Тути, Бубето и другите след термин са наред (ЯНУАРИ) - тема 25

• 24 753
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Грозното Пате, много благодаря за статията!

Гггъбка, благодаря. Оправих се със сайта Simple Smile Пише, че болничния се обработва. Каквото и да значи това... За фонда - аз съм в "Дал Богг". Да видим дали ще даде обаче. В пакета, който имаме е включен избор на екип, никъде не пише дали е за държавна или частна болница. "Дал Богг" също не работи с Шейново. В този случай трябва да си взема фактура и още един куп документи и те ми превеждат парите на мен. Кофтито е, че трябва да се бръкнеш, а не директно фондът да плати на болницата, но поне ти ги възстановяват (евентуално). Иначе и тук не се покрива самостоятелна стая. Но то за мен, така или иначе, не се намери такава. Иначе просто щях да си платя за удоволствието.

Ноеми, и аз не знаех, а на теб ти пожелавам да не се сблъскаш с това чудо, защото е ужасно.

# 586
  • София

Гггъбка, благодаря. Оправих се със сайта Simple Smile Пише, че болничния се обработва. Каквото и да значи това... За фонда - аз съм в "Дал Богг". Да видим дали ще даде обаче. В пакета, който имаме е включен избор на екип, никъде не пише дали е за държавна или частна болница. "Дал Богг" също не работи с Шейново. В този случай трябва да си взема фактура и още един куп документи и те ми превеждат парите на мен. Кофтито е, че трябва да се бръкнеш, а не директно фондът да плати на болницата, но поне ти ги възстановяват (евентуално). Иначе и тук не се покрива самостоятелна стая. Но то за мен, така или иначе, не се намери такава. Иначе просто щях да си платя за удоволствието.
Щом се обработва болничния е добре,до няколко дни ще има резултата и аковсичко е редовно още другата седмица може да ти го изплатятя,по принцип изплащат само вторник и четвъртък пари.Дано да станат нещата с твоя фонд,стискам палци,аз питах предварително в Дженерали и ми казаха че е невъзможно.да не си правя труда въобще да събирам документи и т.н.

# 587
Здравейте момичета,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

Преди малко се върнах от болницата и сядам пред компа за отчет Simple Smile Беба е много мъничка Sad Измерват я не-повече от 2300 а пък аз след 2 седмици ще трябва да раждам Sad  Моля се да порастне още малко преди да я извадят Praynig  Говоря така защото ще съм с планирано секцио и горе-долу така се пада. На мен термина ми е 01/02. И разбира се всичко да е наред,де Praynig  Доки каза че е развита добре,само дето е по-мъничка на килограми Simple Smile  А каката се роди 3800 Heart Eyes  
Даже се смяхме с доки, щото вика - абе те двете моми от един и същи баща ли са Joy  Обикновено когато са от различни тогава можело да се получи такава разлика. Вече и аз започнах да се съмнявам Joy hahaha  

Ами, това засега от мен!

# 588
  • Пловдив
Честито момченце на мама Светослава!

Да и аз искам да питам за матрачетата- искам да купя някакво дунапренено дюшече за сгъваемата кошара, но не ми се дават много пари. Препоръчайте някое, тези сгъваемите на бертони стават ли за нещо?

За преносимата кошара свеки беше купила един лист дунапрен, около 2 см. дебелина от мебелен магарин, отрязах ме два пласта и така спа на него. Но аз го използвам много рядксо това легло. Тя си има друго дървено.

Вчера докато се разхождахме с детето имах много силни контракции 4 пъти през 5 минути и  #Crazy и после спряха. Нещо почнах да се шашкам вече. Още е рано да излиза бебчо, ама ще го видим, каквото реши. Вчера кумата беше на гости и си поръча Антон, че тя е Антоанета Laughing

# 589

Ноеми, и аз не знаех, а на теб ти пожелавам да не се сблъскаш с това чудо, защото е ужасно.

И мен ме осигуряват в подобен фонд, първото раждане ми го платиха, сега нямаше какво да се плаща Simple Smile

# 590
Вал, и аз искам да купя такъв дунапрен.От какъв точно магазин да го търся?

# 591

Мъжа ми е Калоян,забравих да пиша като говрехте за зодиите не можах е нямах комп. С мъжа ми като мама Зайка сме родени на една дата, но с 9 години разлика Simple Smile

Чери, ние сме с лааредутски бодита 54 размер и са ни тамън, а от некст пижамките(целите гащеризончета) са ни размер 56 (up to 1 months) и са ни малко големи.
Joy И моят мъж се казва Калоян и аз съм 3 години по-голяма от него   bouquet

# 592
Честио бебче Ивайло на Светослава  !

Етомира, ако ви е прегледала педиатърката и всичко е наред може да направиш две неща ,да си добавиш в менюто храни които разхлабват ,защото сте на кърма и второ може да и помогнеш да се изака с термометърче и бебешко олио много внимателно . /действа безотказно/

# 593
Здравейте и от мен.  Първо честит имен ден на всички празнуващи и честити бебчета на новите мами !!

Да дам и аз отчет. Днес се видях с докторката, при която реших да раждам. Прегледа ме, каза че бебо е вече ниско и в хубава позиция за раждане и да го чакаме до 1-2 седмици. Вече бил около 3.200. Плацентата е започнала да зрее и e започнала да се калцира. Имам си контракции и околоплодни води Simple Smile. Следващата седмица ще ходя на запис на тоновете и да се видя пак с нея Simple Smile

Бубе, аз съм се родила 8 дни след термин и то защото на майка ми й и писнало да ме чака да се реша да излезна. На осмия ден лекарят й казал, че нямам никакво намерение да се раждам. Grinning и тя му е казала, че вече иска да ражда и така. Simple Smile

Това е от мен засега Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 15:23 от mishen

# 594
  • София
Добро Утро, добавих круша. Толкова круши изядох и сок изпих, че се закотвих трайно в тоалетната  Laughing Laughing Термометърът не помогна Sad Сега и свещичката не помогна Sad

# 595
Момичета да се отчета, днес бях на тонове и ехограф.Много се успокоих, защото се оказа че термина ми е объркан и съм била за 3 януари,което означава че не преносвам с много дни.Докторката ме успокои че плацентата вече е доста узряла и бебето е слязло ниско долу,така че скоро ще е събитието Joy Joy Joyи е пораснала около 3.500кг.,аз се успокоих защото си мислех че е по- голяма.Това е от мен стискайте палци, скоро да е срещата.

# 596
Добро Утро, добавих круша. Толкова круши изядох и сок изпих, че се закотвих трайно в тоалетната  Laughing Laughing Термометърът не помогна Sad Сега и свещичката не помогна Sad
Явно няма какво да излиза.
Ако е спокойна, значи всичко е наред.Усвоява си докрай кърмата.
 Peace

# 597
ох и на мен ми писна да ме питат кога ще раждам.
онзи ден дори си пуснат статус във фейсбуук, че вече няма да отговарям на хора, които ме заговарят с такова изречение и че когато стане ще се чуе! не е ли така? а и нима аз не искам да се роди, просто ще стане, когато му дойде времето!

иначе моят мъж се е родил 2 седмици след термин...и това ме ужасява почти толкова, колкото фактът, че е бил 4,5 кг.  Grinning дано не се метне на него дъщеря му!

# 598
станах леля vanq_teneva от сливен роди днес момиченце 2960гр. още си няма име

# 599
  • ул. "Мечтание"
станах леля vanq_teneva от сливен роди денес. момиченце 2960гр. още си няма име

Ехааааа, имаме си още едно бебе днес.

Честито на мама ВаняHug  bouquet Да им е жива и здрава малката госпожица! Много щастие да носи на мама и тате!

Общи условия

Активация на акаунт