LaRedoute.fr - 184 - Всичко за поръчката!

• 50 183
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Това е масово вече! Много жалко,но може и да не ти я приема повече,дори до сега да си плащала без проблем с нея.За повече инфо-виж 1-ва страница Hug

# 631
  • София...........
Моля, който е попълвал бланката за изгубена поръчка да помогне???

Понеже  искам ново пращане на същите артикули незнам кои цени да пиша в дясно и какво да се пише в графите Prix de l'unite и Montant???

# 632
  • Сливен
не съм сигурна,но първото май е цената за единица бройка,а другото ако си поръчала по 2,3 или няколко бройки ,умножено по цената.
може и на някой да му се е случвало(не следя много точно темата),но мисля че ще ти върнат сумата,а не артикулите.

така и така съм писала и аз да ви попитам  Laughing
освен мен някой друг има ли проблем с зареждането на форума?
при мен ми се губи за по няколко минути и само рефрешвам  newsm78  ooooh!

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 13:50 от milena hristova

# 633
# 634
Да отговарят на сантиметрите но е много тъничко трико-имай го впредвид  Peace

# 635
Теди, да, горе-долу...в смисъл, ако детето е над 2 год, вземи за 3, за да си сигурна, че ще стане. На моята (1 и 10м) все още и стават тези 86, но след 2-3 месеца едва ли  Crazy
За 2 год размер 86:
ширина - 28 см дължина - 33 см
ръкав от подмишницата - 23 см
(на намалението предходното мисля, че бяха по-изгодни, отколкото в момента Wink)

# 636
Това е масово вече! Много жалко,но може и да не ти я приема повече,дори до сега да си плащала без проблем с нея.За повече инфо-виж 1-ва страница Hug
И като не ми приема вече картата какво правя - нова ли си изкарвам ??

# 637
  • Враца
здравейте, момичета!
имам нужда от помощ и знам, че вие ще се отзовете Hug

на 9.11.2010 направих поръчка с 2 чифта ботуши, 2 детски анцуга и една детска играчка.
след няколко дни получих с куриер масичката за игра.
продължих да чакам известие от пощата че съм получила останалите артикули, но ... досега тякова няма Rolling Eyes

незнам как да постъпя, смятам, че чаках достатъчно- мислех си- ето, празници са, много колети се бавят... но това са 2 месеца!

посъветвайте ме как да постъпя, видях бланките за писма- коя да използвам- тази за липсващи артикули или за липсващ колет- като се има предвид, че от 5 неща получих само едно...

предварително ви благодаря за помощта! Hug

може и на лс да ми пишете, ако сметнете, че не е редно да се товари темата. Peace

# 638
Теди, да, горе-долу...в смисъл, ако детето е над 2 год, вземи за 3, за да си сигурна, че ще стане. На моята (1 и 10м) все още и стават тези 86, но след 2-3 месеца едва ли  Crazy
За 2 год размер 86:
(на намалението предходното мисля, че бяха по-изгодни, отколкото в момента Wink)
Моят е на 4 май няма да му станат.

# 639
  • Пирдоп
защо тази  http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt.aspx?productid=324210966&a … =3&pos=36_n_n не може да се поръча

# 640

Пише, че не се доставя извън територията на Франция.

# 641
  • Сливен
може би защото ще е налична след 5 дена  newsm78 или защото я доставя Babywalz ,а играчките им не ги доставят извън франция

# 642
Момичета искам да ви попитам нещо:
След неплатена дебитна нота, имали ли сте проблем със следваща поръчка?
В смисъл, дали се блокира акаунта, дали възникват някакви други проблеми или се прави нов акаунт?

# 643
  • София
здравейте, момичета!
имам нужда от помощ и знам, че вие ще се отзовете Hug

на 9.11.2010 направих поръчка с 2 чифта ботуши, 2 детски анцуга и една детска играчка.
след няколко дни получих с куриер масичката за игра.
продължих да чакам известие от пощата че съм получила останалите артикули, но ... досега тякова няма Rolling Eyes

незнам как да постъпя, смятам, че чаках достатъчно- мислех си- ето, празници са, много колети се бавят... но това са 2 месеца!

посъветвайте ме как да постъпя, видях бланките за писма- коя да използвам- тази за липсващи артикули или за липсващ колет- като се има предвид, че от 5 неща получих само едно...

предварително ви благодаря за помощта! Hug

може и на лс да ми пишете, ако сметнете, че не е редно да се товари темата. Peace
Първо провери в Mes Remboursements дали няма отразено там, че се е върнала поръчката при тах, като неполучена.
След това се обади на 0700 17 700 на DHL  дали са получавали остатъка от поръчката ти.
И пиши какво е станало.  Peace

# 644
  • Варна
За 2 год размер 86:
Моят е на 4 май няма да му станат.

Не няма да му станат иначе аз съм много доволна от тях  Wink

Общи условия

Активация на акаунт