САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 59

• 84 395
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
ОООООбичам те, Ева! Heart Eyes

# 391
Момичета, дали банката ще ми пусне поръчка от 5 евро или ще я откаже - най-вероятно. Някой имал ли е такъв случай?
 newsm78

# 392
  • София
Момичета, дали банката ще ми пусне поръчка от 5 евро или ще я откаже - най-вероятно. Някой имал ли е такъв случай?
 newsm78

Въпросът ти не е за тук.
Как ще пуснеш поръчка за 5 Е ??????? newsm78 newsm78 newsm78

Код  48364 винаги дава БД + подарък стига да са спазени условията на кода . Peace

# 393
  • Бургас
Код 48364 ми даде БД и подарък - някакъв сак ROSE GRIS. Поръчката ми беше за 16Е и я прие и отрази в суивито веднаган  Peace
След дълго дебнене днес и аз успях да се възползвам от този код, защото почти цял ден ми даваше само подаръка, но без БД  Peace

# 394
Код 48364 ми даде БД и подарък - някакъв сак ROSE GRIS. Поръчката ми беше за 16Е и я прие и отрази в суивито веднаган  Peace
След дълго дебнене днес и аз успях да се възползвам от този код, защото почти цял ден ми даваше само подаръка, но без БД  Peace

e какво дебна,за да ти даде БД.При мен не става Sick

# 395
Уж се мръщех на намаленията, днес отпътува и втората поръчка... по 1Е, по 2Е, по 10 Е.... и хайдеее, голяма зарибявка е  Crazy

ПП Едва сега виждам къде съм постнала, съжалявам за спама  Embarassed беше за другата Ларесутска тема  Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 16:07 от Merlinski

# 396
  • Бургас

e какво дебна,за да ти даде БД.При мен не става Sick
Ами дебнах да ми хване БД, и на мен дълго не ми даваше БД, но най-накрая стана /не съм сменяла нищо в кошницата/. Сменях акаунти, накрая на единия се хвана /не е нов/.

# 397
Момичета брадичка много ясно го каза какво трябва да се направи за да може 48364 да даде и БД и подарък. Ето

RNR, не е до сума, а до наличието на 2 артикула, които да не са от албанския сектор. Твоите неща си отговарят на условието, но за мацките с неща само от червения сектор си трябва и жокер като калъфките Wink
Peace

# 398
Дайте нещо евтино, с което да ми хване 48364. Мерси предварително  Hug

# 399
супер сте Hug благодаря за темата и помощта

# 400
  • София
tanitas, той не е за новата колекция, виж в условието пише че дава намаление от Е/З Peace

да, вярно! грешката е моя в недочитането, а интересното е защо съм си записала, че е БД за талисиийм ... това ми е чудно ... нали уж талисийм се влияят от тоделни кодове, а не от общите, сега явно е някакво изключение .... Confused

# 401
ЕВА благодаря!   bouquet
Код 68888 ми намали всичко от едно-двуевровите с още 10% и понеже сумата ми беше около 80 евра ми излезе по-изгодно от код за БД. Peace

# 402
 newsm78

Проблемът не е банката,а Ларедут.В други сайтове съм пускала и по-малки суми,но ЛР не пращат за под 10 Е ( има и малки изключения,но не разчитай)

# 403
Има ли причина да не ми работи прозорчето за кодовете?Не ми дава да кликвам върху ok

да, причината е че не си прочела какво пише в първия пост относно въвеждането на кодовете.
Напротив прочела съм,но на първа страница пише,че ако нищо не се случи след въвежданито на кода, а аз изобщо не мога да го въведа.Не само един код ,пробвах с 20 различни и нищо

# 404
има ли още някой друг код с БД и подарък освен 48364?

Общи условия

Активация на акаунт