Отговори
# 495
Оооо,Мишелка,завид и от мен Joy
Момичета,днес една приятелка ме викна да ходя с тях до София в Джъмбо...Но направо останах без крака,тоя магазин е огромен,а пък после се разходихме и из другите магазини и....Ето новите покупки за бебочко http://aprilki2011.snimka.bg/maternity/p-rvi-pokupki-za-bebeto.542663

Коластра-нямам и аз все още...
По-късно,ако мога ще пиша пак...

# 496
Здравейте, момичета, аз направо съм в чудо с този моя нос...няма оправия и туй то...временно облекчение със спрейчето и после тотален блокаж ooooh! Гърлото и устните ми изсъхнаха да дишам с отворена уста...сега писах на хомеопата на малката дали ще може утре да ме прегледа, че АБ не ми се пие...

Иначе, днес една приятелка ми даде чисто новата си помпа Авент и сега няма да си купувам Wink И бебефона си ще ми прехвърли да видя дали ще ми е от полза изобщо...

Хайде лека от мен за сега..

# 497
Добре дошла, To4kata  Hug

Някой няма ли да я прати тази парола за албума  aprilki2011?

И между другото да попитам - днес цяла следобед усещам ниско долу корема си твърд и  опънат като ластик - леко ме и наболява, т.е. не мога да го определя като наболяване, а придърпване. Дали е нормално?

Не ми се звъни на док, защото тази седмица се виждахме вече два пъти и в сряда пак ще ходя, та не искам да го тормозя човека и в неделя Simple Smile

# 498
Ха, какъв смях.Виждам,че на първа страница не е записана новата мама.Влизам да редактирам  и хоп още някой вътре ,и го поправи преди мен. Joy
To4kata добре дошла!
Ехее,Мони,вие го обзаведохте за година напред този така чакан момък!

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 19:39 от petia47

# 499
Момичета благодаря ви за бързите отговори,сега вече не се притеснявам толкова!

# 500
Петенце, аз бях хахаха Изпреварих те с няколко секунди, а?  Laughing Joy

Добре дошла на Райна и бебе Виктория!  Hug
Момиченцата скоро ще настигнат младежите  hahaha

Мишелка, само така! И ние сме на такъв режим  Heart Eyes, ама ... от 3 дни  Embarassed Какъв късмет да почива половинката 3 поредни дни и аз се развихрих  Joy чак ми каза, че го изнасилвам, не че се дърпа много-много  Joy Joy Joy А сега мисля да направя онзи бърз десерт на Миленчето - трябва да се наваксва енергия все пак  Laughing

Честито на всички за новите придобивки, наистина бебоците ще се почувстват добре дошли Simple Smile

# 501
Петенце, аз бях хахаха Изпреварих те с няколко секунди, а?  Laughing Joy
Хихихихи smile3534

# 502
  • Сопот, Пловдив
mareva , май малко ми прилича на контракция това.

# 503
malkata mirela записвам те веднага при нас!
 mareva и аз си помислих,че може да са контракции,но не споменаваш дали болката/стягането е постоянно или се получава от време на време.

# 504
Благодаря за паролата, много хубави снимчици има Simple Smile

Стягането е постоянно, но сега ме поотпусна.

# 505
malkata mirela, добре дошла и на теб   bouquet Леко бременеене, повече усмивки и по-малко тревоги Simple Smile

# 506
Здравейте всички,
Много хубава тема, поздравления  Simple Smile Бързам и аз да се регистрирам при вас - и ние чакаме малкия през април Simple Smile

# 507
Олелеее, неделя е един хубав ден за посрещане на нови мамчета Simple Smile Добре дошла, inka_l   bouquet

Вече се чувствам като част от комитета по посрещане - само ми липсва питка, мед и сол  Laughing

Петенце, работиш ли, работиш ли? Списъкът на 1ва страница расте главоломноооо! Знаете ли, че май сме най-многобройната група?!

# 508
Хахахахах.По този повод Инка,добре дошла и кажи от къде си,на колко си години,коя бременност ти е и кога ти е термина,за да те запишем в нашия списък.

# 509
Aприл определено ще има бебевалеж!

Добре дошли на новите попълнения.  Hug  Май има доста от Варна, ама нещо се покриватеееее.

Общи условия

Активация на акаунт