Тути, Бубето и другите след термин са наред (ЯНУАРИ) - тема 25

• 24 763
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • В две тъмни очички
Ето ме и мен - добро утро  Hug
Бърза статистика,че потеглям за запис на тонове - 2 в 1, но не за дълго (хахаха сигурно е много неочаквано с тоя термин на 06.01  hahaha)  Нощта беше спокойна, контракции - много, но това го разбирах когато ставах да пишкам. Явно не са абсолютно сериозни,защото не повлияха на съня ми, даже се карах на мъжлето, защо подяволите е направил алармата на телефона (забравих,че сме на запис  Joy) . ОТ както съм станала обаче котракциите са на 5-7 мин и са леко болезнени....а да видим сега!!!  Crazy
Ще пиша по-късно като се прибера или Нощни ще пише  Mr. Green

# 511
Айде Бубе ти си! newsm10

Честито на Ивановците и Иванките! Много щастие и успехи!

tonche
, много ми е полезно това, което пишеш. Тити не ми е хълцала и сега Билянка ми взе акъла! Направо се стреснах, че нещо не муу е наред на детето! Ама и докато бях бременна с нея, пак много хълцаше в шкембето  Mr. Green

Хайде, отивам да храня, че “Голяма уста гладен“  Grinning

# 512
  • София
Добро утро!

Честит Имен Ден на всички именници и именнички!

И моя бебо доста често хълца в корема. Това значи ли, че ще хълца много и като се роди или няма такива статистики? Ние с таткото се шегувахме на тази тема, но се надявам да не хълца наистина толко много  newsm78

Бубее с теб сме! Нощни те е орисала да родиш в тази темичка, така че стискаме палци всичко да мине добре!  Peace

# 513
  • Пловдив
Честито на всички нови мами!!!!  bouquet

Честито на всички именници, здрави и щастливи и само с хубаво да ви споменават!

# 514
Честито на родилите вчера майчета и техните бебоци!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит Имен ден на всички носещи името Иван и производните му! Hug  bouquet

Чери, имаш си страхотен Розов бонбон, ще видиш колко бързо ще порастне. Party

Стискам палци на всички мами които днес им предстои срещата с бебчетата им, да минава бързо и леко!  Peace Peace
Нашите тонове са много хубави, но как иначе като това бебче от два ,три дни така се върти и си играе ,да му се чуди човек откъде намира място накрая да е толкова активно  и да се върти:ooooh: Направихме си цял набор изследвания и другата седмица,чантичката и в Шейново.. Crazyи странното е ,че съм супер спокойна,но това бебче от началото ми действа така като ми внушава спокойствие. И по този повод има ли и други откачени мами като мен които още да шофират сами из задръстванията ...??? newsm78

# 515
bubeto_dfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Emilly1212, скоро ще е! Дръж се още малко!

Честито на всички нови майчета! Здрави и усмихнати хлапета ви пожелавам!

# 516
прекрасен ден на всички именици и роднините им!  Wine Glass

Simple Smile хайде, чакаме днешните януарчета Simple Smile

# 517
  • Велико Търново
Добро утро!

Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави и само с добро да споменават имената им!

bouquet

И по този повод има ли и други откачени мами като мен които още да шофират сами из задръстванията ...??? newsm78

Има, има. Има и такива дето най-вероятно ще се самозакараме в родилното...

# 518
Честит имен ден на всички Ивановци, Иванки, Ивайловци, Ивайли, Калояновци, Калояни и всички, всички производни. Весел празник.

# 519
bubeto_dq, Emilly1212 - стискам палци да е скоро. дано провлечете крачета , че и моята сладурка да реши да излиза. Аз нямам никакви признаци. Вчера реших да си измеря кръвното и беше 140/85 . Днес пак така. Може да влезем в болницата и по рано , а не на 10.
Честит имен ден на всички именници.

# 520
Добро утро момичета,

Чеистито на всички именници   bouquet! Аз може да изчезна скоро, че лаптопа ми нещо май се скапва и ще трябва да търся някой да го оправя.

Мацки мен май ми текат по малко водите, но не съм сигурна, мисля след малко да се обадя на доки  newsm78 Все си мисля, че няма как да не разбера, че ми изтичат, но това е по малко, но какво друго да е  newsm78

# 521
  • в Надежда-та
И по този повод има ли и други откачени мами като мен които още да шофират сами из задръстванията ...??? newsm78
ми то при нас задръствания няма Mr. Green ама "смело и безотговорно"  newsm01
Не знам защо, ама когато съпруга ми кара имам контракции, когато аз си шофирам няма проблем Crazy луда работа....
Честито на всички, които имат (и) днес повод да празнуват.
Айде Бубе беж и дано Нощни се обади вместо теб Wink fingerscrossed
Inka- Hug

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 11:06 от ViFresh

# 522
  • София
Inka и на теб много стиснати палчета! Hug

# 523
Inka- това ще да е  newsm53 Наистина е добре да се обадиш на лекаря си, поне да има готовност

# 524
  • Велико Търново
Момичета, виждам, че няколко бебенца са със запушени слъзни каналчета, а някои се съмнявате, дали лекарите не прикриват конюнктивит от вътреболничната инфекция с тази диагноза.
Дано не ви досадя, но да споделя моя опит с това:
Педиатърката ми обясни, че ако раждането е станало бързо и леко, или е секцио, има голяма вероятност да е наистина запушен слъзен канал. Тъй като има някаква мембрана на слъзните каналчета, която при напъните от налягането се пука, освен ако не стане всичко бързо и леко, и не остане време да се спука.
Масажа се прави с безименния пръст, тъй като с него е най-малка силата, с която можем да натискаме, не трябва да е силно, и задължително през марля или тензух - да не е направо кожа върху кожа. Ноеми, посоката знам, че трябва да е обратна на тази, дето я обясняваш, т.е. трябва отдолу нагоре да е, точно на границата между нослето и очната ямка, повече към нослето. Прави се 2-3 пъти един след друг, веднъж дневно. И в мига, в който го видите без гурели и сухо, да знаете, че очето се е оправило. Т.е. става отведнъж Peace

Общи условия

Активация на акаунт