После защо не се раждали повече деца????
После защо не се раждали повече деца????
Доколкото знам проблемът е само да се запишеш в конкретна, а не дали изобщо ще ви приемат. Както казва мъжа ми - всяко дете си идва с късмета и трябва да се ръководим от него. Нашата кака беше със 7 точки, т.е. мисия невъзможна да бъде приета и въпреки това влезе в една градина, която ни е далеко. Всяка сутрин я водим с кола - 15/20 мин път, но сме доволни. Случихме и на градина и на учителки, а изобщо не е от т.нар. престижни ОДЗта.
Доколкото знам проблемът е само да се запишеш в конкретна, а не дали изобщо ще ви приемат. Както казва мъжа ми - всяко дете си идва с късмета и трябва да се ръководим от него. Нашата кака беше със 7 точки, т.е. мисия невъзможна да бъде приета и въпреки това влезе в една градина, която ни е далеко. Всяка сутрин я водим с кола - 15/20 мин път, но сме доволни. Случихме и на градина и на учителки, а изобщо не е от т.нар. престижни ОДЗта.
. Днес дойде педито, която си избрахме и за наша семейна лекарка и тя също ми каза какво мога да пия и ме попрегледа.

дали е нормално?
?? да се притеснявам ли за такова нещо или природата си знае работата и след време той като започне да суче по повече и гърдите ще си произвеждат исканото количество???
?? да се притеснявам ли за такова нещо или природата си знае работата и след време той като започне да суче по повече и гърдите ще си произвеждат исканото количество???
отговорът на Шаманката го чакам с нетърпение
Несигурноста ще отмине с времето. Просто когато децата са неспокойни и плачат повече и ние се притесняваме повече. Аз уж съм гърмян заек с пресен опит, а се бях ушашкала и аз тези дни с този рев. Искам да ти вдъхна малко кураж, че с времето нещата ще си дойдат на мястото и ще се успокоиш и ти.
Слагам го във ваната да полегне, но много за кратко, колкото да свиква по малко. Къпя го сама, защото мъжа ми се занимава с малката по това време и често по време на къпане са в някой детски клуб. И коремът ми не се е прибрал напълно, много се надявам да стане скоро, но мисля да да почна с коремните преси и да забързам процеса. От нас много , много
Шаманката ти е отговорила в старата тема.

Препоръчани теми