LaRedoute.fr - 184 - Всичко за поръчката!

• 50 313
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Сребърен облак, това са две завивки, които се прикрепват една върху друга с копчета тик-так в ъглите. Едната завивка е 200, другата 300 гр/кв.м. Много практично решение е, можеш да ги ползваш и поотделно. Струва ми се, има и по-евтин вариант на такъв тип завивка.

# 406
Да се самоцитирам, с надежда някое отзивчиво момиче, да ми помогне

Момичета, имам нужда от помощ, при оразмеряване на мъж със следните мерки:
талия 78 см; ханш 95 см и чатал 79 см.
Кой номер за поръчам от тези дънки
http://www.laredoute.fr/vente-jean-regular-long34.aspx?productid … minipdp=undefined

# 407
Имаме размер 114, приятна материя, според мен си отговарят на номера, но са много тънки.

# 408
Сребърен облак, това са две завивки, които се прикрепват една върху друга с копчета тик-так в ъглите. Едната завивка е 200, другата 300 гр/кв.м. Много практично решение е, можеш да ги ползваш и поотделно. Струва ми се, има и по-евтин вариант на такъв тип завивка.
Аз пък си купих от ефтините от 200 мг и ги дадох да им направят в ъглите тик -так-мъжко и женско и така  си ги ползвам. Мога и в пералнята да си ги пера,а когато са по 300 и нагоре трябва да ги нося на хим.чистене.

# 409
  • Варна - Черна гора
От тези дънки имам № 28. Според мен си отговарят точно на номера. С т.72 и х.97 си поръчвам дънки №38.
Ако искаш размери свиркай  Peace

# 410
  • плевен
момичета да попитам и аз  Wink днес наслагах в кошницата неща за 10 евро и ми излиза някаква такса 10-85 евро  newsm78  превода е задължителна такса в случай на връщане и тн  някой има ли със същия проблем последната ми поръчка е за 10-85 също от днес дали има нещо общо  bouquet

# 411
Момичета колко артикула може да има най много в кошницата?
И виза електрон ан Райфайзен сред рпоблемите ли е, че не ми дава да платя  Rolling Eyes

# 412
Момичета колко артикула може да има най много в кошницата?
И виза електрон ан Райфайзен сред рпоблемите ли е, че не ми дава да платя  Rolling Eyes
25

# 413
Къде може да се прочете кои карти приема и кои,не.

# 414
  • Стара Загора
момичета да попитам и аз  Wink днес наслагах в кошницата неща за 10 евро и ми излиза някаква такса 10-85 евро  newsm78  превода е задължителна такса в случай на връщане и тн  някой има ли със същия проблем последната ми поръчка е за 10-85 също от днес дали има нещо общо  bouquet
Има си една постоянна такса, която е в размер на 10 процента от сумата на поръчаните артикули. А това 10-85 не го разбирам много newsm78 newsm78 newsm78
Много се ядосвам на тези пред намаления - от бебешкия сектор няма нищо, останали са само размери за 0 месеца и 1 месец.

# 415
  • плевен
имах впредвид 10.85 евро:oops:   знам за тези 10 процента не е това  те нещата в кошницата са ми за 10 евро   а пък и няма код да пробвам дали ще се махне  bouquet

# 416
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е завеси? Интересува ме кое е височина и кое - дължина - първата цифра би трябвало да е височината, нали така  newsm78

# 417
  • Sofia
Днес получих тези пуловери:

... Всичко в размер 34/36. На пръв поглед добре изглеждат, бялото е доста тъничко.

Като го пробваш, би ли писала дали си отговаря и заслужава ли 22 лв.?

На мен ми харесва, но е доста тъничък, почти прозрачен. Иначе материата е хубава, леко боцкаща предвид състава, но стегната и хубава. Изрично подбирах да не са акрилени. Размера ми е ОК леко ми е свободен, което исках.

# 418
Момичета отчаях се нещо Sad
имам 15 артикула в кошницата
картата е Райфайзен виза електрон
Два пъти въведох и двата пъти ми отказа да платя поради неизвестна ми причина
и сега не ми излиза дори полето в което да напиша номера на картата
какво обърках  Tired

# 419
Ето ви още l … 0;ък.

Щастлива съм! няма смисъл да опитваш. Визите от РББ не се приемат в сайта от много отдавна.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 20:29 от Coolmummy

Общи условия

Активация на акаунт