Re: Дерматит - атопичен, себореен, екзема... ІІ

• 279 337
  • 1 385
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Да, с АД...

Но дали е АД, себореен дерматит или нещо друго...кортикостероидите, така или иначе, водят до подтискане на проблема, който след спирането им избива с нова сила.
Дано да намериш това, което търсиш... Hug

# 271
  • София
Здравейте момичета и ние сме с АД, но ще правим консултация при д-р Албена Ангелова. Някой знае ли дали тя преглежда с направления? Rolling Eyes

Благодаря!

# 272
  • София
Да, преглежда с направление, но доста се чака за час /независимо дали си с направление или платено/ - поне 1-2 седмици, най-добре веднага се обади и запази час.

Имал ли е някой проблем от вас с периорален дерматит - говоря за възрастен, не за малко дете. От май 2011 съм с този проблем, и непрекъснато се влошава - минах през крем Елидел, правен крем с Метронидазол, от няколко дни съм на орални антибиотици - Вибромицин /което си е Доксициклин/, ходя при А. Ангелова и Л. Попова от Токуда, и нещата се влошават, дерматитът вече плъзна към очите.
Някой да се е излекувал с нещо, отвратително състояние е и ме влудява, да не говорим на какво заприличвам. Sad

# 273
Здравейте момичета и ние сме с АД, но ще правим консултация при д-р Албена Ангелова. Някой знае ли дали тя преглежда с направления? Rolling Eyes

Благодаря!

Да, но само с направление номер 3. Изрично искай да ти издадат такова.
Иначе за бебета няма нужда да се запазва час - директно отиваш, тя ги приема успоредно с хората с час.
Ако ти трябва, мога да ти пусна и работното и време.

# 274
Ето една статия за дерматит и лечение от puls.bg:

http://www.puls.bg/health/skin-care/news_8753.html Olive, защо н … ]www.phytolek.com) - не твое място бих опитала с хомеопатия.

# 275
# 276
  • София
Благодаря! Simple Smile

# 277
  • София
Olive, аз също бих ти препоръчала класическа хомеопатия. Ако попаднеш на правилния човек, ще се изненадаш, колко може да помага хомеопатията.  Peace

# 278
Прочетох темата и отзивите за дексем пяна и реших да я пробвам ,искам да ви кажа че на нас не ни подейства ,дори щипе когато обривите са силно зачервени.Дъщеря ми от 4г е с дерматит както за съжаление и двамата ми сина,но при тях не е толкова силно изразен.На нито едно от децата ми не помогна въпросната пяна...........ефекта при дъщеря ми идва от Протопик и също така съм доволна от Емолиум.

# 279
Момичета, имам себореен дерматит по кожата на гениталиите  Sick Има ли друг с тази диагноза на това място? Просто е ужасно Sad За сега лекувам със стероиден крем, който не е особено ефективен Sad

Кажете мнение за хомеопатия  Praynig

Мерси   bouquet

# 280
Има ли някой с Dyshidrotic екзема, който може да даде съвет за възрастен - подходящо лечение, тъй като положението се влошава все повече.  Praynig

# 281
Аз забелязах, че моята екзема изчезва, когато не ям хляб. След това пак се появява.  newsm78

# 282
  • В подножието на планината
         Здравейте ,
  след консултация с дерматолог , се оказа ,че синът ми има себореен дерматит само по окосмената част на главата . Изписаха му шампоан и едно мазило на базата на кортикостероиди . Дерматологът каза , след като се „изчисти" главата ,  да му взема подходящ шампоан . Сега няма видими корички
или пърхут , но се чудя какъв шампоан да купя , за да не се появат пак .
 Намерих ето този , дали е подходящ ?
 http://apteka.framar.bg/30019012/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE-petit- … BB-#axzz1igWKui1w

# 283
Mama Sevdi, съжалявам, че нямате успех в лечението. Опитахте ли с хомеопатия? Убедена съм, че е в състояние да ви помогне. Що се отнася до дексем, аз получавам много положителни отзиви за ефекта, но имайте предвид, че няма кортикостероиди и действието настъпва по-бавно. Емолиет също би облекчил състоянието на кожата, но не е достатъчен за излекуване.

# 284
Здравейте всички. Това дерматит ли е според вас и ако да с какво се лекува. Ако някой е имал подобен проблем моля да сподели опита си с мен. Ходих на лекър казаха че е някаква алергия, мажа го със салицилов спирт вътре с Chlorocid, Resorcin  и пия Аerius но вече 2 дни нямам резултат

Общи условия

Активация на акаунт