ФУТБОЛНИ фенове - (тема 8)

• 20 919
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • España
Ех тоз Давид Луиз Laughing Жалко ,че е...бразилец! Laughing
Блу,не ти ли прилича на Даниел Дигес (евровизия мин. год. Испанеца)? newsm78

Логична смяна-Дрогба за Анелка!!!
Между другото чак сега се усетих кой е Шрек hahaha hahaha

# 586
  • Варна

Блу,не ти ли прилича на Даниел Дигес (евровизия мин. год. Испанеца)? newsm78

Joy Joy, същият
(шпионирам от няколко години и Евровизията, да не са чудиш Роми, че ти отговарям и аз)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 587
Много хубав гол вкара това момче, браво!

По-впечатляващото е , че е централен защитник, а още по-впечатляващото е, че това му е втори мач за Челси   като титуляр, трети изобщо. А в първия си мач износи целия отбор на гръб.
Роми, не знам, но със сигурност има изгледи да стане слеващия Пуйол. Simple Smile

Маме,  Hug

п.п. САФ вкарва тежката артилерия, Гигс Simple Smile

# 588
  • España
Айде,Митака ше влиза ! Laughing
Блу,не знам,като футбол,но на прическа определено ще го докара а ла Пуйол новият ви  централен защитник!!1 hahaha

# 589
  • София
По-впечатляващото е , че е централен защитник, а още по-впечатляващото е, че това му е втори мач за Челси   като титуляр, трети изобщо. А в първия си мач износи целия отбор на гръб.
Роми, не знам, но със сигурност има изгледи да стане слеващия Пуйол. Simple Smile
Ммм, наистина е впечатляващо! Не знаех всички тези неща  Blush.
Обаче вЕрно откъм прическа прилича на Пуйол  Thinking.

Ейц, айде, Митето влиза в игра Mr. Green!

# 590
Не знам , просто тва момче е някъв гений Simple Smile Идва от Португалия, никога не е играл на Острова , а се ориентира по-бързо и от Торес. Верно е , че прави по 1,2 грешки на мач, но сериозни, но се надявам да го изчисти това с времето.
Ох, много напрегнат мач!

п.п. ето за такива грешки говоря Simple Smile това щеше да му е 2ри жълт картон.

# 591
  • España
Верно хубав мач става! Simple Smile
Торес ми е много невидим на мен нещо....Гледам мача по испанска тв и коментаторите(2-ма мъже и една жена яко го критикуват newsm78).
Маме,Вени,отдавна не сте наобикаляли Hug
Сарк,не се "ошумолявай.... hahaha

# 592
Рали, пиенето????Дека е?

# 593
ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

най-накрая да ни свирят дузпа и на нас, когато сме срещу Юнайтед!!!!!

# 594
  • Варна
нямаше дузпа  Crossing Arms пъъък  Crossing Arms

п.п. гледам агитките до сами терен и как се държат, кеф да ти стане .. а наште запалянковци  Tired

# 595
  • София
Абе, аз бЕх за МЮ, обаче се усещам, че почвам да викам за Челси и португалчето на Блу  Laughing!

Роми, не бях гледала мачове отдавна и за туй си трайкам, иначе чета редовно.  Hug

# 596

първо написах в гугъл "пиене" , после реших, че е малко и написах "много пиене"  Laughing Тая вечер сме на Абсолют. Абсолют Челси!  Grinning

# 597
  • Ænima/Albuquerque
Сарк,не се "ошумолявай.... hahaha

Сега съвсем не ми се пише.  Sick

# 598
  • Варна
ма как се затвориха сините  Mr. Green
една топка не можем прехвърлим  Twisted Evil

# 599
ма как се затвориха сините  Mr. Green
една топка не можем прехвърлим  Twisted Evil

Е тва ме дразни в Анчелоти. Италианец, кво да кажем. Сега и 20 минута да беше при този резултат, пак щеше да ги затвори. Юнайтед са царе на головете в последните секунди.

Общи условия

Активация на акаунт