LaRedoute.fr - 184 - Всичко за поръчката!

• 50 185
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
    Здравейте , смятам да пазарувам за първи път от ларедут и имам много въпроси от няколко дни ви чета , но ми е пълна мъгла.Искам да ви попитам нещо и дано ми отговори някой че ми прави впечатление че има много висящи въпроси ...Колко е минималната сума за която може да се пазарува и ми казаха че имало случай  с пазаруващ , чиито колет бил с по-голямо тегло от 2 кг и се наложило да плати ДДС за около 25лв.

# 691
  • София
   Здравейте , смятам да пазарувам за първи път от ларедут и имам много въпроси от няколко дни ви чета , но ми е пълна мъгла.Искам да ви попитам нещо и дано ми отговори някой че ми прави впечатление че има много висящи въпроси ...Колко е минималната сума за която може да се пазарува и ми казаха че имало случай  с пазаруващ , чиито колет бил с по-голямо тегло от 2 кг и се наложило да плати ДДС за около 25лв.
минималната стойност на поръчката е 10Е, ДДС и мито не се дължи!!!

# 692
Поръчката трява да е поне 10 евро за да избегнеш вероятноста да я откажат а колкото до обмитяване-не би трявало да се случва.Може би колета за който говориш е пристигнал от страна извън европейския съюз.  Peace

# 693
Накой купувал ли е детски халат за баня? Ако може да ми препоръчате някой, че да му следя цената по време на намаленията.

# 694
   Благодаря за бързите отговори! Simple Smile

# 695
  • близо до морето
Получих тези боти http://www.laredoute.fr/vente-low-boots-a-talons.aspx?productid= … e=1&pos=3_n_n номер 37, добре са ми въпреки че крака ми е широк. Незнам как ще са на дълга раходка но като ги пробвам не ми обиват никъде, за мен те си отговарят.

# 696
  • София
Шели,а ботите седят ли широки около глезена newsm78 Аз нося 40 номер,но глезенът ми е много слаб...

# 697
Моля за отзиви за тази пуловер:

http://www.laredoute.fr/vente-pull-manches-3-4-ado-fille.aspx?pr … documentid=201210

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 23:08 от sissqo

# 698
Shelii колко е висок тока и удобни ли са?

# 699
Получих тези боти http://www.laredoute.fr/vente-low-boots-a-talons.aspx?productid= … e=1&pos=3_n_n номер 37, добре са ми въпреки че крака ми е широк. Незнам как ще са на дълга раходка но като ги пробвам не ми обиват никъде, за мен те си отговарят.
Като си взела 37 номер кой номер точно носиш 37 или м/у36/37.

# 700
  • близо до морето
Шели,а ботите седят ли широки около глезена newsm78 Аз нося 40 номер,но глезенът ми е много слаб...
Височината на ботушите е точно под кокалчетата, така че не се притеснявай за това. Много хубаво седят на крака, утре ще направя снимки. На мен вечер ми се надуват краката и само тогава се притесниавам да не ми стягат, но мисля че след като са велурени ще се отпуснат малко на ширина.
Shelii колко е висок тока и удобни ли са?
Аз по принцип си предпочитам по високите обувки защото съм ниска. Тока е висок 9,5 см. на мен лично са ми удобни.

zyzi2 по българска номерация нося 36, всички други 37. И естествено имаше изключения от ларедут с някои марки на балеринките, от тях съм взимала и 38.  Crazy

# 701
  • София
Някой може ли да ми помогне да намеря непромокаем чаршаф за единично легло 90/190  Praynig нещо съвсем се оплетох Crazy

# 702
Някой може ли да ми помогне да намеря непромокаем чаршаф за единично легло 90/190  Praynig нещо съвсем се оплетох Crazy

Ето: http://www.laredoute.fr/achat-literie-protection-literie-protege … =layer_navigation
Непромокаемите в описанието си имат Imperméabilité  Peace

# 703
  • София
Polly-Wolly Много благодаря  Hug Аз търсих до сега в другия сектор  Embarassed ooooh!
Дано намалят някой в понеделник !

# 704
  • Все на втория етаж
Въй, нямате изчитане, момичета. Стоя по нощите да чета.
Утре ще постна снимки на поръчката. Peace

Общи условия

Активация на акаунт