LaRedoute.fr - 184 - Всичко за поръчката!

• 50 211
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
tanq_mt    мерси за бързият отговор   bouquet

Тотално съм разбита  Tired

# 601
Хммм, в този линк с намаленията са си старите неща от летните големи намаления. Пак май се опитват да ни вържат  Laughing

# 602
Хммм, в този линк с намаленията са си старите неща от летните големи намаления. Пак май се опитват да ни вържат  Laughing

Чак ми е скучно.  Crossing Arms

# 603
Цвети ,мерси ... и аз го имам  вече .. Laughing  но за какво ли , то нищо ново и интересно няма.. Tired

# 604
  • Монтана
Моля някои който е поръчвал бебешки неща за 0м да даде отзиви дали са били добре на бебето или са му били големи. Знам че всичко е относително защото се раждат с различни килограми.

# 605
Цвети ,мерси ... и аз го имам  вече .. Laughing  но за какво ли , то нищо ново и интересно няма.. Tired

Дано ни изненадат с нещо ново ,че тези неща и по 1 евро да ги пуснат ,пак не ги искам  Crossing Arms

# 606
Моля някои който е поръчвал бебешки неща за 0м да даде отзиви дали са били добре на бебето или са му били големи. Знам че всичко е относително защото се раждат с различни килограми.
То ако е за 0 месеца е по-вероятно да му е малко, от колкото голямо, за това в повечето случаи се взима от 0-3 мес. Естествено че зависи от бебето също, както и от това какво точно искаш да купиш! Имай предвид че някои неща са доста умалени. Ако имаш информация дали ще е по-едро бебето или не, ще можеш да се ориентираш Peace

# 607
  • Монтана
Около 4 кг ще е бебето. Аз искам да взема неща които ще са му стават още в началото а да не му стоят като подарено. Когато моята дъщеря се роди бях купила от бълг. магазини всичко за 0м и бяха големи а тя се роди 3900.

# 608
Дай линкове на това което искаш да купиш и ако някой е взимал същото ще ти даде отзиви! Мое мнение е че дори и да му е малко по-голямо е по-добре от колкото ако не може да го облече, щом ще е 4 кг. ще е едро бебе, аз бих взела 0-3 мес. Peace

# 609
  • София, Манастирски ливади
Около 4 кг ще е бебето. Аз искам да взема неща които ще са му стават още в началото а да не му стоят като подарено. Когато моята дъщеря се роди бях купила от бълг. магазини всичко за 0м и бяха големи а тя се роди 3900.

Според мен му вземи по-голям размер от 0, защото той мисля че беше за 50 см, което си е за съвсем мъничко бебенце, 4 кг си е абсолютно за 3 месеца, че може и отгоре.

# 610
  • Пловдив
tanq_mt, аз сега чакам поръчка с едно бебешко комплектче. Предполагам, че ще я получа понеделник-вторник. Аз реших да взема 3 мес, за всеки случай, че и аз не ги знам 0 мес. Другата седмица ще дам отзиви!

п.п А и да не забравяме, че през първите месеци бебетата наддават доста и на кг и на см.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 10:18 от ninand

# 611
  • Пирдоп
Аз взех на летните намаления ето това  http://skorpi77.snimka.bg/other/reduta.352964.20330393, 56 номер което май си е 0 месеца. Дъщеря ми се роди 2.5 кг. Блузата я носи само първия месец, а панталонките и до днес продължава да ги носи, около 4.5 кг.. По на там, ще и стоят като 7/8 но пак ще й стават. Някак си тяхния плат е разтеглив, докато на блузата не.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 10:19 от Mary Ch.

# 612
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-pret-a-dormir-enfant-raye … minipdp=undefined

Момичета това какво включва? Плика има ли олекотена завивка? Долния чаршав включен ли е в комплекта от 59Е и 39Е?И двете ли неща трябва да поръчам?

Благодаря предварително!

# 613
  • Майничка
Чаршаф с ластик, плик и калъфка за възглавница, като пликът и чаршафът се свързват с цип. 59.99Е е със завивка, 39.99Е - без.

# 614
Здравейте! Отдавна не съм влизала. Търся линка за  1-5 /примерно/ евро. Ама не го откривам. Някой да ми помогме , моля!

Общи условия

Активация на акаунт