LaRedoute.fr - 184 - Всичко за поръчката!

• 50 202
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
gargamela благодаря!
Някой поръчвал ли е от тях? Колко дебела е завивката? Има ли доволни?

# 616
Здравейте!

Искам да върна една жилетка, която е сгрешена по-тяхна вина.Писах им, но явно има нов начин за връщане, който много не мога да схвана. Значи отивам си в поръчката, където ми е артикуа за връщане, влизам в нея и натискам Telecharger mon justificatif d'achat . Отваря ми се нова страница с дубликат на фактурата ми или нещо подобно. След това какво? Пишат ми в инструкциите да направя избор кое е за връщане, но по дукомента не може да се пише. Ето ги инструкциите, ако някой може да помогне.

Rappel de votre numéro de dossier : 2148046-1294263633         

Bonjour Mme Moneva Lyudmila,

Vous avez reçu un article non conforme à votre commande.

Je comprends votre demande.

Je vous présente toutes mes excuses.

Je vous invite de passer une commande échange, en bénéficiant des mêmes conditions que la commande initiale.

Voici les étapes à suivre pour retourner et/ou échanger un article sur le site laredoute.fr.

1- Cliquez sur "suivre mes commandes" en haut de la page d'accueil.
2- Identifiez-vous.
3- Sélectionnez la commande sur laquelle vous souhaitez réaliser le retour.
4- Effectuez votre intention de retour sur un ou plusieurs articles.
5- Choisissez le relais dans lequel vous devez déposer votre retour.
6- Choisissez et validez soit l'échange, soit le remboursement de la marchandise.

Dans votre récapitulatif, un numéro de récépissé vous sera attribué.

Vous recevrez un email de confirmation qui vous expliquera précisément les modalités de dépôt de votre colis au relais (jours et horaires) ainsi que la preuve de dépôt à compléter par le commerçant et le bordereau (avec un code barre) à imprimer ou à recopier et à coller sur votre colis.

Pour davantage de détails, je vous invite à vous rendre sur www.laredoute.fr et à consulter notre page "aide" (onglet en haut de la page d'accueil).Dans la rubrique "Après ma commande", cliquez sur "demander un échange ou un remboursement". Vous y retrouverez en détail toutes les modalités des retours-échanges.

Merci de votre fidélité et bon surf !

Благодаря ви предварително!   bouquet

# 617
  • Майничка
Според мен са ти изпратили схема на връщане с relais-colis, магазинчета или будки, които действат като дистрибуторски пунктове на Редута. Пиши им, че искаш да върнеш артикула по пощата и да ти реинбурсират стойността му и стойността на доставката.

# 618
Eva,Nanu4e,Vul4ica,Pupsik  много ви благодаря  bouquet

# 619
Моля някои който е поръчвал бебешки неща за 0м да даде отзиви дали са били добре на бебето или са му били големи. Знам че всичко е относително защото се раждат с различни килограми.
[/quote ]

аз поръчах дрешки за 1 месец да облека сина ми на изписването, 2 бодита, една жилетка и един гащеризон. Бяха му супер, много съм доволна особено от бодитата много добре му стояха, харесват ми защото не са широки. Той се роди 3750 кг и 51 см

# 620
  • Варна
Здравейте! Отдавна не съм влизала. Търся линка за  1-5 /примерно/ евро. Ама не го откривам. Някой да ми помогме , моля!

http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-selection-moins-de-10 … t=price_ascending

# 621
По принцип от голямо значение е материята, от която са дрешките. Моят син се роди 4,800 кг и 55 см. Аз разбира се бях понакупила неща за 3м., защото се предполагаше, че ще ни изненада голям юнак  Grinning В интерес на истината, бях заложила основно на бодитата, защото е роден в началото на август, но... не са ми седели като подарени  Simple Smile  А подарените му в действителност, които бяха по размер - никога няма да може да ги носи. Вече е на 5 мес. и когато много я окъсам, я изцапани, я мокри на простора бодитата с подходящ размер, се налага да му слагам и от съвсем бебешките. Малко са ни опнатички, ама не е зле. Верно, не е наддал много от раждането, но е пораснал на дължина и въпреки всичко му стават. За това, мое мнение - заложи на 0-3 мес. - когато са изпрани и изгладени и бебчо все още не е толкова шавлив/а, няма как да му/и се оширят  Wink

# 622
Здравейте! Отдавна не съм влизала. Търся линка за  1-5 /примерно/ евро. Ама не го откривам. Някой да ми помогме , моля!

http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-selection-moins-de-10 … t=price_ascending
Благодаря! Само, че търсех една от миналата година имаше пусната от някой, дето сам си задаваш сумата, марка и още нещо / като таблица май беше/....

# 623
  • София...........
След като не получих дългоочакваната си поръчка от 03.12.2010г. и след запитване Ларедутци ми изпратиха бланка за изгубена поръчка. Знам , че много е писано, но на човек като не му се налага чете през ред и нищо не помни  Embarassed
Виждам в сайта на Алекс такава попълнена , но доколкото разбирам е за искане на парите , а аз искам да си ми пратят артикулите и също как мога да я попълня на компа, че нямам скенер в къщи?

Благодаря   bouquet

# 624
nevalinna, този линк в един момент спря да работи.
не знам дали пак са го пуснали.

Около 4 кг ще е бебето. Аз искам да взема неща които ще са му стават още в началото а да не му стоят като подарено. Когато моята дъщеря се роди бях купила от бълг. магазини всичко за 0м и бяха големи а тя се роди 3900.

Според мен му вземи по-голям размер от 0, защото той мисля че беше за 50 см, което си е за съвсем мъничко бебенце, 4 кг си е абсолютно за 3 месеца, че може и отгоре.

Да! Задължително му вземи по-голям размер!!! Аз направих грешката да поръчам за 0 или 1 месец - доста неща от ла редут - и от комплектите, и жилетки... моята дунда се роди 4300 и сме ги облякли по веднъж сигурно, а някои - изобщо!
После не можах да ги продам, защото никой не купува "втора употреба" за новородени, и ги подарих. А не бяха малко пари, потроших ги от незнание. Не прави моята грешка!

Някои български марки просто са уголемени, не се води по това като поръчваш от LR. Peace

# 625
Благодаря ти, gargamela! Аз исках да ми я заменят, но е със знак "s" и не се знае кога ще се появи. Отказаха ми замяна, въпреки че ще я има, ама не им се занимава явно.  Sad

# 626
  • София
Според мен са ти изпратили схема на връщане с relais-colis, магазинчета или будки, които действат като дистрибуторски пунктове на Редута. Пиши им, че искаш да върнеш артикула по пощата и да ти реинбурсират стойността му и стойността на доставката.
Връщат ли ти транспортните разходи, когато грешката е в тях, не ми се е налагало до сега да връщам /дано и да не ми се налага, де .../ На предишните намаления получих пуловер с дупка отпред, но беше 1 евро и не ми се занимаваше ...

# 627
Има ли в момента изгодни чаршафи? Търся за спалня и за единични детски. Също и олекотени завивки за единично легло.

# 628
Връщат ли ти транспортните разходи, когато грешката е в тях, не ми се е налагало до сега да връщам /дано и да не ми се налага, де .../ На предишните намаления получих пуловер с дупка отпред, но беше 1 евро и не ми се занимаваше ...

Да, връщат ти разходите, но трябва да приложиш касовата бележка от пощата.

# 629
Момичета не съм поръчвала около месец и сега не ми приема Визата. От МКБ Юнионбанк е!!! Някой може ли да ме ориентира защо набързичко Simple Smile. Много 10х! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт