и в тази връзка какво кафенце пиете, азоще не съм започнала с него амасе замислям да си пиивам сутрин , много го обичам
особено с
) с едната горе - доло сме на едно мнение,а другата пък въобще съвсем различни неща ми казва.Дано негрешакато не ги слушам много,много ....
все пак живот и здраве ще имаме второ дете, отгоре на това пък сега чакаме едно лятно бебе 
Мерси за инфото 
Иначе аз кафе си пия още от както дребната направи един месец. Принципно си пия нес кафе, тогава започнах с по-лекичко кафенце, разредено с мноого мляко, ама напоследък с това недоспиване, ако не пия кафе просто съм като зомбирана целия ден, да не споменавам и ниското кръвно. След последното си пазаруване мъж ме изненада с НесКафе Грийн Бленд, хич не е зле

, няма нищо известен период и после с нова сила са по местата си!!!
не съм още,обаче май доста ми се......около мен всички са пушачи...та не знам,....
и вадила ли си от там снимки, че имам доста за вадене (над 100) ,а тамцената е добра,мерси предврително,...Ааа,за сухара без да искам и аз съм взела от хубавия 
дано стигне - какво изполвахте за пренасянае на колектора до лабораторията?
Аз сложих колектора в едно бурканче от пюре...
,
Намерила е това, не знам... Не съм запозната с тези продукти, не знам дали и как действат. Чувала съм, че и промиване със сребърна вода помага, но не знам до каква степен.
,ние също вече сме добре!Да се похваля и аз-моля,запишете ни към озъбилите се
,не знам точно кога е прорязало зъбчето,едва днес като бръкнах го усетих
В крайна сметка май само коризалията ни помогна по някакъв начин,но както се бъзика мъжо-то от толкова илачи и да му мине на детето,няма да разберем от какво ще е 

тежка нощ беше...Днес преди обяд между храненията дадох плодово пюре,сега след сън дадох месното и към 17-18ч. ще дам каша (по принцип я давам рядко,но този път вече е належащо!)...та ще видим какво ще стане
Имах желание да опитам и от безглутеновите бисквитки като добавка към вечерното мляко,но нещо се мотам!
. Мъжа ми беше изкарал 20 снимки в едно фото (цената беше 0.38ст) и разлика в качеството с тези от "снимките ви" е никаква, но може би и на такова фото е попаднал де
.
и аз имах такава.Препоръчани теми