Тема Незабравима (Unutulmaz) 145

• 35 720
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
# 706
мда,
става много тежко,че и страшно за еда.
относно кюнците винаги монтажистите могат да ги изрежат от сцените.
относно едже и харунски- за еда болката е голяма именно заради уважението на харун към едже и любовта на ямур. отделно тя ревнуваше от едже още в първи сезон.дали е спал или не с едже- за еда все тая. тя се е вкарала в джаза и само ямур май може да я извади от там(продължавам да мечтая за нова бременност на еда Wink ). представете си дали не си мисли ,че между харунски и еджето има още неизживяни неща.... мда много лошо. иначе дон кихотовската същност на нашето момче ще му излезне през носа.
 а тая едже хич не я защитавайте- я как го е награбила -гладна кокошка просо сънува.

# 707
Пускам отново резюмето:

Докато преживява шок, когато научава от Едже, че майка й не е умряла и я изоставила, Ямур се оказва срещу истината, че Еда е нейната майка. Еда и Харун очакват реакцията на Ямур с голяма вътрешна възбуда. Малкото момиченце е обгърнато от ветровете на бунт и гняв. И определено не изглежда, че те ще стихнат.
Докато Бату се тревожи какво ще направи Арас, след като е научил истинската му самоличност, едно телефонно обаждане от Арас го хвърля в смут. Животът на Арас вече виси на памучен конец.
Сгърчена от болка и отчаяние пред реакцията на Ямур, Еда още веднъж ще бъде преобърната с главата на долу от поведението на Едже, но всъщност е оскърбена от държанието на Харун с Едже. Когато научава за това затруднение на Еда, майка й Тюркян я подкрепя. Докато Джемил води голям спор с Харун, неочакваното поведение на Еда още веднъж го срива. За Джемил вече няма връщане назад.
За Едже вече е останал само един път…Да раздели Еда от Харун. За това иска помощ от Бату, но ще бъде твърде поразена от неговата позиция. Обаче Едже има и друг план. Арас също ще таи план. Колкото до Бату, в неговия ум е Мелда и  за Мелда нощта ще се превърне в пълен кошмар. Докато Еда и Харун треперят от последствията за Ямур, малкото момиченце все още се противи. И това поведение още повече гори душата на Еда. Междувременно, докато планът на Едже лека полека работи, за Харун е заложен предателски капан от Бурак .
Каква изненада очаква Еда и Харун под снеговете? Как Харун ще се изправи срещу злото? Кой е оставил плика, който Еда намира пред вратата? Еда ще отвори ли плика?

Първото ще е заради рожденият ден за който Еда няма да знае. Интересно ми е какво е искала да направи Едже на Еда, та чак Бату да се е възпротивил на този план. Но ми е интересно този Бурак какво е решил да прави и защо  newsm78

# 708

НА МАМА

Глава положила на твойто рамо
усещам нежността ти мила мамо!
Не искам нищо друго - само
да си до мене мила мамо!

Когато съм тъжна към теб се обръщам,
когато боли ме пак "Мамо" повтарям.
В страхът си на сън тебе прегръщам,
с твоя подкрепа души отварям.

Знам, че когато стана голяма
и към мен се обръщат с "Мама",
за теб ще съм още детето, което
с усмивка ти сгрява сърцето!

Цвети, поздравления за "Мама"! За пореден път се прекланям пред таланта ти!

# 709
хора , коя майка не знае рождения ден на детето си.
това са стари снимки или мечти на едже.

# 710
разбира се,че знае кога е.и ще е още по мъчително за нея,ако е подготвила изненада на ямурчето,а в същото време тя и едже са прикоткали тати при тях.

# 711

ШЕПОТ

Намерих пътя и не съм сама.
Излязох от непрогледната тъма.
Обичта ни никого не стряска,
живея за поредната ти ласка.

С любовта си страшно се гордея,
вървя напред и твърдо вярвам в нея.
Докосвам с устни нежната ти шия
и от вълшебен извор сякаш пия.

Откривам светлината в твоите очи,
животът ми сладнее, а не горчи.
Усещам допирът ти по косата -
вземи ме цялата, в едно с душата....

Обичай ме на завистта на пук
и говори ми тихичко, над мене бди.
Аз ще живея радостно, че ти си тук -
бъди какъвто искаш, но бъди !

Е така вярвам , че ще говори Еда и никакви Еджета няма да успеят.

# 712
  • София
Естествено,че Еда знае рождения ден на детето си,но друг е въпроса че не е поканена на него-огочена е страшно много от реакцията и поведението на Ямур и явно е решила да стои настрана,за да не я наранява.Но Харун е за бой,как може да не я покани на празненството  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

# 713

ШЕПОТ

Браво, Шефке! Страшен талант си! Явно днес си във вихъра, щом цели 3 стихчета за норматив си спретнала. Тичам за цветя, чакай си куриера:

# 714
Боже Мокси, това на снимката аз ли съм  newsm78 Тая фигура не мога я докарах и след 5 год диета. Що чушки и трици ще трябва да погълна, направо не ми се смята. За чушлетата да не говорим, а орехите ще са поне тон Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря много за офопрмлението на стихчето ми   bouquet bouquet bouquet
Гуфи,  bowuu последните две стихчета са от лани дето се вика, но нямах време да ви ги напиша. Само диетата е от днес, че много тръстика , много нещо израснала през празниците.

# 715
# 716
  • Русе

ШЕПОТ

[/quote]
Тарабас, невероятна си ! Прекрасни стихове, не се ли замисляш за стихосбирка?! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm7

# 717
  • Варна

Е тая снимка направо ме разби!
Каламици изглежда ще излезе права,че Харун в Англия е преспал с Едже, макар и без любов!
smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511
Боже,Божеееееееееееее,какво е това  newsm78 newsm78 newsm78 Малко ми изглежда като монтаж,тая гадина Едже може и това да е спретнала  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Здравейте, дами и господа! Hug
И още от влизането ми в темата-  #Crazy #Crazy #Crazy
Вчера споделих с вас подозренията си, че Едже в някакъв миг ще се метне на Харун да го целува и това ще е една от снимките, които ще са в оня плик! ooooh! Е, за това познах, но изобщо не ми мина през ум, че Едже може да спретне парти за рождения ден на Ямур зад гърба на Харун, поставяйки го пред свършен факт, игнорирайки Еда! #Crazy Две думи няма- кръвта вода не става- Едже е достойна сестра на брат си! Crossing Arms
Добре дошли на цялата дружина bye lovekiss- събрахме се! Hug

# 718
  • София
Мокси, това е много, ама много готино!  Hug  Като го гледа човек, ще рече, че от диетата всички ще заприличаме на Мая Плисецкая!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 719
  • Русе
Моксито, много хубави оформления! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт