САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 59

• 84 400
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, изпратиха ми това:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d2ab1ce61b40848fd8
код е и е свързан с фейсбук, но не знам за какво е и дали е еднократен.

това е за първите 5000 хиляди пуснали поръчка, получават 50 ФБ кредита, които се ползват само за игри във ФБ, а в по - интелигентните държави и за други неща, примерно годишна застраховка. 50 фб кредита са към 5 долара.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 10:14 от deni4ka_m

# 346
Аз съм от новите откриватели на сайта, записвам се и в тази тема и се връщам на зад да ви чета  Simple Smile
Поздрави за Алекс и Ева, шапка ви свалям за това което правите   bouquet

# 347
И аз получих този код 33 553, но при мен не работи...Досега рових за кодове за намаление в евро или за подарък+безплатна доставка, но нищо ново не открих. Използвах вече 48364, 48372 ми дава само подарък, както на всички. Чудя се дали да не направя акаунт на мъжа ми  и да ползвам отново 48364...newsm78 Вие на какво име правите втория си акаунт?

# 348
  • Бургас
RNR, не е до сума, а до наличието на 2 артикула, които да не са от албанския сектор. Твоите неща си отговарят на условието, но за мацките с неща само от червения сектор си трябва и жокер като калъфките Wink

# 349
Здравейте. И аз пуснах с този код 48364. Две неща бяха за 10 евро и ми махна доставка. Даде ми и подарък сак

# 350
  • София
А и не става въпрос за 48364, а за 48372ooooh!
За първия всички би трябвало вече а са разбрали, че дава БД, втория е проблемен... Tired

# 351
Мами здравейте,знам,че темата не е за тук но моля ви кажете ми защо когато един артикул го има ,а когато го сложа в кошницата ми го огражда в оранжаво.

# 352
  • Там....където всичко е възможно ....
Мами здравейте,знам,че темата не е за тук но моля ви кажете ми защо когато един артикул го има ,а когато го сложа в кошницата ми го огражда в оранжаво.
Трябва да го махнеш.
Ограждането в оранжево означава ,че ще е наличен след -найсе седмици  Peace

# 353
получила съм код на фактурата си, той само за мен ли е или и за вас става?
ако става за всички ще ви го споделя Simple Smile

# 354
  • София
получила съм код на фактурата си, той само за мен ли е или и за вас става?
ако става за всички ще ви го споделя Simple Smile

Предполагам ,че кода го има на всички фактури.
Ако трябваше да пазаруваме само с лично изпратени кодове ЛР щяха да фалират! Joy
Кодовете са всички ,стига да не е от персоналните.Тях обаче не изпращат по фактурите.

# 355
  • Пловдив
Момичета,маратонките сега от намалението...има ли шанс още да се намалят или искам много да знам  Embarassed Wink

# 356
  • Варна
Момичета,маратонките сега от намалението...има ли шанс още да се намалят или искам много да знам  Embarassed Wink

Така зададен въпроса - да, има шанс. Има шанс също да се увеличат, да свършат, или да ги пуснат по 15 цента.

# 357
  • Пловдив

Така зададен въпроса - да, има шанс. Има шанс също да се увеличат, да свършат, или да ги пуснат по 15 цента.

Ех,ама не пропускаш момент да "хапнеш" някой,а... Laughing

# 358
  • Дивия Северозапад
Момичета, мога ли с някакъв код да намаля тези обувки http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-en-cuir.aspx?productid= … =1&pos=10_n_n

# 359
  • София
Момичета, ама при вас е весело!  Laughing
Между другото, много от вас сигурно са засекли начина на "правене" на кодовете с подобно действие - а именно работещ код плюс или минус 8. Така сигурно Евка е налучкала 48372 (от 48364).

Можете да пробвате и сами - току-виж излезе още нещо полезно.

Общи условия

Активация на акаунт