LaRedoute.fr - 184 - Всичко за поръчката!

• 50 237
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Враца
здравейте, момичета!
имам нужда от помощ и знам, че вие ще се отзовете Hug

на 9.11.2010 направих поръчка с 2 чифта ботуши, 2 детски анцуга и една детска играчка.
след няколко дни получих с куриер масичката за игра.
продължих да чакам известие от пощата че съм получила останалите артикули, но ... досега тякова няма Rolling Eyes

незнам как да постъпя, смятам, че чаках достатъчно- мислех си- ето, празници са, много колети се бавят... но това са 2 месеца!

посъветвайте ме как да постъпя, видях бланките за писма- коя да използвам- тази за липсващи артикули или за липсващ колет- като се има предвид, че от 5 неща получих само едно...

предварително ви благодаря за помощта! Hug

може и на лс да ми пишете, ако сметнете, че не е редно да се товари темата. Peace
Първо провери в Mes Remboursements дали няма отразено там, че се е върнала поръчката при тах, като неполучена.
След това се обади на 0700 17 700 на DHL  дали са получавали остатъка от поръчката ти.
И пиши какво е станало.  Peace

ЕВА, БЛАГОДАРЯ МНОГО!
още сега ще проверя и ще звънна Peace

# 646
Теди, да, горе-долу...в смисъл, ако детето е над 2 год, вземи за 3, за да си сигурна, че ще стане. На моята (1 и 10м) все още и стават тези 86, но след 2-3 месеца едва ли  Crazy
За 2 год размер 86:
ширина - 28 см дължина - 33 см
ръкав от подмишницата - 23 см
(на намалението предходното мисля, че бяха по-изгодни, отколкото в момента Wink)
Моят е на 4 май няма да му станат.

Не няма да му станат иначе аз съм много доволна от тях  Wink

а на мен не ми вършат никаква работа, така си стоят. хем са поло, хем не са дебели... Crossing Arms

# 647
  • Испания
Момичета искам да ви попитам нещо:
След неплатена дебитна нота, имали ли сте проблем със следваща поръчка?
В смисъл, дали се блокира акаунта, дали възникват някакви други проблеми или се прави нов акаунт?

Аз лично не,имам две неплатени дебитни ноти от предните зимни намаления ,и две поръчки от същия акаунт месеци след това,дори утре ще пускам трета.Имах доброто желяние да си ги платя ама така и не стана.

# 648
Теди, да, горе-долу...в смисъл, ако детето е над 2 год, вземи за 3, за да си сигурна, че ще стане. На моята (1 и 10м) все още и стават тези 86, но след 2-3 месеца едва ли  Crazy
За 2 год размер 86:
ширина - 28 см дължина - 33 см
ръкав от подмишницата - 23 см
(на намалението предходното мисля, че бяха по-изгодни, отколкото в момента Wink)
Моят е на 4 май няма да му станат.

Не няма да му станат иначе аз съм много доволна от тях  Wink

Благодаря за инфото. И аз мислех да поръчам от тях 86, но с тези размери на моя хубавец, който е 1г. и 4м. и 86см. няма да му станат.

# 649
Момичета искам да ви попитам нещо:
След неплатена дебитна нота, имали ли сте проблем със следваща поръчка?
В смисъл, дали се блокира акаунта, дали възникват някакви други проблеми или се прави нов акаунт?

Аз лично не,имам две неплатени дебитни ноти от предните зимни намаления ,и две поръчки от същия акаунт месеци след това,дори утре ще пускам трета.Имах доброто желяние да си ги платя ама така и не стана.
Благодаря ти ! Simple Smile

# 650
  • Враца
пиша да кажа какво стана.

в профила ми в ларедут излиза, че нямам върнати поръчки, или поне не в последните 6 месеца.
звънях на DHL, казах им за проблема.
опитаха да намерят в системата друга поръчка на мое име- оказа се проблем. търсене назад до 10 дни можело.
след настояване от моя страна продължи да търси операторката-  не намира друг колет на мое  име.
но загадка остава защо не намира и този, който ми е доставен.
в системата ме няма ooooh!  по адрес не търсям, търси ме по име и фамилия, после по име и презиме- нищо.
пълна загадка.
 да съм питала в ларедут дали не са ми разделили поръчката и с кой номер са пратени другите продукти- да и дадат номер на товарителницата.

и още нещо- момичето твърдеше, че вече ларедут пращат само с DHL. значи в пощата вече няма да идват поръчките, така ли? newsm78
сега ще видя да съчиня някакво писмо до тях и да им го пратя. Rolling Eyes

# 651

в профила ми в ларедут излиза, че нямам върнати поръчки, или поне не в последните 6 месеца.
опитаха да намерят в системата друга поръчка на мое име- оказа се проблем. търсене назад до 10 дни можело.
след настояване от моя страна продължи да търси операторката-  не намира друг колет на мое  име.
в системата ме няма ooooh!  по адрес не търсям, търси ме по име и фамилия, после по име и презиме- нищо.
пълна загадка.
 да съм питала в ларедут дали не са ми разделили поръчката и с кой номер са пратени другите продукти- да и дадат номер на товарителницата.

и още нещо- момичето твърдеше, че вече ларедут пращат само с DHL. значи в пощата вече няма да идват поръчките, така ли? newsm78

Ами те така твърдят много служителки там, но факт е че през декември много от нас получиха поръчки и по пощата. Виж как точно ти е изписано името в регистрацията в Ларедут и пак им се обади и го спелувай буква по буква...Може да не ти изписват правилно името и за това нищо да не излиза. А това че може да се търси само до 10 дни назад са пълни глупости, явно я е мързяло да гледа въпросната служителка Peace

# 652
  • Враца
хриси, уж й казах името правилно...
не мога да разбера какво става Rolling Eyes

а това за 10-те дни май наистина е глупост, и аз така си помислих, защото уж не може, пък после започна да ме търси назад Laughing

май наистина по-добре да пиша в лр, какво мислите по въпроса, имам чувството, че оттам ще приемат по-присърце проблема ми...  Thinking

виждам на линийката ти, че имаш рожденик днес, честито! smile3525

# 653
хриси, уж й казах името правилно...
не мога да разбера какво става Rolling Eyes

а това за 10-те дни май наистина е глупост, и аз така си помислих, защото уж не може, пък после започна да ме търси назад Laughing

май наистина по-добре да пиша в лр, какво мислите по въпроса, имам чувството, че оттам ще приемат по-присърце проблема ми...  Thinking

виждам на линийката ти, че имаш рожденик днес, честито! smile3525

Пиши в ЛаРедут, но и в ДЧЛ пак се обади и нахалствай, какви са ти Colis номерата от поръчката, дай да видим, може да се появи нещо... newsm78
А мерси, но на рожденника му мина РД, бях забравила да си оправя линийката, но вече е коригирана!  bouquet

# 654
  • София

пълна загадка.

Важно е да те търсят не по име и фамилия, а точно така, както ти изписва в акаунта, от който си поръчала.
Също така, влез си в суивито и виж въпросната поръчка.
Щом  е разделена, значи и и на останалата част от поръчката има друг колис №
Дай ми тези номера на колис, и на пристигналата и на непристигналата.

И друго, има ли вариант, да са ти отказали остатъка, без да разбереш, парите са били блокирани но неизтеглени. Провери си в онлайн банкирането или звънни в банката.

# 655
И аз имам проблем с дебитната карта и се чудя дали да не платя с кредитна, но се притеснявам покрай зачестилите случай с източване на карти Rolling Eyes Вие плащате ли с кредитни карти?

# 656
  • Пловдив
От няколко години плащам с кредитна на ОББ в много сайтове, и пу-пу няма проблем досега.  Peace

# 657
Много ти благодаря, tatito. Ще поръчам с кредитната  Simple Smile

# 658
  • Враца
благодаря ви за отговорите, момичета!

аз съм доста неориентирана в сайта, незнам френски и в общи линии се научих само да правя поръчки.
искам да кажа, че не разбирам много какво точно искате да направя... Blush
ако някоя от вас е съгласна, мога да й дам паролата си на лс и да влезе за да провери какво става.

иначе, относно плащането, цъкайки в профила си налучках Laughing поръчката и излиза с една сума , нищо, че е разделена на 2. следователно, няма логика да не е платено всичко накуп. знам ли и аз вече.... ooooh!

аз с това налучкване Laughing ето какво открих относно поръчката

Commande réalisée le 09/11/2010

pour un montant total de : 75,24 €

Mode de réglement : CARTE BANCAIRE

Montant réglé : 75,24 €

Montant restant à régler : 0,00 €

в превод

Определение завършен на 11.09.2010

за общата сума от: € 75.24

Начин на плащане: кредитна карта

Изплатена сума: € 75.24

Оставащата сума за плащане: 0,00 €

# 659
  • Варна
Трън в Очите, дай коли номера на частта на поръчката която не си получила все още.

Общи условия

Активация на акаунт