Отговори
# 420
Здравейте, в това слънчево и студено време.Ние тъкмо се прибрахме от покупки.И да ви кажа,че такова блъскане и ръчкане и невъзпитани хора-при това не възрастни -не бях виждала.7 ме прередиха ,през рамото ми викаха..абе кошмар,сякаш нещо без пари раздаваха и те бяха готови за битка.Май цялото ни общество се е променило ,но за лошо ..към невъзпитано .
Трюфел,стискай и никакви изненади,не му е времето още.Каквото казват докитата прави,че още е рано за среща.
Аз с моят хемоглобин май ще ида и на друг доктор,много високо желязо и нисък хемоглобин е липса не нещо и трябва да се знае на какво.Петя,благодаря ,ще направя още едно изследване и право при хематолог да каже какво трябва.
Аз за кръщенето да се изкажа,точно заради такива опасения предупредих в църквата да наблюдават детето и ако се изнерви да я карат по диагонала.Моята хубосница първо не искаше да излиза от водата ,после се заигра с пастора...но цялата процедура беше около 40 мин-тя повече търпение нямаше.Следващото живот и здраве пак там,че бяха много разбрани хората.
За съботно разписване стига.Хубав ден на всички.
п.п. коремът ми е доста порастанл от онази снимка,та  не мислете ,че съм някоя сламка! Laughing

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 12:44 от Erria

# 421
  • Свиленград
Ооооооооооох, повече никога няма да прекалявам така с яденето.Благодаря на всички за пожеланията. Аз днес бях в болницата, заради болничния и си видях бебчетата.Много сладко мърдаха, само че едното се е разположило напречно.
Джулия когато кажеш можем да идем на Парапината. Ние снощи бяхме на Св.Никола, ама беше ужасно задимено и много неудобно. Кръста ме заболя, и си тръгнахме раничко.
За стволовите клетки и на мен ми се струва че е много скъпо, а и ние с тези процедури инвитро май не можем и да помислим за тях. За креватчетата и аз се замислям къде ще ги сложа, а даже не съм избрала и модел.Но трябва май първо да измеря и да търся според пространството с което разполагам.
Nelinka20 чай от шипка, компот от дренки но не знам дали може при бременност. Чула съм че бананът и нарът също спичат.
Лек ден на всички и много ритничета.

# 422
  • España (Плевен)
Здравейте  Wink
Включвам се за малко, че тук времето е страхотно и се оправяме за на вън.
Честито на Именниците с малко закъснение и на теб Вадада Честит Рожден Ден - Желая на всички здраве, късмет и прекрасни мигове за напред.  Hug
Само да кажа, че заглавията ги намерих в нета, а моите идейки са на Плевен. Не ми се мислеше и се разрових малко.  Peace
Хайде до по-късно...
   Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

# 423
Тука съм, жива съм. Обаче докторът ме хвърли в размисъл: може ли бебе да е пораснало с 600гр. за 1 месец и вече да е около 1 кг, като се има предвид, че съм в 25 г.с. + 1 ден. Явно всичко може, я вижте бебета по 6 кг се раждат. Та по някои показатели даже отговаряме на 28 г.с. Голям българин ще е явно, да е жив и здрав.
По същия повод - че върви по-едро, колкото и по-рано да е била овулацията, пуснахме изследване за кръвна захар. Е, няма такъв образ като мен - на долната граница съм почти. По този случай се възнаградих с 1 шоколад, че много го обичам.
Друга екстра - според кантара съм качила 5 кг за 1 месец и вече съм общо с 9 кг повече.. Е това просто не е истина - нито дупето и краката са ми се променили, нито корема  чак пък толкова.
На прегледът - голям смях. Според лекаря приличало на мен  /явно искаше да ми погъдаличка егото/. Бебе си смучеше пръста и не му се виждаше хубаво муцунката, та лекаря му направи леко земетресение. Махна си ръчичката само за момент, колкото да го погледнем и веднага си захапа ръката под лакътя. Какво ли си вика :" Вие ще ме ръчкате, ама аз ще ви покажа". Инат - също като баща си.
Хубав ден ! Тук при нас времето е прекрасно!

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 14:14 от Maminka66

# 424
Съботен привет от Пещера. Да ви се похваля- тук вече си имаме първото заведение без цигарен дим!!! От снощи до днес два пъти ходих да пия кафе там. Не мога да се нарадвам, че като изляза не мириша на цигари и че има едно хубаво място, където на спокойствие да се виждам с приятели! Иначе, едва смогвам с тоалетната. Онзи ден бях на богоявленски концерт, който продължи около 70 минути=на 3 посещения на тоалетната. Помислих, че хората ще ме вземат за луда. Тоест май скоро няма да отида на кино...Тазът продължава много да ме боли, едва се раздвижвам.Но предпочитам той да ме боли, а не кръста.
За хемоглобина, тъй като моя е нисък по принцип(забременях на 118) горещо ми препоръчаха червено цвекло. Та сега започвам всеки ден да го ям. Плюс хапчетата, де. На консултация съм във вторник, пак ще ми правят изследвания.Миналия път лекарката ме предупреди, че може да мина на инжекции. Но каквото сабя покаже.Важното е, че бебка не спира енергично да ме рита, по което обаче разбирам, че все още си стои напречно, май...видеозона ще покаже.Пак се отплеснах.Желая ви хубав слънчев следобед.

# 425
  • Червено знаме 11:)
Хелоуу...
Днес времето е много яко,и към 2 с ММ направихме една голяма разходка,лошото е че коремчето ми е големичко и едва си закопчавам спортното яке,а палтенцата-никак..смешна картинка Laughing
И тук вече не се пуши по повечето заведения...
Вадада много харесвам св.Никола,но с тия пейки,както е и навсякъде,вече не излизам,а нашата компания си имаме обичай-всяка събота на ресторант,и тази вечер ще пращам само мъжо,а аз пред компютъра..така ще бъде занапред,че и с тия болести...

# 426
Здравейте!
Ние днес ходихме до дърводелеца със снимка на легълцето.Човека ми обясни,че ще го направи,но няма да е 1 към 1 с това от снимката,след около 1 месец ще е готово,но той човека каза,че ще ни се обади като е готово.Купихме материали за ремонта и решихме,че ще започнем от спалнята,че като ни се обадят за леглото,да може да е готово всичко и само да го наместим креватчето в спалнята...
Иначе минахме през няколко бебешки магазина и взех тензухене и бахретни пеленки,бяха в комплект по 3 от всеки вид,струваха 6 лева.Взех лигавници,чорапки и 1 тънка пеленка.Та за днес-толкова с пазаруването.Поразходихме се,после ходихме на кафенце.Тук също вече има кафенета,където е забранено пушенето и съм много доволна....
Уффф,толкова от мен,че нещо се поизморих днес....

# 427
Не е ли рано още за купуване на разни неща на бебоците?

Има още доста време до Април, а гледам всеки е започнал да се оборудва малко по малко... аз нищо не съм купувала, а и нямам идея с какво трябва да се снабдя. Embarassed

Всъщност някой правил ли е сметка колко излиза като сума /средно/ всичко,  което задължително трябва да се набави като легълце, количка и разните други бебешки неща, които са необходими в началото?!  newsm78

# 428
Аз също нищо не съм купувала, а съм за началото на април, но и на мен ми се струва много рано, а на ММ съвсем рано, даже ми се струва, че няма да го хване треска за шопинг, докато не види бебето и това, че вече е нужно да се купи каквото трябва.

# 429
  • София
Аз съм си накупила почти всичко вече  Crazy само креватче (то ще е по поръчка и вече сме се уговорили с майстора)  и козметика ми остават  Whistling Ми така е като по цял ден си седя в къщи и само се ровя да разглеждам по интернет магазините, че иначе скукааа  Blush
А да ви питам помпа за кърма винаги ли се налага да се ползва, че съм в чуденка дали да си купя или ако има нужда  newsm78

# 430
Привет и от мен в съботната вечер Simple Smile Едва преди малко се прибрах и аз след днешния страхотен ден - за пръв път от 4 дни бях навън, но пък беше толкова хубаво и слъбчево, че чак не ми се вярваше. Аз май имам добра новина след 24 часа умуване и търсене май открих решение на драмата с бебешкото легълце - http://www.visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=377 - ще си купим такова. Моля за мнението Ви.
Скринът, върху който стои ТV и е пълен с разни джунджурии ще изпразним, за да наредя в него дрешките на негово Бебешко величие, отгоре ще сложим един повивалник на половината място, а на др. половина ще наредя бебешката козметика, а ТV ще качим на стойка и май уредихме нещата за около година  newsm44 newsm44 newsm44
А татито ни ще се научи да спи с тапи или ще игнорира бебешкия плач по някакъв начин и това е положението  Peace
Марева, и аз нямам нищо купено, но вече обмислям пърите покупки, че все пак времето си минава и то доста бързичко. А за паричките - мисля, че е много относително, защото всяко нещо може да се намери на много различна цена в зависимост от качество, марка и т.н. Аз лично смятам да се вместа до ок. 1000 лв. - да речем креватче и количка до към 600 - 700 лв, и останалите за др. неща, но ще видим как ще дойде.
Мони, казаха ли Ви приблизителна цена за легълцето?
Хайде отивам да поизчистя малко, докато ММ го няма,
До след малко!

# 431
Здравейте, нова съм във форума, но с радост бих искала да се присъединя към вас и да си обсъждаме разни нещича за бебенца. Може ли да ме впишете и мен на първа страница? Терминът ми е за 19 април, на 34 години съм, предстои ми второ раждане, на момиченце и съм от Варна.
Видях, че коментирате темата за легълцата, а мен нещо напоследък ме е обхванала вълната да си мисля за детска количка. Мои познати вече ми предложиха тяхна, много запазена, хубава, лекичка, но като че ли не ми допадна много. Но пък безплатно ми я дават хората. Друга моя позната също ми предложи количката на дъщеричката си, но пък нейната сякаш не ми допадна цветово. Сякаш съм по-склонна да си купя нова. Не ми пречи да ползвам и на познати, но пък като че ли сам да си я избереш, да пообиколиш магазините, да разгедаш... си е друго. А така като ти дадат наготово, тръпката от избора и вълненията от обиколките по магазинте се губят. Но има време, ще решим. Вие мислили ли сте вече каква количка искате?

# 432
Привет  и от мен.
И ние решихме днес да използваме хубавото време и си направихме семейна разходка на Витоша. Много добре се почувствах, защото се раздвижих.
nelinka20 компот от дренки-изпитано е. При първата бременност имах същия проблем.
Що се отнася до стволовите клетки, освен че е скъпо, някъде четох, че това количество, което може да се замрази може да помогне на дете и не е достатъчно за възрастен човек. Може и да не съм разбрала правилно...

# 433
  • София
e.damyanova и ние сме се ориентирали към точно този модел, но ще го правим в цветове, които не произвеждат. В магазина като го разглеждах ми се видя удобно и практично.

# 434
Добре дошла, asitta! Лека бременност до финала и една хубава принцеса Simple Smile

Момичета, браво на вас, всичко сте измислили, а аз едвам убеждавам моя мъж да огледаме нещо за бебо, все му се струва рано и си мисли, че ще предизвика съдбата...
Но другия месец вече ще купим нещата за тук - легълце, корито и дреболийки, както и дрешки, които ще взема с мен в София. Вече е ясно, че ще пътувам на 10 Март и ЖЗ там пак ще има пазаруване на същите неща  #Crazy Направо не ми се мисли колко пари ще ни трябват. А количката ще я купим от тук и ММ ще я вземе като идва Април месец... много сложна ми се струва цялата организация, ама това е положението  Rolling Eyes

Прегръдки на коремчетата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт