Отговори
# 690
Мили майчета,
приемате ли нови попълнения  Wink
Записваме се при вас с радост - бебчето ми се роди на 03.04.2010 (термин 04.04), казва се Виктория,мерки 2870г, 50см. Добавете ни, моля при вашите сладурковци  Heart Eyes
Като за начало си записах рецептата на Звездичка, мисля и аз да приготвя нещо подобно на Вики.
И ние като повечето от вас не спим нощем или по-скоро се събуждаме често често. Вики има 4 зъба, а 5 и 6 са на път. Единия прозира вече.
Само да кажа, че с някои от вас сме се добавили във фейса  Joy

# 691
Мили майчета,
приемате ли нови попълнения  Wink
Записваме се при вас с радост - бебчето ми се роди на 03.04.2010 (термин 04.04), казва се Виктория,мерки 2870г, 50см. Добавете ни, моля при вашите сладурковци  Heart Eyes

Я, ново попълнение,  Grinning че и родена на нашата дата и от Варна.  Grinning И защо се кри до сега...?

# 692
Здравейте куклички!
Ние се местим в момента и нямам много време за писане.
Ще разказвам в понеделник!
Мноооого целувки от нас! newsm51 newsm51 newsm51

# 693
Бре днес нулева активност надявам се да е за добро,ние използвахме последния ден д мъжа ми да си оправим някои документи,данъчни декларации  и още много други бюрокрации че не се нае кога ще се върне и за колко дни .То поне времето да е по добро,а ние като затворници в къщи.Започват мъките ...
vivianna добре дошла  Hug

vesi_mesi къде се местите  в нова квартира ли?

# 694
Дааааа
местим се в нова квартира. И най-случайно се намира във входа на родителите ми....на горния етаж....муа ха ха  newsm65
Гледали ли сте всички обичат Реймънд? smile3532 smile3514

# 695
Да не се оплакват, че на комшиите отгоре много им тропа детето  Mr. Green
Честито!
Коко го мъчат зъби Sad Много е неспокоен, а аз съм денонощен млечен бар  Peace

Стискайте палци утре имам изпит  Whistling

# 696
vivianna    welcome

Майчета, с второ и трето или въобще по-опитните...това 4-кратно хранене кога и как???  newsm78 newsm78

Аз съм в чуденка още за яслата.....на 1,5 ще е наесен, има ли други като нас.

На мен ми намаля кърмата особено сутрин нямам много и бебка не иска да суче. През деня пак така, предлагам тя се дърпа или ако се излъже е просто за да ме хапе и да си играе....Става ми тъжно, защото ми мирише на отбиване. Вечер обаче заспива на  bombs, е и аз добре се старая да я изморя, след 17 часа никакъв сън, разнасяме се в паяка, по корем, но не и давам да заспи, че иначе ще ме върти на шиш цяла нощ. И така чак към 8 сутрин се буди, заспива в 22ч.

Сутрин закуската ни е попара, или макарони със сирене и масло, някога каша, овесени ядки с плод, или обикновени бисквити с кисело мляко. Та кажете какви сухари и бискввити ползвате, че нещо се  хвърлих в размисли

# 697
  • София
Привет vivianna, нови членове винаги са добре дошли  Hug
Elichka_mama стискаме палци за изпита  Peace
pinzi аз купавам от Карфур Сухари "Чичи бебе" на ETI, много лесно се трошат и става хубава попара. А макароните как ги правиш?
Ние борим грипа, каката ни е болна от неделята. Уж се беше пооправила и започна да вдига температура. Не можехме да я свалим, накрая вдигна 39 градуса и ни сложиха на антибиотик Sad Вече е по- добре, но се опитва и да кашля. Само стискам палци да опазя Али. Тя за сега е само сополива и дано не се появят нови екстри.
Взех аспиратор за нос, който се включва към за прахосмукачка, но само като го чуе Али надава рев. Иначе наистина чисти добре. Който ползва такъв, вашите бебоци как го приемат?
Утре ще и дам свинско, вече от месец хапваме пилешко, пуешко и заешко. Мисля, че не е рано  newsm78
И ние излизаме всеки ден, почти нямаме пропуск, но вече излизаме около 14 ч., че да поспи зверчето  Heart Eyes
И да похваля Алиска   Flutter от една седмица я слагам всеки път след спинкане и при преобуване на гърне/взех си най-изчистеният вариант на Чико и съм много доволна/ и почти винаги има подарък за мама  Blush Най - големият ни успех е 3 пиш и 1 ако в един ден  Joy

# 698
  • Бургас
Силве и аз взех тази помпичка. Бейби Вак мисля, че се казваше... При нас като стане положението сополиво и не мога да му докосна нослето. С тази помпичка го слагам легнал, татито включва  прахосмуча  Joy и започвам да ги играя с него и да му давам помпичката на ръчичката на бузката и като се разсее достатъчно бързо слагам на нослето да издърпам каквото мога. Само внимавайте да не си върти много главичката, за да не се разрани нещо нослето. Свинко и аз още не съм въвела и се чудя кога да го давам. Мисля засега да пробвам с телешко и агнешко, после и свинско. Като на стане на 10 месеца и жълтъка ще почваме. На 11 риба и евентуел на годинка кухничка Simple Smile
Сухари взимам на "Пападопулус". Иска ми се да пробваме и бисквитките на "Ети", но изчаквам, защото са с яйце. Сега му давам на "Плазмон" няколко вида.
vivianna,  welcome .
Тини, надявам се, че сте по-добре  Hug

# 699
vivianna, добре дошла  Flutter
metchopooh и Яница се дърпа. Първо се стресна от шума на прахосмукачката. Но и показах, че и други неща върши това ''животно''. На пример - разсипах овесени ядки на ламината и и показах как ги гълта прахосмукачката. Сега и е много интересно да гледа как чистя. Май нея я е по страх като я гепим да не шава.Тогава започва да реве, но щом я пуснем млъква. Все едно има копче за изключване hahaha
За свинското- Нашата педиатърка ни каза да въвеждаме така- пиле,пуйка,заек- 6мес., телешко- 8мес, риба- 9мес, свинско и агнешко след годинката/ каза,че са много тежки меса и ще затормозим стомахчето./ Много съм доволна от от нея, имам и пълна вяра. Peace
Още щях да пиша ама.... Яница е будна Shocked Ще ида да се гръмна някъде

Дени Честит Рожденик със малко закъснение. Да има много радостни и безгрижно детство

# 700
За бисквитките, рано, рано сутрин  Simple Smileсе допълвам да не подведа някой, за бебетата е без захар и стаифиди, може да се добави и цяло яйце или само жълтък и около 100 гр. масло. Като се разточи тестото просто се нарязва и готово като е за бебетата може и без слепване, фигурки и други такива!

# 701
Дааааа
местим се в нова квартира. И най-случайно се намира във входа на родителите ми....на горния етаж....муа ха ха  newsm65
Гледали ли сте всички обичат Реймънд? smile3532 smile3514
ах ти добре си го измислила  Hug

# 702
  • София
Вивиана, добре сте дошли !
Веси-Меси, ще ти дойде акъла и на теб муа ха ха, ама няма нищо общо с Реймънд, щото родителите на девойката са винаги добрите, а на младежът - лошите хи хи хи.  Честита ви нова квартира !
За 4-кратното хранене - според теориите, книгите и според моята педиатърка около 10 месеца. Леа си го направи още на 5, изкуствено й вкарах едно втора закуска. Сега е на 4-кратно от 1 седмца - добре го понесе - сутрин мляко, на обяд пюре, в 16 следобедна закуска, в 20.30 мляко. Педи каза, ако огладнява - плод.
Сега като започнем кухнята пак ще станат 5 хранения както и да го мисля, но или ще намаля количеството на последното мляко или пък ще давам само едното ядене. Rolling Eyes
Бейби вак ми е много драстично на мен, макар че е хит. Ние имаме аспиратор с 2 маркучета - едното се пъха в носа, с другото се смуче с уста. Сополите се събират в контейнерче. Върши прекрасна работа и струва 6-7 лв. (ако трябва да направя процедурата на Сесил посред нощите, това означава да вдигнем цялата къща + съседите на ура, а Леа неминуемо ще се разсъни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green).
Свинско не мисля да давам - не считам, че има нещо супер ценно в него. Давах агнешко на Хипп, но д-рката каза след 1г. и го спрях. Бих пробвала черен дроб, ама не съм гледала кои фирми предлагат.
Еличка-мама, успех! Ще го вземеш !  Peace Peace Peace
За яслата - Леа отива от септември. Ще е на 1.6 г. Каките бяха на 1.7 и добре им се отрази, ама беше пролет. Ако много боледува или реве ще му търся колая т.е. жена, ама пък трябваа да ходи, щото после ще си изгуби мястото за градината  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes или нещо да мисля бележки , да плащам таксата и да й пазя мястото.
Попарата при нас много се тачи с 1 сухар 2 б-ти плазмон, масло, сирене и вода.

# 703
  • Бургас
Хаха, Биби, през нощта действам с друга помпичка  Crazy . Маример се казва и е също много добра, но той вече много се страхува от нея и само като я види реве и си върти главата. Пък и живеем в къща и ако се наложи да я ползвам, няма кой да събудя. В този ред на мисли, без да съветвам, само ще споделя мнение за къщите. Цял живот съм живяла в апартамент, с мъжа ми отначало също. После ту си бяхме в Бургас, ту в Каблешково и съм много доволна. На 10 км. от Бургас, спокойствие, тишина, двор, кокошки  Mr. Green , райграс... абе друго си е къщата. Като стане по-голям, когато се наложи ще си оставаме в Бургас.
Момичета, с колко жълтък се започва? С четвъртинка ли? И всеки ден ли?

# 704

Момичета, с колко жълтък се започва? С четвъртинка ли? И всеки ден ли?

Започва се с няколко трохички жълтък докато стигнеш постепенно четвъртина и го даваш през ден със зеленчуковото пюре. Peace

Общи условия

Активация на акаунт