Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как майките прекарват времето, когато бебетата им спят?
Какви изследвания се правят по време на 9-ия месец от бременността?
Какви са методите за лечение на целулит след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как майките прекарват времето, когато бебетата им спят?
-
Какви изследвания се правят по време на 9-ия месец от бременността?
-
Какви са методите за лечение на целулит след раждане?
-
Какви изследвания се правят по време на 36-та седмица от бременността?
-
Как се изчислява терминът на бременността и какви са методите за определяне на термина на бременността?
Пише, че болничния се обработва. Каквото и да значи това... За фонда - аз съм в "Дал Богг". Да видим дали ще даде обаче. В пакета, който имаме е включен избор на екип, никъде не пише дали е за държавна или частна болница. "Дал Богг" също не работи с Шейново. В този случай трябва да си взема фактура и още един куп документи и те ми превеждат парите на мен. Кофтито е, че трябва да се бръкнеш, а не директно фондът да плати на болницата, но поне ти ги възстановяват (евентуално). Иначе и тук не се покрива самостоятелна стая. Но то за мен, така или иначе, не се намери такава. Иначе просто щях да си платя за удоволствието.
Измерват я не-повече от 2300 а пък аз след 2 седмици ще трябва да раждам
Говоря така защото ще съм с планирано секцио и горе-долу така се пада. На мен термина ми е 01/02. И разбира се всичко да е наред,де
Обикновено когато са от различни тогава можело да се получи такава разлика. Вече и аз започнах да се съмнявам
и после спряха. Нещо почнах да се шашкам вече. Още е рано да излиза бебчо, ама ще го видим, каквото реши. Вчера кумата беше на гости и си поръча Антон, че тя е Антоанета

и тя му е казала, че вече иска да ражда и така.