Звездни компромати-90

• 68 813
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Домът на А. Петрова е ужасен кич, въобще не ми хареса, ама хииииииич. Добра идея, но обзавеждането, цветовете и т.н. са отврат. Sick

Дали може някъде да се види? Пропуснах да го гледам днес!

На сайта на Нова Плей го има качено предаването. Не давам линк, защото утре няма да води към него.

# 736
Не мога да повярвам, че всички са се облекли горе-долу добре. Дженифър Лопес с тоалета, който страхотно подчертава талията е разкошна. Много ми хареса и Сандра Бълок, но без косата, тя някак затваря роклята. Не мога да си представя да си 160 см висока и да носиш рокля като Ева Лонгория. Хелена Б.К. ми хареса много, особено различните обувки, отдалеч си личи че е с Вивиън Уестуд. Много странна ми се стори и Ема Стоун с този прасковен цвят и супер семпла рокля. А Брад Пит е умопомрачаващ, както едно време преди Анджелина.

# 737
Лелеее, заболяха ме очите от къщата на Петрова... Sick баси кича, а тя горката две смислени думи не можа да свърже. Само ъкаше и мъкаше. Confused

# 738
Е, хич не я харесвам тая госпожица Петрова. Няма вкус момичето и това е, ама и стига е парадирала с това Юридическо образование и работа при най-добрият нотариус, че вече ме заболяха ушите да го слушам. Не бих живяла в такава къща, ако не ми позволят да я ремонтирам Wink

# 739
това нова плей изобщо не ми тръгва, вероятно за сървъра от чужбина е така Close

# 740
  • Има много детски смях.
Седнали били родителите и да пият сутрешното си кафе,да бе да,мама седнала с "калпака"??????? #Crazy

Всички, облечени в тон с интериора.  Joy Joy Joy Калпака, обаче нещо хич не се връзваше.

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 16:20 от Umma

# 741
Къщата е абсолютен кошмар!  Laughing  Антония Петрова допусна и грешка по повод на Сътворението на света в Сиктинската капела, която е на Микеланджело, а тя каза Леонардо да Винчи... В дрешника й видях и обувки, които и аз имам  Simple Smile  което ще рече, че не всичко й е ужасно скъпо.

# 742
Какво и е на лицето на Кристина Агилера? Shocked

# 743
  • София
...А Брад Пит е умопомрачаващ, както едно време преди Анджелина.

Мдааа, най-после  Heart Eyes

# 744
  • София /Сухата река/
http://play.novatv.bg/play/239761/?autostart=true /къщата на Антония Петрова
1 час и половина след началото ''На кафе'' ooooh!

# 745
Още за GOLDEN GLOBE 2011: Селекция на най-добре и
най-зле облечените звезди.

# 746
Еехей, аз един път, на път оттам, я бях снимала къщата й (предполагах, че е нейната, защото беше единствената кръгла), сега ще погледна дали съм познала ил' напротив.

# 747
Момичета, Албена Михова на колко е години??

# 748
Тъй, сега и аз да се изкажа.. Laughing

Най-много ми харесаха роклите на Ева и на Лопес, и аз бих сложила такива, въпреки, че не обичам черно.
Обожавам зелено, но нито една рокля в зелено не ме грабна. Анджи пак се е облякла в бабешка рокля. А какво парче беше на времето. Брад не ми хареса с тая папионка и неподходящи очила.
Като цяло ми хареса Сандра Бълок. Много й подхожда тази прическа, много ми е сладка. И роклята и подхожда. Скарлет няма какво да я коментирам, безлична както винаги.
Не ми хареса и роклята на Натали Портман, а Меган Фокс изглежда ужасно състарена, има изморен и измъчен вид. Мила Йовович, бе прекрасна, както винаги  Heart Eyes..не че друго просто ми е любимка.

За Ан дори не знам какво да кажа, винаги ми е било трудно, да я коментирам, може би я определям за малко странна. А Кристина Агилера има нужда от спешна промяна, още не мога да повярвам, че от една крехка и красива жена със стил се превърна в лелка.

# 749
  • София
Току що изгледах предаването ...
Абсолютен кич ... абсолютен  Sick
И кое точно е по Фън Шуй ?
Стаите са толкова претъпкани и натруфени,
че направо те задушават, а цветово пък хептен.
Толкова много пари хвърлени на вятъра  ooooh!
Но пък в крайна сметка, щом си им харесва ...
Нали ние няма да живеем там  Wink

Общи условия

Активация на акаунт