Отговори
# 600
Момичета имам въпрос към тези които дават бисквити ,какви давате?
Аз до момента само на Плазмон съм давала и се чудя какви обикновени да му къпя на моя човек.
divogan вигантол съм давала 20 пъти от както се е родил до септември месец,тогава сменихме личния лекар и тя каза че не ни е нужен и не съм давала и така си стои шишенцето пълно.

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 08:53 от J_M_M

# 601
  • Бургас
Витамин Д, не съм давала, откакто изтеглиха Вигантол-а. ПО моя си преценка, а и Педито каза, че нямал нужда от него.
Бибииии, много ме зариби с тези торти. Направо се чудя какво да правя, за да поръчам за малкия. Май ще и пиша и с куриер ще я взема (ако ме вмести в графика си, де). Така и не намерих имейла и и сега ще я търся тук във форума.
Вчера имахме инцидент... Янито седеше в мен и извъднъж се изправи и и висна, както винаги не мога до обясня добре, но думна главата във върха на масата, който, слава богу е заоблен. Посиня му мястото и му се наду малко, но сега вече е добре. Иначе той си поплака, но бързо се успокои и си играеше както обикновено.

# 602
Мила Ани, и тук искам да честитя Рожденият Ден на малкото ви пораснало слънчице Ивет! Няма да забравя мига, в който разбрах, че вече си родила! Беше много вълнуващо и много сълзи на радост пролях за вас! Прегръдки и мнооооого весело изкарване на празника! Heart Eyes

J_M_M, ЧРД и на теб! Любов, здраве и много усмивки с малките ти слънца!   bouquet

milli vanilli, много съжалявам за приятелката ти! Няма думи, които да я утешат. Времето не лекува такава болка! Дано не ми се случва да разбера каква е тази болка, но съм сигурна, че е жестока. Аз загубих рано майка си (на 12г.) и от тогава все имам страх за моите близки. И знам, че няма нищо по-важно от семейството. Всякакви други проблеми бледнеят! За съжаление живота е жесток понякога...  Cry Бъди до приятелката си, защото това ще й е подкрепа, макар да не може да ти го покаже или да го осъзнае все още! Господ да пази децата ни!

# 603
много е тежко като прочета или чуя за някаква трагедия, а тук става дума за малко детенце.  да почива в мир мъничкото слънчице и бог да даде сили на родителите и роднините. такъв е живота, на едни дава, на други взима, но е ужасно...... недай си боже.

в този пост не мога да пиша и честитя на другите сладури, ще го направя по-късно... Cry

# 604
  • В сърцето на един мъж
АНИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ПОЖЕЛАВАМ НА ИВЕТ И НА ТЕБ УСМИВКАТА ДА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО ВИ, ЛЮБОВТА  ДА НЕ ИЗЛИЗА ОТ СЪРЦАТА ВИ!!!!!!! ИЗКАРАЙТЕ ЕДИН СТРАХОТЕН И НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК!!!!

ЖИВЕ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!!!! Здравето ЩАСТИЕТО И ЛЮБОВТА ДА СА ВИНАГИ С ВАС!!!!!

Да наистина - това е живота. Преплитат се радост и тъга. Още веднъж прегръдки за Мили Ванили, за приятелката и и за малкото ангелче!!!! и нека бог да пази нас и децата ни Praynig ДЕНИ дано никога не преживяваш този кошмар отново Hug
Забързани в ежедневието си, често забравяме да се радваме на малките неща и да показваме любовта си на близките ни. А не бива да е така. Аз всеки ден казвам на малкия, че го обичам, пък ако ще отстрани за някои да изглежда като превземка.

Бисквитки - давам обикновени на Житен дар. Не са така калорични като бебешките
Кисело мляко - давах няколко пъти от това на БОЖЕНЦИ 2% без захар, доста му се услади, сега като види кофичката и само вика ммм ммм ммм, аз също доста го хапвам
Ние още сме болнички. И аз и малкия. Дано минава вече ПУПУПУ ПУ. Иначе излизаме. Почти всеки ден - поне за по един час. За чорапогащниците - аз му обувам и то не от мания за навличане, а защото на няколко пъти ми се случва чорапчето заедно с обувчицата му да се изхлузи и да остане бос.

# 605
  • Бургас
Мили-Ванили, незнам какво да кажа... Това е голяма трагедия... Много съжалявам за приятелката ти... Едва ли има думи, които да я утешат. Можеш само да бъдеш до нея...

# 606
Мили-Ванили Cry, голяма трагедия, думите са излишни, нека почива в мир малката душичка. Praynig Дени- Hug
Аз също давам на малката бисквити Житен дар на Нестле, гледах че съдържат само две Е-та(амониев бикарбонат и сода), както и сухари на Пападопулос, грис и кус-кус... от магазина  Wink, така или иначе след 2 месеца трябва да почне да яде и пържоли бреее  Mr. Green. Даже съм решила да питам педито, дали мога вече да и давам вода от кана Брита.
Иначе закуските ги редувам.... освен попарата с мляко и я правя  с чай... кус-кус, грис, мляко с ориз, каша от овесени ядки, кисел, естествено и готови каши, рядко брашнена каша и понякога натрошени бисквити с кърма и плод(банан или ябълка).

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 10:52 от Galeto.

# 607
milli_vanilli.....Моите съболезнования...По-страшно от това няма.... smile3518
Имаш подкрепата ми.....стига да мога да помогна с нещо....

# 608
Мили ванили, много съжалявам за детенцето на приятелката ти  Praynig да почива в мир малкото слънчице.......... няма думи, които да я утешат в този момент, но бъди до нея и ако иска да говори за това я изслушай  Hug много майки споделят, че като мине малко време и всички се опитват да не мислят и говорят за това, като че не е било, а майката има нужда да споделя, да си спомня, да тъжи, да крещи.......... когато си с нея винаги се вслушвай в нея, може да ти говори за детенцето или просто да плаче на рамото ти.............

# 609
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАЛИСМАНЧЕТО ИВЕТ!!!!!!!
Мило малко момиченце, преди година ти сгря сърцата на всички тук, бъди много здрава, щастлива и красива принцеса и винаги радвай мама и тати!!!!!!

Ани, много обич и щастие да има винаги в дома ви и малката кукличка да расте щастлива!!!!!!!!!

# 610
Горките хора  Sad Какво нещо е съдбата . Ужас  Sad 

# 611
Честит Рожден Ден на голямото ни талисманче.
Да е живо и здраво и винаги много много усмихнато. Весел празник....

еееееееееееееееееееех че хубавоооо, започват се рожденните дни. пу пу пу само хубави моменти на всички бъдещи рожденници. и ние се стягаме, че март наближава, а първия рожден ден трябва да е незабравим поне за мама и тати.

галито, добре си хапва сутрин попарка....до скоро всичко пасирах, но от една седмица намачквам само с вилица и така си яде. кус кус на плазмон и попара се редуват заедно със сирене, кашкавал и масълце. много му харесва. всичко си яде за отрицателно време, а ако уцелим рекламите - ееее тогава само зяпа без да мига....

# 612
  • София
Здравейте мили мами! Hug

Много благодаря на всички за отговорите за закуската. Hug Много разнообразно! Иначе аз редувам каши елда, овесена, оризова, спелта ама все е каша. Поне ги яде.  Simple Smile

Sesil ще ги пробвам тези на Плазмон, изглеждат вкусно, дано и дреби да мисли така. Peace

anni2002, честит първи рожден ден на талисманчето Ивет! Да ви е жива и здрава, много щастлива и весело детство! Много да я слушате!  bouquet

J_M_M, честито и на теб! Да си здрава, обичана и щастлива мама!  bouquet

milli vanilli, много мъчно ми стана като прочетох...толкова е тъжно, че нямам думи да опиша...Да не дава Господ на никой такова нещо... Cry Cry Cry

# 613
честит празник ани.приеми много целувки за нашето най-голямо момиче тук.пожелавам й да расте умна и красива.

# 614
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Честит рожден ден на талисманчето ни и от мен! Да ви е много здрава, усмихната и да ви радва! Нищо друго няма смисъл!

Четох назад, тъй като отдавна не съм влизала тук, и видях и тъжната новина от Мили Ванили, която е споделила. Няма по-тъжно и тежко нещо, което може да се случи, да се молим само за милата душичка и за всички дечица да са живи и здрави.

При нас Анни все още няма зъбчета, много обича да пълзи и от около месец има и проходилка и много обикаля навсякъде. Ползва активно гърнето си след всяко ставане и аз съм много доволна.

В неделя голямата ми дъщеря навърши 7 годинки и имахме много весело тържество. Черпя ви виртуално   cook

Общи условия

Активация на акаунт