Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата за участие в конкурса?
Каква е темата на предстоящия конкурс?
Как протича гласуването в конкурса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата за участие в конкурса?
Участниците трябва да създадат произведение на изкуството, използвайки предоставената снимка, като могат да добавят допълнителни елементи като цветя, пеперуди и други подобни. Основният мотив трябва да бъде детето от снимката. При избора на тема за произведението участниците трябва да използват творческия си потенциал. След създаването на произведението то се снима и изпраща за гласуване. Гласуването се извършва от участниците, като се определят първо, второ и трето място за всяко произведение.
-
Каква е темата на предстоящия конкурс?
-
Как протича гласуването в конкурса?
-
Какви са някои от коментарите и предложенията за оценяване на творбите?
-
Какви са някои от критериите, които участниците използват при гласуване?
... И излюпени парчета лак или кракле, аз самата не успях да разпозная на „оригинала” пред мен, но...вероятно на снимките се виждат нещата, които си изброила, поради фотографските ми умения.. Разбира се не се сърдя на този коментар. Той отразява това, което се вижда на снимките..
Идеята с цветята ми хрумна, тъй като оригиналът ми се виждаше доста мрачен, а нали, все пак, е дете. Опитах се да запазя целостта на картинката и мисля, че успях. Крайният резултат ми харесва, на дъщерите ми - също