Жените Рак 2!

• 23 858
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Все по-често се улавям, че започвам да изпитвам страх от новите неща. Например - нов бизнес или самото му стартиране, нов дом, ново училище за детето да речем...А преди така лесно ми беше. Някак си решавах и го правех, а сега още с отварянето на дума за нещо и веднага ме обзема някаква несигурност и нерешителност.
В смисъл избора си правех по-лесно и вземането на решения ми бяха по-лесни.

Е то няма нищо странно в това, новите неща ни вадят от "коловоза", който пък ни носи сигурността и спокойствието и уюта, който си харесваме  Wink
Много мразя, да ме вадят от коловоза  Crossing Arms

# 631
# 632
  • София
И аз, и аз.  Mr. Green

# 633
Нови неща не ме плашат, стига да са изпланувани до последната вероятност, ако ще с 10 плана и 15 подточки на вероятност. Blush Трябва да ми носят същата сигурност като старите. Crazy

# 634
  • София
Нови неща не ме плашат, стига да са изпланувани до последната вероятност, ако ще с 10 плана и 15 подточки на вероятност. Blush Трябва да ми носят същата сигурност като старите. Crazy

Анджак Simple Smile Планове, подточки...сигурност...коловоз Simple Smile

# 635
 Joy Joy Joy
С вас съм. Sunglasses Laughing

# 636
  • да има едно лесно - на мотора
Повтаряме се  Mr. Green , но и аз към любителите на коловоза ,плановете с точките и подточките ...  Laughing

# 637
  • Варна
Ама......къде се губите,рачки.... newsm78

Ние с моята дева приключихме. Септември, 2010год. се запознахме...имаше я страстта,любовта,искриците...всичко....но последните месеци нещо куцаше,та....ами,видя му се края. Щастлива съм (казвам го през сълзи) Simple Smile FREEDOM! Wink Никаква болка вече......нищо,че още го обичам и страдам,но ще го преживея...макар и трудно.
Аз пък, май никога не съм страдала за мъж.
Нещо не съм типичен рак newsm78

# 638

Ние с моята дева приключихме. Септември, 2010год. се запознахме...имаше я страстта,любовта,искриците...всичко....но последните месеци нещо куцаше,та....ами,видя му се края. Щастлива съм (казвам го през сълзи) Simple Smile FREEDOM! Wink Никаква болка вече......нищо,че още го обичам и страдам,но ще го преживея...макар и трудно.
Аз съм страдала за мъж, но за Дева не Simple Smile

# 639
  • София

Аз съм страдала за мъж, но за Дева не Simple Smile
И аз така.  Mr. Green

# 640
Аз пък съм скарана с планирането и сигурността.
Винаги живея ден за ден, дори в материален аспект, и рядко мисля за утре.
Добре че са родителите ми, да подсигурят по един влог на децата, за обученеито им някой ден, че майка им вятър я вее на бял кон  Twisted Evil
И мъж Рак, ама мисли, м оже би щото е мъж. Вечно планува, смята, умува....за разлика от мойто разсипничество.
И аз не съм страдала за мъж Дева, какъв пропуск. Затова пък изживях един стрелец и го зарязах накрая с чиста съвест!
Ама мойто раче, за никакво друго зодиакално животно не си го давам, толкова ми е  Heart Eyes, въпреки че понякога ме изкарва извън релси....може би в това е и трупката.

# 641
Мен всички ме изкарват извън релси, рано или късно.
Но и аз съм си непоносима, така че е взаимно.  Crazy

# 642
  • София
А, финансово и аз не съм в състояние да правя планове. освен от дега за след 5 минути.  Crazy Човек с по-широки пръсти от мен едва ли има.

# 643
Ела да си ги премерим  hahaha
Винаги съм чела, че Раците са стиснати и спестовни.
Много ми е странно, защото нямам никакъв афинитет към събиране на пари.
Клеми, знаеш в подсъзнанието сме коментирали, че колкото повече харчиш, толкова повече получаваш.
Та съм съобщила на мъжът ми, че парите са за харчене, и колкото повече, толкова повече. Той се  #Crazy ама засега си трае. В интерес на истината, никога не съм оставала без пари, но винаги съм имала толкова колкото ми трябват (независимо за какво). За това, няма как да спестявам  Twisted Evil

# 644
Аз имам афинитет към събиране, ама не ми се получава  Joy
Последните 2 месеца съм спестила по 40 лв, направо ше забогатея  Joy

Общи условия

Активация на акаунт