защото като се замисля, нали раздялата беше 4 год. Значи те се виждат след 4 год. и няма как Ямурчето да празнува 5 рожден ден в Англия. Да не говорим за кюнците. Аз доколкото съм виждала в Англия преобладават камините, а пък туй кюмбе от снимката си е досущ като в тукашния регион. Туй ще да е сън, че нали време да минава и да гледаме цяла година филма.Ако обаче се окаже истина , значи сценаристите обръщат филма на 360 градуса пак само и само филм да става.

# 704
  • София

Ами що да не го сменят. То, се видя, че целувките ще ги видим чак на финала, тоест на сватбата. Дотук бяхме с обгрижването!  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт