Отговори
# 510
  • София-Младост
Здравете, момичета! Въпросът ми е за т.н. макарони (сладките). Гедам ги толкова красиви и привлекателни из всички сайтове и блогове и съм се навила да пробвам. Да питам тези, които са правили и яли от тях, струват ли си или са просто слепени цветни целувки?
Яла съм купешки...струва си.

# 511
Здравейте,мога ли да шприцовам разбита сладкарска сметана върху торта с крем от заквасена сметана+течен шоколад?

# 512
Здравете, момичета! Въпросът ми е за т.н. макарони (сладките). Гедам ги толкова красиви и привлекателни из всички сайтове и блогове и съм се навила да пробвам. Да питам тези, които са правили и яли от тях, струват ли си или са просто слепени цветни целувки?
Яла съм купешки...струва си.

Аз обаче не ги харесвам  Laughing  Confused иначе можеш да пробваш преди да ги направиш Wink цената е 70 лв/кг.
Хубави са на вид : цветнички, но на вкус не са ми особено любими. Прецени си сама. Вкусове всякакви  Peace

# 513
  • Бургас
Използвате ли замразен спанак - от този на кубчета ? Питам се дали го мият, преди да го замразят...

# 514
Въпросът ми не е за готварския форум, ама като не знам къде да го задам...   
То не е и толкова важно  Crazy   Embarassed, просто ми прави впечатление, че вече няколко пъти публикувам отговор в различни теми, а броят на публикациите ми не се променя - защо така? newsm78

# 515
  • Пазарджик/Лондон
Бончил1 , ето инфо къде се отчитат и къде не  :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0

# 516
Има ли някой? Имам въпросче ...
Взех свинско и искам да го сготвя с домати. Чудя се дали да не добавя и малко вино, но нямам червено. Вървят ли домати със свинско и бяло вино?  Blush

# 517
вървят, ама ти си имаш домати, може съвсем да прескочиш бялото вино.

# 518
  • София
Покрай направата на торта си купих шприц и има приставки за сладки с различни формички. Моля да ми помогнете с рецепта за подходящи, да си използвам придобивката пълноценно.  Wink

# 519
вървят, ама ти си имаш домати, може съвсем да прескочиш бялото вино.

пеп-4о, мерси, но бях добавила виното вече. То и аз една импровизация правя ...  ooooh!
Дано да не се окаже, че няма да имаме вечеря тази вечер. Мислех, че "манджата" е готова, но се оказа, че месото е още жилавко, та добавих още вода.  Blush

# 520
за доматите и свинското -ами направи едно задушено ,ако имаш лук ,морков ,гъби /може и без тях /дафинов лист и виното ,после сервираш върху пюре

# 521
Neda,кажи повече за този шприц.Търся си и не съм виждала по близките ми магазини.Откъде го взе,някоя снимка ак имаш?

# 522
  • София
Дес това са формите, за които питам
Майка ми е правила навремето помня едва, но ....прекалено отдавна.

# 523
  • София
За всичко можеш да ги ползваш,аз имам абслоютно същия шприц,просто прояви въобръжение  Hug

# 524
за доматите и свинското -ами направи едно задушено ,ако имаш лук ,морков ,гъби /може и без тях /дафинов лист и виното ,после сервираш върху пюре

Точно това се получи (без дафиновия лист). Вкусно беше.   chef

Общи условия

Активация на акаунт