САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 59

• 84 571
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Не съм пазарувала около половин година от Ларедут и сега виждам, че има много промени. Моят проблем е, че не мога да въведа кода в полето бутонът ОК не ми е активен, излизах и влизах в акаунта си и нищо не става, защо така?

защото не си прочела първия пост. Wink

# 196
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Голям срам, прочетох първа страница, но текста с големите букви който се отнася до моя проблем, някак си съм го пропуснала, мерси   bouquet

# 197
En ce moment sur LAREDOUTE.fr découvrez le Blanc à la folie ! Et en plus bénéficiez de jusqu’à -40% sur toutes les collections automne-hiver 2010 de La Redoute ! Mon code offre spéciale 68411Code offre spéciale pour profiter de vos réductions : 68411 -30% sur les collections LITERIE, LINGE DE MAISON et JOUET. -25% sur les collections MOBILIER, PETIT ELECTROMENAGER et AMPM. -20% sur les collections GROS ELECTROMENAGER, IMAGE et SON ET PAGES VERTES !* * Offre non cumulable avec une autre offre, valable jusqu'au 11/01/2011. Hors pages et prix rouges et shopping prix. Dans la collection AMPM sauf prix rouges. Sur laredoute.fr sauf nouveautés, exclusivités et prix déjà démarqués..
 за знаещите френски и пазаруващите, ларедут ми даде някакъв код 68411 , доколкото аз разбрах е за 40 процента от колекцията 2010

# 198
  • София
В тази статия са синтезирани  последните актуални кодове, както и кодове за БД :
http://zonapromocode.com/goliamo-zimno-namalenie-laredoute

# 199
Е, добре, де... 48364 ми даде БД с разни артикули...Махах, слагах... и сега не ми дава. Имам и албанци и едно, което уж не е албанци, ама е солдес. Не можах да разбера кой беше ключовият артикул за БД. Моля да ме просветлите  Hug

Аааа, ето!! За който се чуди като мен - трябва да имаш минимум 2 артикула солдес от зеления сектор, за да ти работят 48364 и 48372  Peace

# 200
нито един  ли няма за БД който да ви се лови  -при  мен не  Cry

# 201
Записче,първа поръчка ми е и нито един от кодовете не ми се хаваща Sad

# 202
За БД ми хвана-61158,а също и -48364 има и подарък.

# 203
Нищо не се лови

# 204
Потвърждавам извода на Mona Siniora за двата кода с БД и подарък thumbsup Лично на мен ми отне 1 час да комбинирам това: http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-drap-de-laine.aspx?produc … =1&pos=tg_n_n с какви ли не артикули, докато стигна до същия извод - кодовете действат и при мен с най-малко 2 артикула от зеления сектор ( в случая с две дамски тениски на Типстер)!

# 205
  • Бургас
Като се спазват условията се ловят кодовете, а като ви мързи да четете, ще си плащате доставката Twisted Evil

# 206
Като се спазват условията се ловят кодовете, а като ви мързи да четете, ще си плащате доставката Twisted Evil

в моята кошница са 19 артикула само от зеления сектор, но ми дава само подаръка. доставката не Sad сутринта пуснах с единият без проблем. какво стана сега не знам

# 207

в моята кошница са 19 артикула само от зеления сектор, но ми дава само подаръка. доставката не Sad сутринта пуснах с единият без проблем. какво стана сега не знам

И при мен така

# 208
48364 хавана ми, Simple SmileSimple SmileSimple Smile какъв е подаръка??

# 209
  • София
48364 хавана ми, Simple SmileSimple SmileSimple Smile какъв е подаръка??
Метла.

И при мен така
От този списък, който днес е актуализиран  специално за хора, които нямат желание да се
напрегнат малко да потърсят или да почетат...направен е само да видят  кода, да го копират и да го използват! Естествено, преди това би било добре да погледнат и условията, дали ги устройват... нищо ли не ви се хвана?

Общи условия

Активация на акаунт