. Нали знаеш, че те обичам? 
Джуджи, кой кокошката?
! АбсИлютно нищо против нямам да си пишем ежедневните сгоди и несгоди (пък дрисъкът беше много модерен по празниците, бай дъ уйе! страшно много народ се оплакваше от тоя вирус)! Написах го по-скоро като шеговито пожелание за оздравяване
!
гладна кокошка просо сънува 

Зайо е много сладък, а подаръка ти е неповторим, още преди бях казала - УАУУУУУУ
Станала е много добре най-малката стая в апартамента 

! АбсИлютно нищо против нямам да си пишем ежедневните сгоди и несгоди (пък дрисъкът беше много модерен по празниците, бай дъ уйе! страшно много народ се оплакваше от тоя вирус)! Написах го по-скоро като шеговито пожелание за оздравяване
!
гладна кокошка просо сънува 

И да не бях била барабани, че съм оциклена, след това веднага щяхте да разберете 

обаче не мога да разбера защо продължава да кашля.
Не го пуснах на училище. Утре ще ходим за бележка, защото ми свърши лимита за тази година "по семейни причини". Сега от вас разбирам, че имало слънчево затъмнение
може и това да му е повлияло. Нямали да го израсте най-накрая това чудо! Особено този период от годината е много начесто
Офффффффф......
Аз чета пОгледна ли и си викам, е кво да е погледнала, аз пак не разбрах, че се и връщах да видя кво аджеба трЕбе да е видяла Ками
При читалището в Дървеница.
При читалището в Дървеница.
нищо не разбрах, МА душа. Прочетох няколко пъти.........ама 

!