Отговори
# 225
пиша тук до  Tonika' понейе маи е пална кутята и немога да и прая лично да сагласна сам опражи си ЛС-то за да мога да ти пратя номера ми а мойе и ти да си мое щаркелче Simple Smile

# 226
  • Варна
Добро утро!

Благодаря на всички, които изразиха мнение за име с Г, връщам се пак на първоначалния си избор - Габриела, но  трябва да измисля и име на цвете, нали бях  сънувала, че раждам на Цветница - 17.04.

Дани и Емо и на мен много ми хареса името. Аз си мисля за: Цветина, Калия или Камелия.

П.П. Честит Имен Ден на всички именници в това число и на ММ, да са живи и здрави и с гордост да си носят името!

# 227
ЕлБиЕн и аз от няколко дни имам сърцебиене, но сутрин.Събуждам се ОК и след около два часа почва.Предполагам, че е нормално.Така бях и в първите месеци. Правиха ми много изследвания-нищо не откриха. Явно вече и килограмите си оказват влияние.
Честит имен ден на всички!Аз си имам трима именници днес-свекър ми е Йордан, малкия също. Племенничката ми е кръстена Данита- на покойния ни баща Йордан. Така че днес е празничен ден!
А и тук е изгряло едно хубаво слънце- ще отида да снимам водосвета и хвърлянето на кръста за сайта.

# 228
  • Варна
Честит празник на всички именници. Да Ви е живо и здраво името,носете го с гордост.

# 229
  • Сопот, Пловдив
Честит имен ден на всички именници, да са живи и здрави и много щастливи!    bouquet

hristis , Камелия и Калия са много хубави, с име на цвете харесвам също и Лилия, а малко по необичайно - много харесвам Орхидея, но е много трудно за измисляне на галено име.

Аз да се похваля, че успях само за час да подам документи за лична карта, може би заради празника нямаше голяма опашка  Grinning . Но... да ви кажа, колкото и да ми разправят, че младите сме били нахални, днес се убедих, че това си е до съвест и възпитание, не до възраст. Чакам аз на опашката и понеже бях единствената с готово, попълнено заявление и платени такси, трябваше да съм и първата, която да снимат. Пред вратата за снимките обаче една възрастна жена на около 55-60 години се настани преди мен, а видя много добре, че съм преди нея. Реших да не си отварям устата, че каквато съм нервна напоследък, щеше да стане луд скандал за това кой да си тръгне три минути по-рано. Служителката на гишето обаче забеляза и се развика "Не ви ли е неудобно, не стига че пререждате, ами и момичето е бременно." И жената вместо да се извини или поне да каже, че не разбрала, излезе сърдите от кабината за снимките и се обърна към мен с един троснат тон "Трябвало било вие да влезете първа.". Нещо много дребнава съм станала, ама ми направи впечатление, все пак уж възрастна, възпитана жена.

# 230
Честито на всички именници. Със  здраве да си носят името и много успехи да имат!

Ройс, и аз го забелязвам напоследък това за възрастните, ама не ми се отваря тема, че ще стане...мале мале... И адски ме е яд като пресичат на червено. Не стига, че едвам се движат, ами и като тръгнат на червено с мисълта, че сме длъжни да ги пазим, направо ми идва да сляза от колата и да им дръпна едно конско.

За протокола - и аз имам сърцебиене, но на 19-ти съм на ЖК, тогава ще го коментирам с доки. Но не се сещам през другите бременности да ми се е случвало.

# 231
  • Варна
Rois, това че е възрастна не значи,че е възпитана. Масово са така. Много от момичетата се оплакваха от подобни случки. И мен ме блъсна възрастен човек,за да седне.
Верно,че като сме бременни не сме болни- ама малко такт би било добре. Ти защо не и влезе в положението-може пък и сериала да изпуска Mr. Green
mishelaa и ти си права, ама ако , недай Боже, стане нещо- пешеходеца е винаги с предимство.
Аз съм на 14-ти на лекар, и вече си забравих половината въпроси. Май ще си записвам.

# 232
  • sofia
Честито Богоявление! Много здраве и щастие на всички именници!

И аз да се отчета, че съм със сърцебиене, но това , което ме притеснява, е че понякога имам чувството, че сърцето ми пропуска удар. Не знам дали ми разбрахте обяснението. Туп, туп, пауза, туп. И в тази пауза не мога да си поема въздух. Случвало ме се е и преди, но напоследък доста често. Thinking

# 233
  • Варна
Честит празник на именниците днес!

Аз най-накрая направих албумче в априлското ни албумче, качих и тумбаче, и първите дрешки на бебо.  Laughing http://aprilki2011.snimka.bg/baby/trufel.561951.21984821

Сърцебиене си имам отдавна, почти всеки ден, но и доки предният път ме пита имам ли, без аз да се оплаквам и като казах "да", той: "значи Гинипрал-а ти действа". Та явно при мен е заради тези хапчета... Tired

След като ви четох снощните еротични сънища, взех, че и аз сънувах през нощта и за първи път, о, чудо, не се събудих от болезнени контракции! Защото при мен тези сънища и изобщо и най-малката възбуда приключва с втвърден корем и болки  Confused, та при нас всякакви еротики най-вероятно ще си останат табу до края. Twisted Evil Успокоявам се, че така поне намалям шансовете за завъждане на разни гадове и цистит, че и без друго не се престарават с вагиналните изследвания и урината при мен. Whistling

Утре съм на ЖК, та дано не ме изненадат с нова щуротия, че ме е страх от АГ-то вече, всеки път ми вкарва някой филм съвсем неволно и между другото... #Crazy

# 234
Честит Имен Ден на всички именници!!!  bouquet Да са живи и здрави с много любов да си носят името.  newsm44 Благовесна писаха ми и други мами и без проблем получих тяхните саобщения.ЛС-то ми е празно явно   bouquet

# 235
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
И аз да се оплача - тази нощ като ставах уж да пишкам имах лека изненада - разстройство. Сутринта още веднъж. Уж много внимавам, но дано да е само от лека настинка. Запасила съм се на работа с оризова вода, сварен ориз, чай от шипки... Simple Smile
И да напомня за срещата на Бургаските коремчета:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=536308.30

# 236
Привет мамчета! Искам да ви пожелая с малко закъснение да имате една хубава, здрава и незабравима година. Честит имен ден на всички именници и много  Simple Smile

# 237
Trufel, вчера гледах Ла редут-а и дрешките които ти си взела са точно тези, които и на мен ми харесаха  Laughing Laughing Laughing.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  Hug.

# 238
  • Свиленград
Честит имен ден на всички именници.Бъдете здрави и много щастливи.
По повод за сърцебиенето аз бях питала доктора и той каза че е нормално сърцето се натоварва двойно повече, а при мен може и тройно.Бях засякла че понякога бие със 105 удара в минута, но не ми пуснаха никакви изследвания.Те при нас често си ги спестяват.А да не казвам че от началото на бременността до сега не са ми взимали вагинален секрет за изследване.
Аз вече избрах имената - Дамян и Анастасия. Само ако има изненада ще съм малко затруднена.
Приятен ден на всички.

# 239
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,ДА НОСЯТ ИМЕТО СИ СЪС ЗДРАВЕ.разписвам се и аз за днес и се връщам да ви чета,че много сте изписали вчера.кажете ми как е "тензухени пелени" на англиѝски(на Вие сме с този език)за да поръчаме.

Общи условия

Активация на акаунт