д-р Румен Христов, детски хирург

• 15 408
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Здравей, milena 23 .Когато ходихме на преглед бяхме на година и един месец.Прегледа го и каза ,че като навършим 3год. пак да отидем на преглед и за операция.Каза ми да го наблюдавам да не получи изсипване и тогава веднага до час-2 да отидем за операция.Впечатленията ми са добри от доктора.Преди този преглед бяхме на операция за отпушване на слъзния канал и оттогава се наплаши малчо от доктори,но д-р Христов добре го предразположи и не плака-прегледа си го спокойно.А и пишлето не съм го заголила добре, че го боли и ми каза да не го мъча.Явно като му правят операцийката и тогава ще го цепнат.

# 16
Благодаря за отговора Similus,а на ехо граф гледа ли малкия,защото ние като водихме малки я не са го гледали на ехо граф.Д-р Христов сигорно ще има ехограф в кабинета,за да го види.

# 17
  • Варна
Не не са ме пращали на ехограф.От теб научавам, че трябва.Ще питам личната лекарка за това.Сигурно когато наблежи времето за операция ще ни пратят на ехограф и за другите изследвания.

# 18
 Здравейте,
 искам да ви попитам на каква възраст прави операция за неслязъл тестист др. Румен Христов?
 Този номер 0888 27 28 17 ли е негов личен?

# 19
  • Варна
Да,това е неговият телефон.Най -добре се обади и го питай това което те интересува.Доколкото знам,различните лекари имат различни мнения по този въпрос.

# 20
capris, благодаря ти! Още в Понеделник ще му звънна.

# 21
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ох, и ние се сдобихме със пъпна херния.

# 22
Моя син е с ингвинална херния.Личната лекарка ни даде направление за хирург.Д-р Румен Христов е в Света Марина на 2 етаж 263 кабинет.Телефона му е 0888272817.Работи със здравна каса.На нас ни предстои операция,която ще ни я прави той.Стискайте палци.
Как разбрахте ,че има ингвинална херния?

# 23
  ако може напишете ми и на мен кординатите

Общи условия

Активация на акаунт