Отговори
# 75
Ей и аз съм забравана както винаги. Щях да пиша на Вени за рулото.

Вени, аз разстилам каймата в/у ал.фолио, слагам плънката и само леко си помагам с фолиото, не съм имала проблем, но аз слагам в каймата винаги галета. А ако видя да се напуква и настъргвам кашкавал малко отгоре и замазвам положението, а това за формата за кекс е добра идея и ще стане. Само намазни формичката, можеш и в тия форми за кекс с дупката да го направиш.

# 76
Реа, за бойлера нали ти казах Аристон онзи ден. Едни наши познати имат. Вече втори бойлер им протича, добре че поне им ги подменят без проблем.  Mr. Green При техниката е въпрос на късмет. Навремето имаше едни телевизори В. Търново. Нашите и едно тяхно приятелско сем. си бяха взели един и същи модел, от един и същи магазин, в един и същи ден. Техния се развали на 3-4 година, а нашия до скоро беше читав. Има-няма 20-тина години. Mr. Green

# 77
Ееееее ама какви сте Лъвици, грам не отчетохте че съм се мернала вчера.  Mr. Green

Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 78
Аз минах. Беше по-лесно отколкото мислех. Сега ще чакам резултати.  Thinking
Синеоч видя ли финала на Листопад?  Hug

# 79
Ееееее ама какви сте Лъвици, грам не отчетохте че съм се мернала вчера.  Mr. Green

Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Синеочке, ми на такива сме, замаени  ooooh!, ама и ти нищо не казваш - как сте, що сте.
Ще потърся паролата за албума и ще ти я пратя.

# 80
ама и да ми я пратиш, аз дали ще се оправяяяя  newsm78 нещо тоз албум ми е труден, що ли  ooooh!

Чеб, какъв финал на Листопада, по бтв не го дават, къде е имало финал?

# 81
Здравейте, милички.
Аз снощи поработих и вече си имам и музика в колата!  Party
РейчО, на една вълна сме с тебе!  Laughing Hug
Между другото, питах пол'винчо за тва, дет ти бях обещала, та ми обясняваше, доколкот помни, ама ми обясняваше като за бързоизоставащи, та за малко щях да го ошляпам.  Laughing
С две думи, когато луната е от другата страна на земята, има отливи, и по същото това време ние се "изпъваме" Mr. Green, демек не сме подути и отекли.
И обратно, като е "при нас" и има приливи, ние се подуваме и отичаме.
Некви такива изоглавени работи, дет хич не ме интересуват и не са ми интересни, ама той много зяпа Нешънъл Джиографик и тем подобни, та после ми преразказва.  Laughing

ВенчО, по повод рулото - при моите снимки нЕкакси се е появило нЕкво руло.
Нямам идея от къде е и на кой е, ама го виж.  Laughing
Иначе и аз го правя с мокра кърпа.
С найлон не съм опитвала.  Rolling Eyes

Кво друго щях да пиша?  newsm78

Ооо, Синеоч, добре завърнала се.  Hug

И още нещо исках, ма забравих.  Embarassed

# 82
Чеб, какъв финал на Листопада, по бтв не го дават, къде е имало финал?

По принцип финала в оригинал беше на 29 декември.
Има го в един блог с картинки и обяснения. Ако проявиш интерес ще ти пусна адреса. Ако държиш да си изненадана и да чакаш, няма да го пускам.  Peace

# 83
Чеб, аз не искам да го пускаш, моля те.
Ако Синеоч иска, пусни й го на лични.

# 84
ОК, нека тя да каже иска ли го.  Peace

# 85
Чеб метни на лс, аз сюрпризирам свеки така  Laughing

# 86
  • София
Еее, ако можеше в моята фурна да се случи същото  hahaha!

Начи ще пробвам да го завия. Ако оцвъкам пейзажа, ще го нахакам в кръглата кексова форма, както е предложила Хаяси. Видях в нашия форум една мацка, че го е пекла така, даже направо е разбъркала каймата с плънката от краставички, яйцА и каквито там неща му се слагат.

Мале, Синеоч, аз вчера три пъти влизах в албума да видя дали си качила снимки от Жеравна, а ти си останала без парола  ooooh!  Blush! Ако не са ти я пуснали момичетата, пиши  Hug.

# 87
Еее, ако можеше в моята фурна да се случи същото  hahaha!

Joy Joy Joy

Опасна си!  Hug
Аз тия дни съм го ударила на уволнение от към готвене.  Laughing
Мама не работи и си е вкъщи, та тя я върши тая работа.  Wink
Кой като мен, а?
  Mr. Green

# 88
  • Балчик
ОО красавици ,
ха добър ден ;
аз съм още жива , жилаво диване излязох ;
така ме събори тази гадна болест ... ooooh!
мъж ми се уплаши , като хукна да ми вика личната докторка ;
а аз така не съм лягала болна ,може би предишното ми дълго залежаване е било по време на раждането , ама минаха 13 години бре  Mr. Green
ааааааа да не казвам ква кашлица е кво чудо ;
пазете се , че инак лошо ;
Досега ви четох , че ви бях изпуснала и нова тема има ;
но съм вече на линия ;
хубав ден от мен красавици  Hug

# 89
Ееееее ама какви сте Лъвици, грам не отчетохте че съм се мернала вчера.  Mr. Green

E, Синеочко, па Я като те спретнах в следновогодишните пожелания с ново BMW (щото с друго се не сетих с какво, не съм запозната много с хобитата ти)... и ти не си видяла. Hug

Спонджи, ама това вирусно ли е?

Джуличко, някой бутнал руло Стефани у твоите снимки ли? Ми давай, пиши се съавтор и готова работата. А мъжо много гледа Нешънъл Джиографик, а? Браво, и аз съм в тая партия.

Общи условия

Активация на акаунт