ВМ-НВХ 44 ЧАСТ

• 34 780
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Жоз, ти според мен просто се измори
започна много ентусиазирано, но и много сериозно
дай си сега почивка щом си решила
давай по-леко и релаксирай повече

после може постепенно пак да се върнеш
 Hug

вики, % са ти добри според мен
ако искаш да свалиш повече въгл, никакви зеленчуци
но тогава човек се изморява бързо и му писва

Vasencetto, добре дошла  успех
какъв е съставът на твоето омега 3, по колко гр са DPA och EPA?

обяд само от зеле и домати аз не одобрявам
нито протеини има в него, нито добри мазнини
но решението си е твое все пак

лек ви петък от мен  Hug

# 526
Здравей  W'A'S'P' 
На опаковката на Омегата пише: 1 капсула съдържа : 100мг. масло от сьомга (18% ЕРА;   12% ДНА, омега 3 мастни киселини - общо 30%), 10мг. Витамин Е, 200 микрогр. фолиева киселина, 3мг. вит. Б6 и 3 микрогр. вит. Б12.

Препоръчителна доза : 2 капсули дневно(т.е. ще дойдат 36 мг. ЕРА и 24 мг. ДНА).

А за обед ок. ли е кисело зеле със свинско  Mr. Green  мазно е доста, ама ме беше страх да си го включа в менюто.

# 527
100мг е нищо
дозата е мин 1000 мг
т.е. трябва да вземеш 10 капсули
виж спайдерите
имат специална тема по въпроса

аз си взимам едно 1 000мг, но не съм в БГ и не мога да ти препоръчам марка

свинско с кисело зеле е абс. режимно и идеално
целта е именно да е мазна храната и то с добри, наситени мазнини

# 528
Vasencetto, аз ползвам това: http://apteka.framar.bg/01000081/ескимо-3-капс-0-5-мг-105. От 500мг е и с 2 капсули на ден стават нещата.Simple Smile Иначе за зеленчуците не трябва да се притесняваш, защото в тях има естествени фибри.
Да кажа, че на линка са се объркали и са написали 0,5мл , но ако увеличиш картинката на опаковката ще видиш на нея 0,5гр.

# 529
Ех, изтече ми сесията, докато пишех  Rolling Eyes
Бебочко, благодаря !  Мисля да си ги поръчам тези , другите, които гледах са 3 пъти по-скъпи и ще почакат малко. Предполагам се пият без прекъсване, или има и почивка ?

Аз забравих да спомена, че тренирам- кростренажор и кардио тренировки вкъщи - редувам ги, но коло 45-50 мин, дневно, 4-5 дни в седмицата.

Имам си и цел - сега съм 63 кг. искам да стана към 55-56 кг. и се надявам да го постигна в следващите  2-3 месеца  Rolling Eyes 
Ще взимам идеи и от вашите дневни менюта, защото трудно се ориентирам все още.
  bouquet

# 530
Ех, изтече ми сесията, докато пишех  Rolling Eyes
Бебочко, благодаря !  Мисля да си ги поръчам тези , другите, които гледах са 3 пъти по-скъпи и ще почакат малко. Предполагам се пият без прекъсване, или има и почивка ? аз не почивам, освен когато ги забравя  Embarassed

Аз забравих да спомена, че тренирам- кростренажор и кардио тренировки вкъщи - редувам ги, но коло 45-50 мин, дневно, 4-5 дни в седмицата.
пробвай да смениш 1 такава тренировка с малко гирички, ако имаш желание

...

# 531
Vasencetto, аз ги пия без прекъсване. От този сайт, обаче им се струват доста скъпи. Аз ги купих за 12-13лв. Има ги в големите аптеки, а ако не с поръчка за един ден.Simple Smile Предпочитам да си ги видя на място, за да проверя срок на годност.

# 532
Здравейте,
отдавна ви чета , но не съм писала.
Имам въпрос : какво е отношението на тази диета към пастета?  Mr. Green Сутринта съгреших с него  Crazy
 И втора питанка: Ако не пия изброените от вас омеги и т.н. какво ще се случи? Mr. Green Н емога ли да си ги набавям от рибата примерно? Thinking

Тенкю:)

# 533
Привет момичета!
Вчера бях съвсем режимна май, на обед и вечеря с това кисело зеле със свинско . И кашкавалче си хапнах. Това което ме притеснява малко е, че снощи си пийнах две бирички, но не ми се случва често, да речем на два месеца веднъж, така че смятам да го игнорирам.

Обърках вчера - едната капсула е 1000 мг. рибено масло, от които 180 мг. ЕРА и 120 мг. ДНА- дозата пише че е 2 капсули.  Т.е. 2 гр. дневно Поне това препоръчват. Да си ги пия ли, или са слаби ?

Днес изпих две сутринта със закуската.
А закуската ми беше 2 пълнозърести сухара с масло и кашкавал. Дано не съм сгрешила нещо, но грешки ще има - уча се още  Hug

# 534

Witchy може да ядеш пастет, внимавай само с марката, че има големи боклуци. Лятото на морето закусвах пастет със сметана 1:1, така и от малко се наяждах, държеше ми сито до към 3h следобед.

Vasencetto сухарите не са ти добре. Дори и да ядеш въглехидрати, трябва да са отделно от мазнините (защо е така го четох из форума на спайдърите http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=2000)

прочети и това http://spidersport.com/weight-control.php

# 535
Странно  Thinking, точно понеже не съм наясно реших да се водя от предложенията на първа страница :

Цитат
- Закуската ви може да е от омлет , айрян, плод, 2 пълнозърнести сухара с масло или кашкавалец. Но може и да е от кисело мляко с ленено семе, сусам, пшеничен зародиш или трици, които също са препоръчителни в дневното ви меню и е хубаво да ги изконсумирате по-рано.

Аз в момента чета в онзи форум, но ще ми трябва време.

Може би някой да ми синтезира какво мога и не мога да комбинирам ? Т.е. въгл. + мазнини не може, протеини + мазнини може и т.н.

Сухарите са 9 г. въглехидрати, 2гр. протеини, 1г. мазнини.

Преди час изядох и един грейпфрут. Сега си изядох и рибата- печена бяла риба.
Гони ме глад и взех да се притеснявам  Crazy

# 536
Момичета, луканка и суджук, но домашни вписват ли се в менюто?

# 537
Може би някой да ми синтезира какво мога и не мога да комбинирам ? Т.е. въгл. + мазнини не може, протеини + мазнини може и т.н.

Комбинацията, която допускаме е мазнини+ белтъчини, друга няма. Аз лично салатата към пържолата не я броя за въглени, защото си подбирам зеленчуците /ако въобще ям такива/, и те са основно фибри и вода.
Не препоръчваме сухари и трици, ленено семе, поне аз! Трябва да се коригира според мен.
Момичета, луканка и суджук, но домашни вписват ли се в менюто?
Според мен може, още повече домашни, супер, но да знаеш,че и те имат сол и утре може да си задържала вода, нормално е, но това е само вода, до обяд ще я махнеш вероятно, особено ако се изтренираш Simple Smile

# 538
Благодаря! Ядох сирене все пак, май няма голяма разлика. Нали и там има сол. Деня беше превъзходен и цял ден бях в морската с Дребосъчето. Пропуснах хранене (2) и просто нямах достатъчно време да чакам пържолите.  Tired

# 539
Благодаря за разяснението Modifite  bouquet
Тъй като се води, ниско (а не без-)  виглехидратна, какви въглехидрати са допустими (да речем и в морковите, броколите, карфиола, зелето има някакви въглехидрати , в млеката - също). Т.е. до колко грама дневно все още е в графата нисковъглехидратно? Не говоря за вафли, пасти и захар, а другите, които не можем да избегнем съвсем?
"Въглехидратите не бива да надвишават 20 %.
Мазнините могат да варират от 50 до 70%, белтъците от 20 до 40%" - пак от първа страница. Т.е. 20% от калорийния баланс, примерно моя съм го сметнала на 1500 ккал. - това са 300 ккал. от въглехидрати допустими.

А и пак да питам за рибеното масло :

Обърках вчера - едната капсула е 1000 мг. рибено масло, от които 180 мг. ЕРА и 120 мг. ДНА- дозата пише че е 2 капсули.  Т.е. 2 гр. дневно Поне това препоръчват. Да си ги пия ли, или са слаби ?

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 23:19 от Vasencetto

Общи условия

Активация на акаунт