Март все още е далече, спи на топло МАРТенско човече - тема 9

• 29 183
  • 711
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

# 181
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И аз днес имам именничка дъщеря ми Йоана  newsm51

# 182
Искам да ви питам дали вече сте говорили с докторите си за раждането. Аз ходя на консултации при един, а мисля да раждам при друг. Другата седмица ще ходя на преглед при него и се чудя дали да не го попитам  newsm78

# 183
  • Плевен
И аз си ходя на консултация при един ,но ще раждам при ,който се случи.

# 184
  • Стара Загора
Аз другия месец ще се обаждам на този,който искам да ме изражда(той прави секциото първия път).Вече едва чакам да се срещна с него,защото много ме интерисува дали ще се съгласи на нормално раждане след секцио.Много силно се надявам,че този път всичко ще мине по естествен път-не от страх,а защото политиката на нашето АГ е да дават бебето на майка със секцио чак на третия ден  #Cussing out В деня след секциото помолих да отида да видя бебко и сестрата при бебчетата ми се скара.И дума не може да става да помоля да ми го донесат  #2gunfire

# 185
  • Плевен
На мен ми го носеха в часовете за кърмен ,но не съм кърмила от самото начанло.

# 186
Честит имен ден на всички празнуващи!

# 187
Честит имен ден на всички именници!  bouquet  bouquet  bouquetБъдете живи и здрави и да ви е честито името!

# 188
Добро утро!Честито на празнуващите!Бъдете винаги усмихнати и дано нищо не ви натъжава през цялата година! newsm51
Мама Веси, и моят син е с атопичен дерматит, получи го още на 40-дневна възраст. Сега как го лекувате това чудо? При нас не се провява често, но обикновеният Судо крем за подсичане , за който спаменах , ни помага много. Peace
Някой пак спомена за килограми-вече съм 12 отгоре и шокиращото е, че качвам по 1 кг на седмица вече. #Crazy #Crazy #CrazyКажете ми хормонално нарушение ли е това, или следствие от моето тъпкане? Ама кажете ми един  примерен ден вие какво ядете, за да си направя съпоставка дали съм ламя , или просто си качвам без причина. Ето например вчера какво съм изконсумирала: Закуска-2 филийки с лютеница, салам и кашкавал и една чаша пр. мляко с какао. Обед-Порция зелеви сърми без хляб и 2 чаши компот без плодовете. Вечеря-порция кюфтета яхния с две Embarassed филийки хляб и един шоколадов бонбон за десерт. Между храненита хапвям плодове-вчера бяха банан, круша, 3 мандарини, 1 портокал. Е, много ли е това? Не искам да ям толкова, ама не се засищам с по-малко. Confused

# 189
Честит имен ден на всички Hug Hug Hug
Ама кажете ми един  примерен ден вие какво ядете, за да си направя съпоставка дали съм ламя , или просто си качвам без причина.
Аз не съм пример, тъй като ставам към 11ч и до към 20ч съм на чаша мляко или пък чай,най-много някоя мандарина да хапна, но на вечеря ям задължително салата, тъй като организма ми го иска и може манджичка ако съм сготвила или пък някакво основно. Много грешно го правя, но така съм тук при мама, покрай работата през деня не се сещам за ядене, а вечер така ми се хапва, че озверявам. Много е вреден моя режим,но какво да направя, чакам да се прибера в София, за да си го оправя.

# 190
Marinels, ами ти направо гладуваш!!! Shocked

# 191
лелеее, колко сте изписали от вчера  Shocked
аз вчера бях на среща с моя любим ... бебо Simple Smile да се похваля, много съм горда с него, вече е с главично прилежание и тежи цели 1530 гр. Срещата ни мина много добре, видяхме се, т.е. аз него и все още мисля само за това.
върщам се да ви изчета

# 192

Marinels, ами ти направо гладуваш!!! Shocked
Laughing Да ти кажа като ме погледнеш не приличам на гладуващ човек  Joy В София определено хапвах повече от тук, но там нямах какво да правя по цял ден и все тичах към хладилника.

Честито на обърналите се бебчета, ние с моята бебка още сме в процес на молене да се обърне  Laughing

# 193
Честит празник на всички, които днес празнуват
Да сте живи, здрави и щастливи  Grinning

Вече съм накупила почти всичко от списъка, който съм си направила
Остават най едрите неща, количка, кошара и корито, нои тях съм ги набелязала
Козметика ще ползвам на Мустела

# 194
marinels, и аз се моля всеки ден на бебчо да се обърне, всяка нощ като се събудя стоя по няколко минути на лакти и колене и тая нощ го усетих, че ме рита вече и от двете страни, пу-пу, дано е почнал да се обръща Praynig

ена4, храниш си се съвсем нормално, аз повече ям и то не че ми се яде, а ей така от скука само се чудя какво да мелям. Аз съм вече 10-тка нагоре, което си е съвсем нормално, до края още 2-3 кг перфектно. С Боби бях по същия начин - 12-13 кг качих.

Честито на всички именници  bouquet Бъдете живи и здрави Hug
migeio78, честито и на дъщеричката ти, да е здрава и много щастлива Hug

И ние си имаме 3-ма именника - майка ми, баща ми и племенника. Следобед с малчо отиваме на парти Grinning

Общи условия

Активация на акаунт