Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 21

• 56 525
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Като че ли е закон в турските филми все някой да умре
- в ,,Листопад,, - Али Ръза
- в ,,Менекше и Халил,, - Халил
- в този - Бешир
незнам дали Ефе умря, нали беше болен от рак в главата newsm78

# 361
  • София
Как умира Бешир?  Cry
Може ли някой да напише с тайни букви моля!

# 362
  • Варна
Сбогуването на Бешир и Нихал с музиката от Мелодията на сърцето която пускат и в този сериал
http://www.youtube.com/watch?v=q8lCrFdF-C8
Мечтите на Бешер
http://www.youtube.com/watch?v=87RxQFhIm7k

# 363
  • в очите на дъщеря си
Славенке да са ти живи и здрави мъжете  bouquet

# 364
- в този - Бешир
Оф да! От една страна съм сгласна с теб ама от друга такъв е живота! Аз предпочитам по истински филми отколкото някакви лигави утопии дето" о мило обичам те ! и аз те обичам! Изаживели щастливи влюбени и богати и здрави и безпроблемни а на сватбата 3 дни щли пили и се веселили!   hahaha

# 365
4естит Имен Ден на вси4ки Именници  bouquet Сьс здраве да си носят Името Hug Hug Hug HugА 6то се отнася до Нихал и тя си вре носа дето не и е работа. Вси4ко да разбере ,вси4ко да знае.А за 4уствата м/у Бихтер и Бехлул ,тя иска да ги разкрие ,но не и поволяват ,и Бехл и кобията Фирдефс
[/quote
какво значи 'вре си носа'? Та тя си е вкъщи мн ясно че тр да знае всичко! Ако не вкъщи то къде другаде? Това е нейния баща, нейната къща, нейната прислуга, нейния братовчед, нейния живот!
Бихтер тр да си заслужи уважението и да бъде по гъвкава тр да се съобразява с установените порядки в този дом! щом е решила да се жени по възрастен  мъж с деца и вече установени навици -ще се съобразява и никой не я е карал насила, тя прекрасно знаеше какви са обстоятелствата предварително! Така че......за мн неща не е права и се държи като окупаторка, злата мащеха
                                                                                                                                                       Сьс това силно развито собствени4еско чуство на Нихал ,там трудно би се вписал който и да е-о6те по-вече Бихтер.

# 366
МНОГО МРАЗЯ ТАКОВА СЛУХТЕНЕ НО ТОВА МАЛКОТО СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО ЧАК ДА ГО СЪЖАЛИШ КАТО ГО ГЛЕДАШ КАК ЛЪЖЕ А Е МЛАД ЧОВЕК.ЗАНИМАВА СЕ ИНТРИГИ И КЛЮКИ КАТО СТАРА ЛЕЛКА НА ПАЗАР.
ТАКА Е НЯМА ПРИЯТЕЛИ ИЛИ ЗАНИМАНИЯ ХАРАКТЕРНИ ЗА НЕЙНАТА ВЪЗРАСТ И СЕ ЗАНИМАВА СЪС СПЛЕТНИ

БОЖЕ АМИ АКО И НЯКОЙ ОТ МИОТЕ СИНКОВЦИ МИ ДОВЕДЕ ТАКОВА МОМЕ У ДОМА Sick

Да не смяташ с тях да живееш?

# 367
4естит Имен Ден на вси4ки Именници  bouquet Сьс здраве да си носят Името Hug Hug Hug HugА 6то се отнася до Нихал и тя си вре носа дето не и е работа. Вси4ко да разбере ,вси4ко да знае.А за 4уствата м/у Бихтер и Бехлул ,тя иска да ги разкрие ,но не и поволяват ,и Бехл и кобията Фирдефс
[/quote
какво значи 'вре си носа'? Та тя си е вкъщи мн ясно че тр да знае всичко! Ако не вкъщи то къде другаде? Това е нейния баща, нейната къща, нейната прислуга, нейния братовчед, нейния живот!
Бихтер тр да си заслужи уважението и да бъде по гъвкава тр да се съобразява с установените порядки в този дом! щом е решила да се жени по възрастен  мъж с деца и вече установени навици -ще се съобразява и никой не я е карал насила, тя прекрасно знаеше какви са обстоятелствата предварително! Така че......за мн неща не е права и се държи като окупаторка, злата мащеха
                                                                                                                                                       Сьс това силно развито собствени4еско чуство на Нихал ,там трудно би се вписал който и да е-о6те по-вече Бихтер.
Ами да така е! Всеки който реши да се омъжва за мъж като Аднан тр да е наясно че не е лесно!

# 368
- в този - Бешир
Оф да! От една страна съм сгласна с теб ама от друга такъв е живота! Аз предпочитам по истински филми отколкото някакви лигави утопии дето" о мило обичам те ! и аз те обичам! Изаживели щастливи влюбени и богати и здрави и безпроблемни а на сватбата 3 дни щли пили и се веселили!   hahaha

newsm10

# 369
  • в очите на дъщеря си
Magosniwa уведоми ме кога трябва да те замествам

# 370
  • Варна
МНОГО МРАЗЯ ТАКОВА СЛУХТЕНЕ НО ТОВА МАЛКОТО СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО ЧАК ДА ГО СЪЖАЛИШ КАТО ГО ГЛЕДАШ КАК ЛЪЖЕ А Е МЛАД ЧОВЕК.ЗАНИМАВА СЕ ИНТРИГИ И КЛЮКИ КАТО СТАРА ЛЕЛКА НА ПАЗАР.
ТАКА Е НЯМА ПРИЯТЕЛИ ИЛИ ЗАНИМАНИЯ ХАРАКТЕРНИ ЗА НЕЙНАТА ВЪЗРАСТ И СЕ ЗАНИМАВА СЪС СПЛЕТНИ

БОЖЕ АМИ АКО И НЯКОЙ ОТ МИОТЕ СИНКОВЦИ МИ ДОВЕДЕ ТАКОВА МОМЕ У ДОМА Sick

Да не смяташ с тях да живееш?
Славена търси някой да я гледа на стари години май  Joy Шегувам се нали знаеш  Wink Hug

# 371
  • Варна
Magosniwa уведоми ме кога трябва да те замествам
От понеделник те назначавам за мой заместник  bowuu Ако преди това трябва да се пуска тема ти или аз ще я пуснем  newsm78

# 372
  • Пловдив
Славена - за детенце
За голямо детенце - тати
Да са живи и здрави.

# 373
# 374
Ауууууууууууууууууу Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт