На пазар във Варна - 13

• 54 924
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Филц има в магазин Слънчоглед. И шнурчета има там.
ул, Шипка 14
http://www.slanchogled.com/sunflower/Default.aspx

# 631
ее,вярно,че там има ..........благодаря  bouquet

# 632
  • Варна
...Някой беше питал за кана Брита -от четвъртък ще бъде в промоция във Метро за 32лв. кана +филтър.

Чудесна си, благодаря! Hug

# 633
Аз пак си търся шлифер, манто...абе нещо връхно за пролетта  с дължина до коляното , но като си помисля какво обикаляне ми се очертавааа направооо  Close Приемам всякакви съвети, предложения и препоръки къде да погледна. Simple Smile

# 634
  • Варна
Онзи ден ходих до Двете кули и там имаше доста магазини с поне 50% намаления и имаше нелоши неща.

# 635
В Ню Йоркър-а има по 80-100 лева са- бежови и черни, ако не се лъжа и нещо червено ми се въртеше в главата, в Уайкики (Гранд Мол и Двете Кули) има също там са около 40-80 лева, според дължината...

# 636
Аз пак си търся шлифер, манто...абе нещо връхно за пролетта  с дължина до коляното , но като си помисля какво обикаляне ми се очертавааа направооо  Close Приемам всякакви съвети, предложения и препоръки къде да погледна. Simple Smile

Моят шлифер е на ЗАРА - много съмдоволна, ноооо е купен предишна година. Но ако имат тази година ти го препоръчвам с две ръце! Пуснаха ли вече пролетните колекции? Като изпуснах намаленията, поне нещо новичка за пролетта да си купя  Blush

# 637
В неделя в Гранд мол-а зареждаха почти всички магазини с новите колекции...

# 638
Благодаря ви! Ще споделя каква съм я свършила Simple Smile

# 639
  • Варна
борсата се намира на "Чаталджа" 21 или 22. Незнам точно номер. На кръстовището на Ген.Колев и Чаталджа има една нова кооперация (бившата военна фурна).  Магазините се падат в иското. Има магазин за втора употреба дрехи, фризьорски салон "Красен стил" и до него е борсата. Отсреща се намира магазин за балони и украса (за ориентир)

Дано да сте ме разбрали, че не съм много по обясненията  Embarassed

Аз мин. седмица и днес си понапазарих някои неща. Видях, че са останали храни (пюрета, каши, АМ), биберони, шишета помпи, мисля имаше памперси, мокри кърпи, четки за шишета и т.н.

Barbera , кремчета имаше на Бочко, Пенатен, Саносан, Чико и Нивея мисля. От същите марки имаше и друга козметика.

Аз днес за 16,25лв си напазарих доста неща (кремчета, мокри кърпи, перилен препарат Sure Care и т.н.) Peace

Погледнах помпите за моя приятелка. На Авент бяха 80лв т.е. цената им е 40лв с намалението и приятелката ми каза, че е добра цена (аз не съм ползвала Авент и нямам идея как вървят).

Дано съм била полезна  Peace
Благодаря ти много! Аз обаче пак не съм разбрала. Реших че ще си купя от тази борса крем за мен, а те били бебешки  Mr. Green

# 640
  • София
Цитат
Благодаря ти много! Аз обаче пак не съм разбрала. Реших че ще си купя от тази борса крем за мен, а те били бебешки 

извинявай, не съм уточнила, че борсата е бебешка  Embarassed

# 641
  • Варна
missence благодаря за инфото, аз утре или в други ден ще я посетя, дано не е затворила вече

# 642
  • София
missence благодаря за инфото, аз утре или в други ден ще я посетя, дано не е затворила вече

мисля, че е до края на седмицата  newsm78

# 643
  • Варна
Къде има магазин на Пиер Карден? Поръчаха ми да го открия за един абитуриент, а гугъл нищо не казва.

# 644
  • York
Къде има магазин на Пиер Карден? Поръчаха ми да го открия за един абитуриент, а гугъл нищо не казва.
срещу  храма Св. Никола на бул Княз Борис  Peace

Общи условия

Активация на акаунт