Отговори
# 480
На Калоян му е избило първото зъбче, с баща му се радвахме като деца  Crazy
Аз изобщо не бях забелязала  Embarassed Мъжът ми си дойде днес, не го беше виждал от няколко дни и за секунди го фиксира.

# 481
  • София
Честито първо зъбче на Калоян! Нека зъбките му да са  много бели и здрави  и да не го тормозят като избиват.

Боян нещо много нервничи тези дни. Преди малко беше захапал  решетката на дървената кошара. Не мога да го отделя ooooh! А пък къкви реки текат от устата му.............ужас

# 482
Аз изобщо не бях забелязала  Embarassed Мъжът ми си дойде днес, не го беше виждал от няколко дни и за секунди го фиксира.
А ти се чудиш защо не яде детето!!!! Хайде честито зъбче Hug

# 483
ех, че сладко, представям си го!
честито ви зъбче! и още много такива, равни и бели да си имате да ви красят усмивката!
  bouquet

# 484
  • София
Честито.
Аз изобщо не мога да и погледна долния венец,не и позволява и предполагам също ще пропусна дагато не порасне достатъчно Mr. Green.
Има ли правило дали горните или долните избиват първи или не?

# 485
Благодаря ви, момичета, много е приятно, а и имах нужда от нещо положително  Peace

misleto, до колкото знам, първо долните изникват.

# 486
Честито.
Аз изобщо не мога да и погледна долния венец,не и позволява и предполагам също ще пропусна дагато не порасне достатъчно Mr. Green.
Има ли правило дали горните или долните избиват първи или не?
първо двата предни долни
ако мажеш с гелче да знаеш да мажеш долния венец baby_neutral

на Ники му е побелял венеца точно там и текат лиги, като за световно
всички гризалки на света не могат да го накарат да си махне ръцете от устата Laughing
скоро сигурно и ние ще се похвалим Simple Smile baby_neutral

# 487
  • София
И ние сме така с лигите,имам чувството че извират като фонтан.Ние сме 8500 и 71 см,на мама гордоста!  Laughing

# 488
  • София
С какъв гел мажете венците, че утре ще ходя да купувам. Тази вечер беше чудо, рев, лапане на ръце и де що може да се сложи в устата.
Хрисинда, добре че си на линия-посъветвай ме моля те

# 489
  • София
Аз ползвам Калгел за венците и Дентокинд

# 490
  • София
Гинги-гел кидс е добър/но обезателно детския ,че има и за възрастни/

# 491
  • София
Мерси

# 492
Ima i на Бочко гел за зъбо за бебета,който може да се ползва многократно.

http://ilianas.hit.bg/Schemes.html#beginning
Eto edin сайт с много хубава и подробна информация относно храните. Аз последно май се ориентирам към комбинация между захранване с ориз и системата baby-led.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 09:30 от Charr

# 493
Ох аз да ви кажа много ме притеснява тази хепатитна епидемия. Направо не ми се иска никъде да ходя с малкия, ама няма как налага се от време навреме.
Деска и аз се стреснах доста, но нали не казват нищо за София. Но ако я споменат, мисля да си постоим в къщи. Въпреки че нали уж ги ваксинираме  бебоците с противохепатитни ваксни?
Честита нова година и от мен!
Наистина големият брой на болни от хепатит А в Стара Загора, Хасково и Пловдив не е най-добрият старт. аз исках да ви кажа, че изобщо, ама изобщо не ми харесва това, което пишат по вестниците: "болест на мръсните ръце" - с хигиена можем да се предпазим, защото този вирус е доста устойчив и едно измиване на ръцете с топла вода за съжаление не убива вирусните клетки. Единственият сигурен начин човек да се предпази от хепатит А е да си направи ваксина. Тя се поставя най-рано след навършване на 1-годишна възраст на детето, а ние - родените преди 1992 нямаме и ваксина за хепатит Б, аз си поставих комбинирана, на мен и  на двете ми деца и сега съм доста по-спокойна, тези спекулации са като за въшките, ако си спомняте - първо беше- само циганчетата имат, после се оказа, че и по чистите деца ходят и  - газ, мас и оцет!

# 494
 това по темата за АМ без вода в пюрето :                                                                                                
bibi76, на мен лично, тази статия ми  е една от водещите
При пълно заместване на повече от едно кърмене е добре да добавяте АМ към безмлечните купени или домашно приготвените пюрета, като преценявате според консистенцията на пюрето под каква форма да го прибавите. Няма проблем да го прибавите направо на прах, ако пюрето е рядко (както често са плодовите пюрета), или да разредите гъстото зеленчуково пюре с приготвено с вода АМ. Обикновено 2 мерителни лъжички са достатъчни за една доза пюре, а предвид че бебетата в началото рядко изяждат цяла доза, вероятно ще е необходимо и по-малко.

аз доколкото разбирам от това може да се слага АМ без вода в пюрето

Общи условия

Активация на акаунт