LaRedoute.fr - 184 - Всичко за поръчката!

• 50 317
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • София
някой има ли отзиви за това палто http://www.laredoute.fr/vente-manteau.aspx?productid=324186124&a … minipdp=undefined  размери ?
  bouquet

# 421
  • Пирдоп
олеееееееее момичета, от кога това с картите. Аз не знаех и днес внесох във визата на райфазен пари и съм заела висок старт.
а виза електрон на пощенска приема ли се, въобще къде да прочета за картите

# 422
  • МИНДЕРА
И аз сега чувам ,че не се приемат Shocked Shocked Shocked Shocked  С Виза на Райфайзен си пазарувах ,предните намаления,някой може ли да потвърди това #Crazy #Crazy
А Виза на MKB кредитна дали става? Whistling Whistling

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 21:01 от sisipisito

# 423
Meggysan, ето размери на джинсите:
талия - 22см
бедрото изерено при чатала - 18,5см
дължина - 47/31см
дълбочина - 17/23см

Изглеждат много добре джинсите, на мен по не много ми харесват, тънки, меки с памучна подплата, няма излишни натрупвания от джобове, изобщо изглеждат много удобни за детето. Не съм ги изпрала още, като ги пробвам ще пиша, но според мен ще стоят много хубаво. Моя също е слабичък, сега е 82см 10,800кг. Ще ги пробвам и ще пиша, но ще са му дълги сега.

Сребърен облак, ще опитам първо само да я изпера и ако не се свие малко, щя пробвам на по-лека програма да я изсуша. Надявам се да не я похабя.  newsm78

айви, благодаря ти! Пуловерчето е много фино, изключително меко и тъничко е, не боцка изобщо, много е приятно.

Утре ще направя снимки и ще приложа.

# 424
  • Пирдоп
Сега направих една проба, добре че сложих само две евтинийки за 10-на Е и платих с виза класик на райфайзен, прие ми я.

# 425
  • София
И аз сега чувам ,че не се приемат Shocked Shocked Shocked Shocked  С Виза на Райфайзен си пазарувах ,предните намаления,някой може ли да потвърди това #Crazy #Crazy
А Виза на MKB кредитна дали става? Whistling Whistling

Не се наемам да потвърждавам, но доста народ изпищя, че не става с Виза Е на РББ.
И за МКБ мисля, че не приема, ама дебитна, за кредитната не помня.

Със сигурност проблемните карти са на ВЕ на РББ, В-пей на Уникредит, Прокредит, и естествено ВЕ на ОББ.
Най-безпроблемните засега са ДСК, ПИБ и ЦКБ, като ВЕ на ЦКБ прави мизерии понякога.
Ако тепърва някой ще вади карта специално за ЛР, препоръчвам тези 3 банки. Grinning
Ще рече човек, че в някоя от трите банки работя...а даже и далечен роднина банкер нямам. 
Mr. Green

И с виза електрон на Пощенска няма проблем.
Упс, пропуснах Пощенската банка, извинете. Wink

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 21:42 от Evа

# 426
И с виза електрон на Пощенска няма проблем.

# 427
Здравейте,
как да въведа телефонен номер, сега ми иска към адреса, последния път като поръчвах (ноември или декември) нямаше такова нещо.

# 428
Здравейте!Видях,че обсъждате детският лаптоп.Искам да ви каже,че дядо Коледа донесе на сина ми ето този  на барт
http://www.bart.bg/index.php?m=320&lang=1&category=40&am … &prodid=15735
В Карфур са били по 29 лв. има много образователни игри и най-важното е на български език!

# 429
Здравейте,
как да въведа телефонен номер, сега ми иска към адреса, последния път като поръчвах (ноември или декември) нямаше такова нещо.
Писано е на предните страници, ама да не се ровиш: в полето Téléphone fixe си пишеш мобилния - така както при нас 08........, в другото поле не въвеждаш номер

# 430
Благодаря, успях!

Поздрави!

# 431
  • плевен
и аз имах доста проблеми с картата  Crazy  сега ползвам на пощенска банка и съм доволна само за интернет пазаруване е самата карта се чупи на 2 части засега пазарувам без проблем пупупупупу Mr. Green  bouquet

# 432
Здравейте!Видях,че обсъждате детският лаптоп.Искам да ви каже,че дядо Коледа донесе на сина ми ето този  на барт
http://www.bart.bg/index.php?m=320&lang=1&category=40&am … &prodid=15735
В Карфур са били по 29 лв. има много образователни игри и най-важното е на български език!

И синът ми го има, харесва ми. Дисплея е малко малък, но за игрите е достатъчен. В Метро преди НГ ги мернах също, бяха под 30лв Peace

# 433
  • София
Някое момиче беше поръчвало тази риза, но не мога да намеря отзива:

Интересува ме дали си отговаря на номера. Колебая се между 34/36 и 38/40 Hug

# 434
  • София
Някое момиче беше поръчвало тази риза, но не мога да намеря отзива:

Интересува ме дали си отговаря на номера. Колебая се между 34/36 и 38/40 Hug
ризката на Ellos ли е? Ако е тя мога да ти дам р-р на 38/40

Общи условия

Активация на акаунт