ФУТБОЛНИ фенове - (тема 8)

• 20 909
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • Манчестър
Аве, що така с лошо  Laughing Аз титлата съм я отписала, както написах по-горе Simple Smile Той и Руни не трябваше изобщо да играе в тоя мач, щото трябваше да е наказан, но уви.. Между другото рядко се вижда съдя да ощети Ман Ю.

Не бе душа...не съм с лошо...само съм аналитична.....а,...и Съра съвсем адекватно обърка и селекцията и тактиката. Сигурна съм,че ако Митко беше почнал титуляр, играта щеше да е друга....караи, има и друг мач...

Големия маитап при мен в North West е,че Евертън отпаднаха за FA cup от Рединг с 0:1...

# 616
Големия маитап при мен в North West е,че Евертън отпаднаха за FA cup от Рединг с 0:1...

Да, язък за усилията , които положиха.

Лека  Hug

# 617
Добро утро .Да моите загубиха,честито на Челси.Аткинсън даде според мен измислена дузпа.Стиснете тази седмица един палец.Малкият ми син заминава днес на международна математическа олимпиада в Букурещ.

# 618
Чаша горещо кафе, в това студено утро... Зимата изчака да стане март месец, за да си покаже рогата...  Hug

# 619
  • Mars Hotel
Добро утро!
Снощи ме лишиха от комп и не можах да "гледам" мача с вас, но и сама щях да съборя блока.

Макар, че е толкова студено днес, ми е едно топло и леко на душичката! Mr. Green
Титла може и да нямаме, но друго си е да праснеш Юнайтед. (Моля, фенките на МЮ да не се засягат, бъдете великодушни и ме оставете да се порадвам малко, пък вие ще се радвате като станете шампиони.)

Иначе мисля, че не само Анчелоти има връзка с Анелка, но и Абрамович има такава с Торес. Друго обяснение няма.

Гри, успех на синчето!

# 620
  • Варна
 Mr. Green, дубрууютруу  Mr. Green
Гри, успех на синчето!  Peace

Днес играят
21:45       МанчетсърСити-Астън Вила
23:00    Валенсия - Барселона

п.п. Мен ме е яд и за червения картон на Видич, пък.
 Иначе Ван Дер Саар, въпреки двата гола, си заслужи най-добър играч
http://gong.bg/view_article.php?article_id=188927

# 621
  • España
Тази вечер играят моите хора! Слава Богу,че Пеп все пак ще бъде с играчите си и ще може да дава указания от скамейката! Дано да се е възстаноеил наистина,че какви ли не неща се изнесоха ,като инфо в медиите Sad
Шави пак е в отбора,което е добра новина,още повече на фона на липсата на Пуйол и Валдес!
Валенсия е много труден за побеждаване отбор,особено на свой терен,така че мен и един равен би ме устроил Laughing  А защо не и  с нещо ....още "по-така" да не ме зарадва моят любимец-Меси? newsm78 Laughing
Из ония дни гледах едно интервю с Лео от 2003(още като юноша бледен Laughing),толкова скромно и чисто същество...още повече го заобичах Grinning От Аржентина си купихме една книга(всъщност доста книги,но една за Меси Laughing) ,казва се "Момчето,което не можеше да порасне",много интересна....

Открих един любопитен сайт-смях да става-http://nezasada.neseriozno.com/2011/03/02/топ-на-топте-10-те-най-пленяващи-прическ/

Довечера някой мераклия да гледа Валенсия-Барса има ли? То ,верно е още " компотено време" newsm78 Laughing,обаче ето по едно ВИНО-АРЖЕНТИНО   за отскок-

Гри,стискам палци на математика!

# 622
Гри, и аз стискам палци! Дано спечели  Hug

Роми, аз мога да понахвърлям по едно оЧо от време на време на мачЯ Simple Smile Ама като знам, че Барса пак ще победи, нямам особен интерес. Давам прогноза 0-2 (или победа с 2 гола разлика на Барса).

# 623
Еха, какви страсти е имало тука  Hug

Освен на Анели програмката - гледам има и FA Cup
Arsenal- Leyton Orient (2145 БГ военно )
Manchester C.   - Aston Villa 2145
Някой да знае първия дали ще го дават по ТВ?  newsm78 (макар да не знам искам ли да си го причиня да гледам Mr. Green)

# 624
По Нова Спорт мисля, че ще го дават  Peace

# 625
Мерси, Блу   bouquet

# 626
Всъщност сега виждам, че по Нова спорт дават Ман Сити... май Арсенал няма да ги излъчват. Жалко.

# 627
Аз ги гледам тук http://skysport1.info/ Арсенал водят 3-0, надявам се да не стане като с Нюкасъл, че май ше полягвам преди края на мача  Mr. Green

# 628
  • España

Роми, аз мога да понахвърлям по едно оЧо от време на време на мачЯ Simple Smile Ама като знам, че Барса пак ще победи, нямам особен интерес. Давам прогноза 0-2 (или победа с 2 гола разлика на Барса).

Не само,че Барса не бие(още по-малко с 2 гола разлика),не само ,че Меси си спечели жълт картон(нещо нетипично за него newsm78),ами резултатът е 0 на 0,а моите .....се бранят юнашки!!! Аз очаквах нещо подобно. дано поне не паднат!
А и Пеп милият с такава кахърна физиономия е седнал на скамейката и...едвам помръдва....явно още доста го боли! Sad

Еййййй,докато ги критикувам и ...опалянкаааа..,Меси пак извади един гол от ръкава newsm44!!!28-ми за него през сезона!!!Ей това е силата на гения!!!

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 00:37 от dyvaromi

# 629
  • под дъгата
Не можах да гледам мача,ама съм от скамейката на Барса newsm44
Роми,хубави кокичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт