САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 59

• 84 625
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • София
В първия пост ли надникна случайно?

Кодчето 73695 - 35 от 60 евро и БД
не мога да го задействам на 60Е, захапва на 80 newsm78
сигурно нещо бъркам, но много пробвах преди да споделя Embarassed

Възможно е, аз пробвах също със скъп артикул. То почти всичко е намалено достатъчно, но поне това ,че дава БД и само с албанци е достатъчно.   Grinning

# 152
ами намерих го с чичо гугъл и реших че ще ви хареса

# 153
  • София
Здравейте, дами!
И аз да се разпиша!
Имаше код за нови клиенти , които намаляваше с 10 евро, ако някоя от вас го има , ще съм много благодарна да го сподели!
    bouquet  bouquet  bouquet

# 154
Код 73695 - 35 от 60 евро и БД. Намалява колекция Е/З 2010
До 31.03.2011

Дава БД и само с Албанци!

Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug   bouquet    bouquet   bouquet  
на мен този код не ми намаля от 60 евро newsm78 на някой намаля ли му

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 22:48 от bibi_784

# 155
  • София
Здравейте, дами!
И аз да се разпиша!
Имаше код за нови клиенти , които намаляваше с 10 евро, ако някоя от вас го има , ще съм много благодарна да го сподели!

Вече го няма кода за покана.Спряха ни кранчето ! Simple Smile

# 156
  • София
Здравейте, дами!
И аз да се разпиша!
    bouquet  bouquet  bouquet
Здравей, правилата на играта се промениха малко, кода за канещия е 41831.
А поканения трябва да направи първата си поръчка за минимум 49 евро(ползва и БД за такава сума), за да получи канещия ваучер за 1 2 евро. И ваучера се получава едва, когато поканения си получи поръчката и има фактура за доказателство.
Кодове за хлебопекарни и тем подобни вече няма, тоест има, ама не за нас.
Строго персонални се и могат само французойките по телефона да ги ползват.

ами намерих го с чичо гугъл и реших че ще ви хареса
Благодаря, на мен ми харесва, важното е на вас да ви харесва и да е полезен!  Peace

# 157
  • София
Здравейте, дами!
И аз да се разпиша!
    bouquet  bouquet  bouquet

Нищо, българина е изобретателен , ще измислим нещо друго! Laughing

Да е жива и здрава ЕВА, вече толкова време , денонощно ни помага!

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 22:57 от iankampanova

# 158
къде се пише код за подарък? аз това си поръчвам https://www.laredoute.fr/Panier/basket.aspx?presCodeToGo=nopeZone#nopeZone

# 159
Здравейте, дами!
И аз да се разпиша!

Нищо, българина е изобретателен , ще измислим нещо друго! Laughing
Ами то май точно защото е изобретателен са ни спряли кранчето Whistling

# 160
  • София
къде се пише код за подарък? аз това си поръчвам https://www.laredoute.fr/Panier/basket.aspx?presCodeToGo=nopeZone#nopeZone
От първия пост:
Цитат
4. Кодът, който сте решили да използвате, се изписва в празното поле под артикулите в кошницата срещу надписа Saisissez votre code offre spéciale и натискате ОК или Enter.
- Ако кодът се е задействал, това моментално ще се отрази в кошницата ви: ще ви се намали сумата, ще ви се занули доставката, ще ви излезе допълнително  поле с подаръка най-отдолу след въведените артикули /в зависимост от бонусите, които дава съответния код/.
- Ако ви се появи червен надпис, това означава, че кодът вече не е актуален; че не се хваща на въпросния акаунт; че подаръкът е изчерпан, или ще е наличен след определен брой седмици.
- Ако след въвеждането на кода нищо не се промени в кошницата ви, това означава, че някое от условията на кода не е спазено.
- Ако решите да смените кода, който сте въвели трябва първо да натиснете надписа Je change/J'annule mon offre и след това да напишете новия в полето, в което сте написали предния и да натиснете ОК.

А линкът е към кошницата ти, в която не можем да влезем.

# 161
  • София

Прочети първо първи пост и ако тогава не ти е ясно нещо - питай!

# 162
  • Пловдив
Папило,разбираме че ти е 1 поръчка.Опитваме се да ти помогнем,ама прочети 1 стр.И аз или който и да е не може да ти влезе в кошницата.Мага де ама напиши мейл и парола

# 163
ами направих си поръчката и си написах един от кодовете за безплатна доставка. Тя наистина веднага се отрази в сметката, но се питах (или по-скоро вас ви питах) дали мога и допълнително да си напиша код за подарък ?

# 164
Код 73695 - 35 от 60 евро и БД. Намалява колекция Е/З 2010
До 31.03.2011

Дава БД и само с Албанци!

Обяснете моля като на неразбиращ мъж какво е " само с Албанци"?

Общи условия

Активация на акаунт