Отговори
# 585
  • София
Течните пробиотици нали са по добри от капсулите или бъркам?
http://www.iherb.com/Childlife-Colostrum-with-Probiotics-Orange- … 1-7-oz/10630?at=0 Бобка а да имаш отзиви за това което си намерила?
Правили се почивка от пробиотиците,за децата става въпрос?

# 586
  • Бургас
Здравейте!
След дълго избиране на добавки направих и аз първата си поръчка в Iherb.Шипнаха я още същия ден,сега да видим кога ще пристигне.
Ето и моето кодче за  5$ отстъпка KOV672
Не се притеснявайте да го ползвате  Wink
Ето и още едно-на колежката KOL589

# 587
  • Бургас
Момичета (и момче  Wink ), коя Омега 3 поръчвате, като я няма тази на Нау?

# 588
Аз онзи ден поръчах

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 589
  • Бургас
Ninia , благодаря! Не бях забелязала, че има такава разновидност.
А защо ли е по-скъпо от това? newsm78

# 590
Сигурно заради капсулите Odor Controlled - Enteric Coated.

# 591
  • гр.Добрич
Аз също бях купила от тази Омега 3 и тогава казахте, че нямало смисъл да бъде ентерик. Разграждала се не където трябва.

# 592
  • Бургас
Сигурно заради капсулите Odor Controlled - Enteric Coated.
Уффф ..да. При мен е безсмислено, защото и аз и децатa ги дъвчем  hahaha . Ще трябва да потърся някакъв друг компромисен вариант, докато заредят отново Now-ското.

# 593
Аз също бях купила от тази Омега 3 и тогава казахте, че нямало смисъл да бъде ентерик. Разграждала се не където трябва.

Няма смисъл да. На мен не ми пречи да дъвча капсулите.
Доста се чудих какво да взема след като я няма кофата, а и другата по-малка разфасовка от 8$  Rolling Eyes
Важно за мен беше да е молекулярно дестилирано, да не е на Солджар или Натрол ( защото сме ги пили), да не е Natural Factors, защото не са минали тестовете, цената също беше от значение....  Laughing

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 594
Поръчката от 13 декември най-после дойде. само че на митницата - над един кг явно се получава след обмитяване. Важното е, че е тук.

# 595
Здравейте,

Току що направих първата си поръчка от iherb. Сега ще чакам да видим как ще стане с доставката. Гледам обсъждали  сте надълго и широко особеностите на българските митници / пощи. Досега поръчките ми (от други сайтове) винаги са идвали в пощата - ще видим с тази пратка как ще е.

Дадоха ми кодче за 5$ отстъпка RAJ617 - ако на някой му върши работа Simple Smile

Ще следя темичката Simple Smile

# 596
  • гр.Добрич
Кои капсули дъвчите, на Омегата ли? Ужасно миришат на риба.

# 597
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037 Идвам от митницата, получих си последните колети от ноември и декември!?! Бях забравил какво съм поръчвал...

Тази сутрин видях, че се е появил в склада отново PQQ(пироло хинолин хинон), субстанцията от която очаквам да ме върне в гимназията. Mr. Green

Поръчах го веднага.

Рени - хората като цяло са много доволни от iHerb, но са притеснени от разнопосочната практика на нашите пощи. Когато нещата улегнат и хората се успокоят, въпросите ще станат по-смислени и ще обсъждаме обичайните неща.

# 598
Здравейте отново. Та днес нашия познат отиде до Свиленградската митница с моята лична карта. И му казали че не могат да му  дадат пакета ми само с личната ми карта. И че спрели пратката защото съм надвишила над тяхната допустима валута за деня по курс нещо си такова което не го разбрах защото пратка ми била за 78долара демек нещо до 50долара ли трябвало да бъде абе утре да съм се обадела на телефон та да видим дали ще ми го пратят или привикат на място. Направо незнам тук какви правила важат. Дори не разбрах с колко ще ме глобят.

# 599
  • Бургас
Кои капсули дъвчите, на Омегата ли? Ужасно миришат на риба.
Ами на мен ми харесват ... Blush Май и на децата, защото все ме гонят за още рибени бонбонки  Mr. Green
На Натрол има ароматизирани капсули, но пък обвивката им е много твърда, докато на Нау са по-мекички  Embarassed Първоначално много ми миришеха на риба, но сега си ми харесват  Blush

Общи условия

Активация на акаунт