Отговори
# 495
Гинги-гел кидс е добър/но обезателно детския ,че има и за възрастни/
по твоя препоръка съм си го записала , ни никъде по аптеките не го намирам , даже на повечето места не са и го чували.. ще продължа да търся.
Засега имам немски- Дентинокс , аз докато го намажа малкия го изсмуква явно е вкусен.. смуче ми и пръстите , не мога да го поомажа добре. Иначе смятам , че работата с зъбките ще е като при коликите- нищо няма да облекчава, най-много да ги поуспокоява за малко..
Ивелин вече също си лапа краката, много е смешен.. Simple Smile и си ги смучка дългоо и звучно.. И се научи да си дърпа чорапите, докато не ги събуе и да си натика крачето в устата  ooooh!
Вчера търсих и вит Д- казаха че за варненските аптеки от началото на др месец ще бъде върнат Деавита, за Вигантола нищо не се знаело.

Бубенцето в коя аптека точно на Червения си намерила Деавит, вчера имам чувството , че ги обиколих всички??

Новата педиатърка ни пусна кръв и урина- пускало се на всички деца на 6 месеца, каза че ако има нещо обезпокоително тогава пак ще ни пусне. Занижени са му на малкия стойностите на хемоглобин и още нещо ( забравих го) и мисля май скоро да давам жълтък и месо май...  Някой вече беше давал- но колко големи са ви дечицата ( нали имаме и на 6м. вече  Simple Smile )? да не избързвам много???

# 496

Бубенцето в коя аптека точно на Червения си намерила Деавит, вчера имам чувството , че ги обиколих всички??

Аз си купих 3-4 опаковки от Сливница. Ако те интересува мога да разбера точния адрес

# 497
Moмичета, аз пак да попитам, през деня, през какви интерали спят вашите бебчета?
Калоян от 3-4 дни му се доспива през 1 час. Не че заспива сам, но като го полюшкам или го сложа на гърдата и заспива. Малко ми е притеснено, нормално ли е толкова да спи?

# 498

Аз си купих 3-4 опаковки от Сливница. Ако те интересува мога да разбера точния адрес
чак от точен адрес няма нужда- обясни ми моля те къде точно. аз ще те разбера. мн съм добра в ориентацията Simple Smile

Ред Шу- Ивелин досега никога не е спал толкова- сега пак спи.. иначе до сега беше буден по цял ден- най-много да дремне 2-3 пути по 10 мин... нз дали има общо със зъбите.. аз мисля че скоро и при нас ще избие някое.. свързвам го с това , защото незнам с какво друго би могло...  newsm78

П.С 1во написах Ивелина , а не Ивелин  Joy

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 12:12 от MaPuHa88

# 499

Ред Шу- Ивелин досега никога не е спал толкова- сега пак спи.. иначе до сега беше буден по цял ден- най-много да дремне 2-3 пути по 10 мин... нз дали има общо със зъбите.. аз мисля че скоро и при нас ще избие някое.. свързвам го с това , защото незнам с какво друго би могло...  newsm78

Toчно същата работа. Калоян преди все будуваше и сега ми е супер странно с това спане през няма и час. Може от зъбите да е, знам ли  newsm78

# 500
Здравейте
Биби76 и аз давам зеленчуците сварени-нашта лична ни каза-круша(любимото й), ябълка
 иначе и давам сок от ябълка от вторник че нещо  се е запекла , днеска добавих и малко круша

Moмичета, аз пак да попитам, през деня, през какви интерали спят вашите бебчета?
Калоян от 3-4 дни му се доспива през 1 час. Не че заспива сам, но като го полюшкам или го сложа на гърдата и заспива. Малко ми е притеснено, нормално ли е толкова да спи?

И аз исках да питам по колко  спят ваште бебчета през деня ? колко пъти на ден и по колко време?, че и алекс не може да спи хич  Whistling
отивам , че се размрънка пак
лек ден на всички!

забравих исках да питам също колко вода пият бебчетата ви ? и кога всъщност я предлагате , по кое време?

# 501
  • София
Тя и моята хубавица не спи, ама си е така откак се е родила. В последно време взе д спи по два часа на ден, но не в точно определено време. Но от два дни пак се борим със съня. Единствено в количката си спи безотказно и като ме хванат лудите от безуспешно приспиване - излизаме, поне ръцете да ми починат малко. Зъби още нямаме.
Вода или чай й предлагам по 4-5 пъти на ден - когато се сетя или като замрънка. Взе да пие вече по малко.

# 502
  • София
Вода не предлагам още. Ние за нищо нямаме график,спи различно,яде по различно време и различно количество.Ще се видя в приключение аз. Най-много да спи 1,30 през деня,иначе спи и по 15 минути и по 30.Излизахме сега,спа около 30 минути в количката и сега бие бънджито.

# 503
Да ви питам води ли ли сте вашите бебчовци на ортопед? Кога трябва да се ходи?

# 504
  • София
На 3 и на 6 месеца се ходи на ортопед.
Ани, много ме заинтересуваха схемите на захранване, които си качила, обаче почвам да се обърквам-при навършени 5 месеца де факто тече вече 6 ти месец. Схемата за 6 мес. ли прилагаме?

# 505
Здравейте и от мен. Виждам че говорите за спането. То аз съм направо за завиждане. Мойта хубавица спи през час и половина два за по един час горе долу. А иначе вечер се храним в 9 и до половин час заспива като я оставям в креватчето и почти не се занимавам повече с нея. Най - много да и дам биберон ако се размрънка и така изкарваме до 9 сутринта като през нощта от време на време измрънква за биберон или чайче но веднага след това продължава да спи.

# 506
Да ви питам води ли ли сте вашите бебчовци на ортопед? Кога трябва да се ходи?
шаника ти е казала кога се ходи. Аз да ти препоръчам специалист- Д-р Живков. Работи в "Майчин дом" и "д-р Лисичкова". аз ходих в Лисичкова( в МЦ Младост се намира). Ходих на частно защото предишната ни   #2gunfire педиатърка не ми даде направление..  Смятам че работи и с направления- зв и питай. Ето координати -  http://www.lisichkova.com/  . Платих 60 лв- 20лв преглед , 40 лв ехограф. Прегледа е много обстоен, доктора обяснява надълго и нашироко. Simple Smile

# 507
Здравейте нямах време да изчета какво сте писали,само някъде мярнах май че обсъждате обеците.
Е по този въпрос мога да изкажа професионално мнение Mr. Greenработя в салон а красота.
Спокойно можете да пробиете ушетата след 6 месец,но ви съветвам да изчакате до годинка,защото много често ушната мида  се изменя,расте и съответно и обиците си променят мястото.Също ако ушето е малко въпреки 6 навършени месеца и ако човека който пробива и си разбира от работата(като в нашия салон Mr. Green)пак не трябва да се дупчи защото може ухото да се разцепи.А относно благовещение,всяка година на този ден става опашка от майки с бебета,но повечето реват та се дерат,никаква разлика не сме забелязали...бебетата не усещат болка,а се стряскат от звука на пистолета,дори и аз бих се стрестнала,започват да плачат още когато майката ги стистне здраво защото мръдне ли става лошо наистина.Вие си преценете аз само съветвам Simple Smile
И да се оплача,в4ера за първи път дадох картоф,след един месец захранване само с плодови пюрета,еми беба беше дълбоко възмутена какво и слагам в устата,така очудено ме гледаше..и накрая ме наплю.Май сте имаме проблем със зеленчуковите пюрета нали не са сладки...И имам и едно притеснение,понякога и то често когато се изака,акуто е с зелен цвят от млякото,и има наместа едни черно кафяви петна,по принцип казват че след захранване цвета се променя,но... newsm78МАЙ СЕ ШАШКАМ Sadмоля ви ако на някой му се е случвало да сподели,че каквато съм паника...

# 508
И ние пак ще ходим на ортопед, защото аз отново се ошашках. Вчера като правих гимнастиката на Софи видях, че сгъвките на крачетата й зад коленцата не са симетрични. На крачето с остеомиелита сгъвката се намира малко по-високо от другото. Може би около сантиметър. Познайте как два дни не мога да спра да рева. Няма ли край вече?!  ooooh! Cry Та февруари сме пак на доктор, като ни мине и последния курс на антибиотика и направим рентгена. Направо не издържам вече. Доктора не звучеше много притеснен, но.... аз се паникьосах.
На всички бебета ли са им симетрични сгъвките на крачетата?

Иначе ние имаме голям успех със захранването, сега на моркова много му се кефи. С голям апетит го яде. До тук е яла оризова каша, круша, морков и малко сливи заради запека, но май сливите хич не й понесоха и от тях давах само веднъж много малко. За сега всичко приема добре, освен че един ден се беше запекла, но от тук нататък съм решила да давам круша пюре или сок задължително всеки ден за закуска сутрин и след обед, та да видим, дано не се запича повече, че беше страшно.

# 509

На всички бебета ли са им симетрични сгъвките на крачетата?

На моя приятелка бебчето е така и лекаря и е казал, че е така понеже бебчо е по пълен и това се получава от рязко напълняване. Така, че не се притеснявай, причината може да е всякаква Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт